Vaatteet kasvojen tunnistamista vastaan ​​voivat olla muodin tulevaisuus

Kasvojentunnistustekniikka on vakiintunut yhä useammille päivittäisen elämämme alueille, usein ilman lupaa. Siksi on ymmärrettävästi yhä toivottavampaa kiertää tämä jatkuva seuranta. Esittelemme ratkaisun – kasvojen tunnistusta ja valvontaa estävät vaatteet. Lue vain, mitä se tarkoittaa ja miten voit saada sen.

Tältä me näytämme valvontakameran silmin

Vaatteet kasvojen tunnistamista vastaan ​​voivat olla muodin seurannan tulevaisuus kaikkialla ympärillämme

Kasvojentunnistus- ja valvontakamerat ovat kaikkialla ympärillämme

Maailma tietää kasvoistasi enemmän kuin luuletkaan. Kuvasi näkyy katujen, huoltoasemien ja jopa valvontakameroissa Supermarketit. Jos sinulla on kasvojentunnistuksella varustettu puhelin, puhelinyritykset tietävät kaikki yksityiskohdat, jotka tekevät kasvosi ainutlaatuisiksi.

Tunnet sosiaalisen median myös kuvista, jotka sinä ja ystäväsi olet ladannut. Jotkin ohjelmistot voivat nyt tutkia kasvoja tunteiden, kuten pelon, vihan ja yllätyksen, varalta.

Joissakin tapauksissa kasvosi ovat jopa henkilöllisyystodistuksesi tai nousukorttisi. Lentokentät ovat hiljattain alkaneet käyttää kasvojentunnistusta lippujen sijaan. Amerikkalaiset kesäleirit käyttävät kasvojentunnistuskameroita lähettääkseen ilmoituksia ja valokuvia lasten vanhemmille. Kiinassa voit maksaa aterian kasvoillasi tai saada alennuksen, jos järjestelmä pitää sinua erityisen “kauniina”.

Kasvojentunnistus henkilökortin sijasta lentokentällä ja pian myös muualla

Kasvontunnistusta vastustavat vaatteet voivat olla muodin lentoaseman tunnistamisen tulevaisuus henkilöllisyyden sijasta

Meikki ja kampaukset kasvojentunnistusta vastaan

Jotkut mallit, kuten nämä rohkeat kampaukset ja geometriset meikkikuviot, välttävät kasvojentunnistusalgoritmit. Jos käytät tätä ulkoasua julkisesti, saatat väärentää kameroita, mutta se myös herättää ohikulkijoiden huomion. Loppujen lopuksi samanlaisia ​​malleja käyttävät todennäköisemmin kiitotien mallit. Aivan kuten tyylikäs ulkonäkö muotinäytöksessä, tällaisia ​​malleja ei ole tarkoitettu tavalliselle ihmiselle, vaan ne toimivat eräänlaisena modernina taideteoksena. Päätavoitteena on saada ihmiset, jotka normaalisti eivät ajattele sitä, ymmärtämään, että nämä tekniikat ovat kaikkialla ympärillämme ja että meitä tarkkaillaan jatkuvasti.

Tehokas, mutta hyvin havaittavissa

Kasvontunnistusvastaiset vaatteet voivat olla muodin meikkien ja kampausten tulevaisuus

Tarrat ja vaatteet kasvojen tunnistusta vastaan

Taiteilijat, suunnittelijat ja tietokonenäköasiantuntijat kehittävät kasvojen tunnistamista vastaan ​​pukeutumisen periaatteita. Tällä hetkellä on olemassa kaksi päästrategiaa sekoitusalgoritmien sekoittamiseen. Ensimmäinen on estää tietojen kerääminen. Tätä tekevät Hongkongin mielenosoittajien naamarit ja laserit. Ohjelmisto ei voi suorittaa tavanomaista analyysiä peittämällä kasvonsa tai häiritsemällä kameran tallennusta. Toinen tapa on ylikuormittaa algoritmeja roskatiedoilla.

Esimerkiksi t-paidat, takit, hupparit ja crop topit ovat peräisin Vastakkainen muoti jaettu kahteen tulosteeseen. Tämä lisää roskatietoja rekisterikilvenlukijoiden tietokantoihin. Molemmat mallit sisältävät useita näennäisesti satunnaisia ​​rekisterikilpiä. Kuitenkin malli on itse asiassa neljännen tarkistuksen sanamuoto, joka kieltää kohtuuttomat etsinnät ja takavarikot.

Sininen moottoripyörä rekisteröity Kaliforniassa – kamera näkee sen

Vaatteet kasvojen tunnistamista vastaan ​​voivat olla vastustajan muodin muotipuvun tulevaisuus

Toinen malli, nimeltään HyperFace, luottaa myös valvontakameroiden ylikuormittamiseen roskatiedoilla, mutta tällä kertaa väärennetyillä kasvoilla rekisterikilven sijaan. Etäisyydeltä se näyttää kokoelman pieniä neliöitä, mutta kasvojentunnistusalgoritmin mukaan abstraktit neliöt näyttävät kymmeniltä pieniltä kasvoilta. Kuvan voi tulostaa miltei mihin tahansa legginsseistä tarroihin.

Tämä malli sekoittaa kasvojentunnistuksen ja jättää sinut rauhaan

Vaatteet kasvojen tunnistamista vastaan ​​voivat olla muodin tulevaisuus

Kolme Tutkija KU Leuvenin yliopistossa äskettäin osoittanut, että on mahdollista sekoittaa järjestelmä yksinkertaisesti pitämällä tietty kuva kehossa. Abstrakti kuva edustaa epäselviä ihmisiä, joilla on värikkäitä sateenvarjoja.

Yksi pieni kuva voi sotkea “älykkään” järjestelmän

Kasvontunnistusta vastaan ​​vaatteet voivat olla muodin KU leuven forscher -kokeilun tulevaisuus

Yksityisyyden puute on yhteiskunnan suurin ongelma nykyään

Näiden kasvojentunnistusvaatteiden käyttäminen julkisesti ei vaikuttaisi paikalta, mutta todennäköisesti vältä jatkuvaa valvontaa ja lähetä viesti, että vastustat tätä yksityisyyden puutetta.

Muita trendejä, jotka voivat pian tarttua, ovat kiiltävät pinnat, jotka paitsi näyttävät lumoavalta, myös heijastavat valoa siten, että se häiritsee kameran kykyä lukea kasvoja. Naamiointielementtejä voidaan käyttää myös ääriviivojen peittämiseen. Taataan, että nämä periaatteet ja ideat sisällytetään moniin muotityyleihin viime aikoina, koska valvonta ei lopu.

Kasvontunnistusta vastaan ​​vaatteet voivat olla muodin tulevaisuus monissa turvakameroissa liikennevaloissa Kiinassa