TwentyFiftyn kompostoitavat ruokailuvälineet voivat ratkaista maailmanlaajuisen muovikriisin

Muoviset ruokailuvälineet voivat näyttää ensi silmäyksellä melko vaarattomilta. Se on niin pieni ja kevyt! Itse asiassa kertakäyttöiset ruokailuvälineet ovat yksi pahimmista syistä nykyiseen maailmanlaajuiseen muovikriisiin. Pelkästään Yhdysvalloissa noin 40 miljardia muovituotetta heitetään pois joka vuosi vain yhden käytön jälkeen. Asiat eivät myöskään näytä paljon paremmalta Euroopassa tällä hetkellä. Onneksi äskettäin hyväksyttiin uusi laki, joka kieltää kertakäyttöiset muoviesineet, kuten lautaset, ruokailuvälineet, oljet ja vanupuikot. Tämä laki sai monet kuluttajat kuitenkin nopeasti kysymään itseltään seuraavan kysymyksen – Mitä vaihtoehtoja on olemassa? Yksi yritys, joka ottaa tämän asian sydämeen, on uraauurtava uusi San Diegossa toimiva startup, TwentyFifty.

Kalat nielevät pieniä muovipartikkeleita ja päätyvät ennemmin tai myöhemmin lautasellemme

TwentyFiftyn kompostoituvat ruokailuvälineet voivat ratkaista muovisten ruokailuvälineiden maailmanlaajuisen muovikriisin

TwentyFifty luo ruokailuvälineet, jotka kompostoituvat kuukaudessa ja ovat hyväksi puutarhallesi

TwentyFifty on nimetty vuoden 2050 mukaan, jolloin muovijätteen määrä meressä ylitti kalan määrän. Kamala ennuste vähintäänkin. Vastauksena TwentyFifty on kehittänyt valikoiman kompostoitavia ruokailuvälineitä, jotka lupaavat hajota kokonaan alle kuukaudessa.

Veitset, haarukat ja lusikat on valmistettu 100% luonnollisista jyvistä, kuten maissista, soijasta ja vehnästä. Nämä eivät vain hajoa nopeasti, vaan myös lannoittavat puutarhaasi tällä välin ja edistävät vieläkin viljan kasvua.

Huolimatta niiden kyvystä hajota, älä huoli siitä, että ruokailuvälineet eivät tee sitä, mitä on tarkoitettu. Astiat ovat riittävän kestäviä ja kuumuutta kestäviä jopa 75 astetta, vaikka ne olisivat alttiina kuumalle vedelle (tai keitolle).

Toivottavasti tämä ennustus ei toteudu

TwentyFiftyn kompostoitavat ruokailuvälineet voisivat ratkaista maailmanlaajuisen muovikriisin vaaleanpunaisen muovisen haarukan valtameren pilaantumisessa

Tämä ruokailuväline on oikeastaan ​​aika hyvä kompostikasalle

TwentyFiftyn kompostoitavat ruokailuvälineet voivat ratkaista maailmanlaajuisen muovikriisin

Onko tämä ruokailuväline parempi kuin markkinoilla olevat vaihtoehdot??

Vaikka muita kompostoitavia ruokailuvälineitä on jo saatavilla markkinoilla, TwentyFiftyn perustajat väittävät olevansa käyrän edellä. Esimerkiksi jotkut vaihtoehdot käyttävät tuotteissaan maissitärkkelystä. Nämä astiat on ensin murskattava erittäin pieniksi paloiksi ja sitten kompostoitava korkeissa lämpötiloissa, ennen kuin ne voidaan tehokkaasti hajottaa biologisesti. Jopa tämän biohajoamisprosessin aikana ne voivat jättää tahmean hartsimaisen materiaalin, joka voi vahingoittaa maaperää ja aiheuttaa metaanikaasun vapautumista. Takapihalla sijaitsevassa kompostikasassa tällaisten vaihtoehtoisten välineiden hajoaminen kestää noin kaksi vuotta! Useimmat meistä eivät todellakaan pidä sitä kompostoitavana.

TwentyFifty -ruokailuvälineet ovat tällä hetkellä saatavilla vain verkossa. Hinnat alkavat 10 eurosta 12 kompostoitavaa astiaa. Se on tietysti hieman enemmän kuin maksaisit kertakäyttöisestä muovivaihtoehdosta. Toisaalta, jos jatkamme vakiintuneiden muovisten ruokailuvälineiden käyttöä, meillä ei ehkä ole planeettaa lähitulevaisuudessa, jossa aterimet kannattaa myydä. Katsomme mielenkiinnolla, kuinka TwentyFifty hoitaa tehtävänsä. Matka kestävämpiin astioihin alkaa tästä!

Polku puhtaammalle planeetalle alkaa sinusta

TwentyFiftyn kompostoitavat ruokailuvälineet voivat ratkaista maailmanlaajuisen muovikriisin. Mysli ympäristöystävällisessä pakkauksessa ja luomulusikat

TwentyFiftyn kompostoitavat ruokailuvälineet voivat ratkaista maailmanlaajuisen muovikriisin lusikat, jotka ovat hyödyllisiä puutarhalle ja luonnolle