9 dögös kép Akkineni Samantháról Szári 2021 -ben

Samantha Ruth Prabhu telugu és tamil színésznő, aki nagy sikereket ért el az indiai filmiparban, és minden filmjében ugyanazt a boldogságot élvezheti. Ez a vidám fiatal színésznő jó néhány díjat kapott. Ez a modell színésznő lett, és már régen megalapozta magát.

samantha akkineni esküvői szári

Indián lévén Samanthát korábban észrevették, hogy öleli az indiai öltözéket, és ma a száriról beszélünk, ami minden idők legjellemzőbb és legkecsesebb indiai öltözéke..

irumbu thirai samantha sarees

samantha eljegyzése szári költség

 9 gyönyörű kép Samantháról Saree -ben:

Az alábbiakban felsoroljuk Samantha Akkineni képeit különböző színes száriban különleges funkciók és események alkalmával.

1. A kecses barna:

Samantha Brown Saree

Ez inkább hasonlít a csinos Samantha mindennapi szári -jára, ahol a szári hasonlított egy nagyon kecses, tompa barna színű műalkotáshoz. Ha ezt a hétköznapi árnyalatot nézzük, azt hittük, hogy ez a szári nem fog belevágni a listába, de aztán ismét a gyönyörű tervezés a saree határain megváltoztatta a véleményünket. Látható egy lágy arany szegély is.

2. Samantha a forró selyem száriban:

Samantha a forró selyem száriban

A mindennapi napon ennek a gyönyörű színésznőnek a nőiességét ábrázolják a képernyőn megjelenő képei, és éppen amikor arra voltunk kíváncsiak, vajon tényleg olyan lányos-e valójában, úgy döntött, lesöpör minket a lábunkról azzal, hogy ezt a véletlenszerű rózsaszín számot igazságosnak tartja . A tiszta selyemből készült saree -nek a külső vonalakon futó virágos show határa van.

3. A földes megjelenés:

Samantha zöld félig száriban

A zöld egyike azoknak a kemény színeknek, amelyeket nem sokan tudnak lehúzni, ezért amikor mindenkinek lehetősége nyílt, öltöztették Samanthát ebbe az autentikus babaleveles zöld árnyalatba, kiterjesztett mintákkal. A szárinak bézs színű virágok széles határa van, az árnyalat továbbra is a szári lejtőin. A felső felére azonban a lágy zöld csak feszesen nézett ki.

4. Az őszibarack krém megjelenés:

samantha őszibarack színben saree

Ezen a szári -n Samantha eredeti önmagának látszott, édesnek és erőt adónak, és ahogy ott állt mosolyogva ránk, láttuk, milyen szép tervezője, Sabyasachi saree. A szári teste egyszerű, krémszínű, fekete polkával, míg a körvonala Kundan szegélytípust viselt, kiterjedt és extravagáns.

5. Bejeweled megjelenés:

Bejeweled megjelenés

Az extravaganciáról beszélve, itt egy csillogó csillogás és csillogás Samantha akkineni a teste köré tekerte, amitől millió dolláros önmagának nézett ki. A szári, ezt az egy ruhadarabot alaposan megtervezték és a legjobbra színezték, ragyogó arany zarival, és még olyan gyönyörű flitterekkel és gyöngyökkel.

6. A szatén fekete:

Samantha fekete saree

Itt ebben a gyönyörű ruhadarabban Samantha úgy döntött, hogy meztelenül tervezi magát, és ezért az egyszerű szatén fekete szári volt a díjátadó megjelenése. Most a határok mentén egy széles szatén rózsaszín sáv található közvetlenül a karcsú arany sáv felett, majd egy újabb szaténfekete réteggel.

7. A lágy arany esküvői szári:

samantha esküvői szári

Éppen akkor, amikor azt hitte, hogy Samantha a csúcsán van, feldobta a kinézetét ezzel az autentikus dél -indiai ruhával, amely lágy citrom -arany és bíbor rózsaszín színű. Az autentikus selyemből készült teljes szári aranyból készült, és egyszínű arany színben festette a mintákat, míg a karcsú vonalak többsége rózsaszín színű volt.

8. Samantha a Blue Shade Half Saree -ben:

Samantha kék száriban

A fél sarees a szezon új hype -ja, és ezért Samanthának hozzá kellett adnia egyet a ruhatárához. Miközben a fotózáshoz pózolt, Samantha kissé hűvösebb kék árnyalattal és fehér gyöngyhálóval, mesésen nézett ki. A szárinak fényes arany határvonala is van.

9. Samantha a tervező Saree -ben:

Samantha vörös száriban

Itt, Samantha fantasztikus képén, elegánsnak és kecsesnek tűnik ebben az ombre számban. A tüzes, forró vörös árnyalatú saree kitöltötte az alsó szintet, míg a szín elefántcsontfehérre fakult és jól keveredett.

Női színész Samantha In Saree