9 Képek Rani Mukherjee -ről Saree -ben

A legjobb indiai Rani Mukherjee-t veterán színésznőnek minősítették, aki virágkorában uralta a B-város iparát, és bár most minimálisra csökkentette a képernyőn való megjelenését, hirtelen visszatérései szótlanok maradtak. Rani Mukherjee továbbra is a piacon marad hírhedt készségeivel és tehetségével, és az egyik legismertebb bengáli színésznő, és tudja, hogy egy szári ruhás Rani ugyanolyan elbűvölőnek tűnik. Itt van egy lista azokról az esetekről, amikor Rani úgy döntött, hogy fenntartja a bong oldalát, és elájít minket.

Gyönyörű Rani Mukherjee Saree -ben fotókkal:

1. Fekete pirosban:

rani mukherjee in saree

Az egyik legmagasabb színkombináció, amely örökre uralja a szövetkombinációkat, semmi sem jobb, mint a fülledt, forró vörös, fekete színű, és éppen ezért döntött úgy Rani, hogy összekeveri a kettőt ebben a gyönyörű tervezői száriban. A saree -t leginkább az egyszerű vörös izzás díszíti, amely nem díszít, és józanul tartja a szárit, míg a határ mentén lévő fekete és tompa arany részletei szórakoztatóak..

2. A puszta fehér:

A puszta fehér

Az egyik interjúban, ha korábban Rani elismerte, hogy a fehér szín volt a kedvenc, ezért soha nem szalasztja el a lehetőséget, hogy fehér együttest viseljen, mint itt. A saree nedvesen csillogó, fehér színű, míg a lefelé mutató nyilak lefelé mutatnak, és közvetlenül a piros alatt határolják.

3. A lágy rózsaszín:

A lágy rózsaszín

Lányosabb minden színben, a rózsaszín nagyon szép nőies és erősítő szín, és ez a „Mardaani” csillag arról szól, hogy hagyja lányos oldalát mutatni. Egy díjátadón Rani rózsaszínbe öltözött, a társszínész kezét fogva keringőzött a folyosón, míg a rózsaszín szári fekete és mályvaszínű szegéllyel csillogott a tetején.

4. Az együttes:

Az együttes

Itt van egy nagyszerű szári egyenesen Rani Mukherjee ruhásszekrényéből, ahol ő krémszínű és fekete hálóban szári káprázott, mint egy csillag. A saree az alsó szintről józanul indul, alapszín krémes szatén bevonattal, és miközben felfelé közeledik a pallu felé, a fekete háló fehér, egyedi megjelenése látható.

5. Még egyszer rózsaszín:

Rani rózsaszínben

Ismét itt látjuk Rani -t rózsaszínben, de ezúttal sokkal lekésőbb állapotban. a saree erősen díszített díszítésekkel, amelyek kék színűek, a legvilágosabb árnyék nyújtható, majd fehér flitterekkel. Ez a forgalmas rózsaszín szári inkább a parti megjelenése, mivel Rani maga a rózsaszín árnyékba öltözött és ragyogott.

6. A matt arany:

A matt arany

Rani, Queen angolul valóban egy a valóságban. Elegáns és kecses, erős és bátor, ezért amikor matt aranyba öltözött, szatén lágy, piros szegéllyel bélelt szárival, lesöpört minket a lábunkról, és ahogy tovább aludtunk, szoborosan és büszkén állt.

7. Az egyszerű fekete:

Az egyszerű fekete

Ez a kép Rani valamivel fiatalabb korú, amikor Rani úgy döntött, hogy ezt a klasszikus fekete egyszerű sifon szárit fogja viselni. A saree önmagában lágy és józan, díszek nélkül, de önmagában mégis kijelentő darab.

8. A tökéletes Éva:

A tökéletes előestéje

A teljesen hagyományos, nagyszerű esti megjelenés érdekében vegyen egy példát Rani -tól, aki olyan kevéssé ötvözte az idei szezon két legkedveltebb színét, és csillogó és aranyszínűnek tűnt. A szárinak ismét a kedvenc árnyalata van, ezúttal gyöngyházfehér, egyszerű arany szegélybéléssel.

9. A Hotchpotch megjelenés:

A hotchpotch megjelenés

Sabyasachi, az indiai filmipar egyik gáláns tervezője úgy döntött, hogy egy rendkívül divatos megjelenést kölcsönöz Rani -nak, amely belekeveredik a saree legújabb dáma kultúrájába. a végeredmény ez a nagyon hűvös szári volt, szaténvörös színű, és tompa csekkekkel, amit aranyos érintés ellensúlyozott a vége felé.