Aishwarya Rai valaha láthatatlan megjelenése Szári -ban képekkel

Volt idő, amikor Aishwarya Rai az indiai szépség és kultúra ikonja lett! Olyan stílust és eleganciát személyesít meg, mint még soha senki! Aishwarya Rai rendszeresen részt vesz számos nemzetközi eseményen, például Cannes -ban, ahol gyakran látják őt egy száriban. Ash biztosan tudja, hogyan emelheti kegyével és eleganciájával az alázatos indiai szári szépségét. Teljesen szereti a száriját, ami nyilvánvaló abból a módból, ahogy könnyedén viszi le őket! Nem csoda, hogy miért minden tervező öröme! Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb Aishwarya Rai saree gyűjteményképeket!

Gyönyörű Saree képek Aishwarya Rai -ról, amit nem engedhet meg Missnek!

Ha az Aishwarya Rai rajongója vagy, akkor ezt a cikket kötelező olvasni! Szeress bele ebbe a szépségbe, mint valaha, ha megnézi a Szári legjobb képeit.

1. Aishwarya Golden Net Saree -ben:

Aishwarya Golden Net Saree -ben

Aishwarya biztosan aranyos lánynak tűnik ebben a gyönyörű designer viseletben. Egy aranyhálós szárit viselt, amin finom csillogás van. A blúz galléros nyakú, amit csak egy nyilatkozat fülbevalóval vitt le. Csinos kontyot öltött magára a főszereplőre egy visszafogott ügy miatt!

2. Aishwarya Rai Cannes Saree:

Aishwarya Rai Cannes Saree

Íme egy másik megjelenés, amelyet érdemes ellopni! Aishwarya Rai ismét Cannes -ba fordította a fejét. Rákattintott egy sárga színű sifon saree -re és egy egyszerű, rövid ujjú blúzra. A saree hímző broderrel rendelkezik, amely szenzációsnak tűnt. Elegáns haj mellett döntött, középen elválasztva és füstös szemekkel!

3. Aishwarya Rai a selyem száriban:

Aishwarya Rai selyem száriban

A francia elnökkel ebéd közben Aishwarya ezt a lélegzetelállítóan gyönyörű megjelenést választotta! Stílusérzékével és kegyelmével meghálálta a méltóságokat. Ash ezt a fukszia rózsaszín Berhampuri selyem szárit választja az eseményhez, ami lenyűgözően néz ki rajta. Polkis és egy szép frizura mellett döntött!

4. Aishwarya Rai in Pink Saree:

Aishwarya Rai Rózsaszín Szári

Aishwarya lenyűgözőnek tűnik ebben a világos rózsaszín száriban. A színésznő részt vett egy eseményen ebben a finom száriban, amely varázslatosan díszítette a testét! Millió dollárnak látszott ebben az öltözékben, a stílusa pedig minimális és elegáns. A fehér és rózsaszín szárihoz egy blingyes, alacsony nyakú blúz társult, amelyet sikerült méltóságteljesen megőriznie!

5. Aishwarya Rai Blue Saree:

Aishwarya Rai Blue Saree

Nem tudod levenni róla a szemed? Veled vagyunk! Szépségét szavakkal leírni nagyon nehéz. Ash elbűvölőnek tűnt egy kék -fekete átlátszó hálóba öltött száriban, ami pont tökéletes volt! Spagetti ujjú blúzt viselt, amelyet szépen letakart. Hibátlan frizurája és sminkje egymillió pillantást ér.

6. Aishwarya esküvői száriban:

Aishwarya esküvői száriban

Aishwarya Rai túl jól néz ki ahhoz, hogy valódi legyen ezen a képen! Az egyik esküvői rituáléjában Rai ezt a hagyományos barnásbarna selyem szárit viselte, amelyet kézzel készített a tökéletességre. Az egész szárinak kifogástalan részletei vannak, ami még szebbé teszi ezt a Dívát. Úgy néz ki, mint egy királyi hercegnő, és várja Charming hercegét!

7. Az őszibarack rózsaszín királynő:

Az őszibarack rózsaszín királynő

Aishwarya mindig is a méhkirálynő volt, és ráadásként egyik stúdióeseményén elkápráztatta, hogy egyszerűen csak pontosabban ábrázolja királynői önmagát, egy szép hagyományos csomagolásba csomagolva. Az őszibarackos és krémszínű saree gyönyörűen néz ki, csillogó káprázószerek lágy érintésével itt -ott, míg a szegély egyszerűen fantasztikus ezüst hímzéssel.

8. A Chiffon in Red:

A sifon vörösben

Egy hozzá hasonló gyönyörű hercegnő számára a színek nem zavarják a hangulatát, és így bár sokan ragaszkodnának a kis fekete öltözékükhöz, Aishwarya bátran merészkedett egy csodálatos sifon hálóban. A sztárvászon -díjakon való megjelenéskor felcsillantotta a saree -t, csinos kis díszítésekkel, amelyek a határvonalat lefedő saree szélén futottak. A szári körvonala egyszerű kék.

9. Chanderi Gold:

Chanderi Gold

A Chanderi gold egy szöveti anyag Dél -India különlegességeiből, ahol ezt a selyemanyagot széles körben használják a szári készítésben. Aishwarya itt a francia díjkiosztóban úgy döntött, hogy a legjobbat hozza ki kinézetéből, és egy gyönyörű aranysárga száriba burkolja magát. A szári széles határa azonban matt, szatén világos sárga árnyalatú.

10. Díszítések:

Díszítések

Ez egy fantasztikus szári a híres tervező Sabyasachi -tól, és itt Aishwarya egyszerűen mesésen néz ki az erősen díszített száriban. A finom piszkos szürke színű ruhadarabot tovább növelik a csinos kis százszorszépek, míg a szári szélsőséges körvonala csakrákban és díszítésekben egyszerűen eksztatikusnak tűnik.

11. A fehér csoda:

A fehér csoda

Tónusára és arcszínére való tekintettel a hozzá hasonló élénk színésznőre bízhat, hogy tetszetős pillantást vetjen rá, és ezért ugyanebben a jegyzetben egy gyönyörű és extravagáns szári -t vett észre, ahol az egyszerű sifon hálómintázat képezi az alapját szári. A saree kifogástalan fehér színű, szélesebb flitterekkel és hímzéssel.

12. A nettó extravagancia:

A nettó extravagancia

Itt ebben a száriban Aishwarya állkapcsosan gyönyörűnek tűnik. A megjelenés fő mintái, valamint a díszítésekben rajzolt minták a blúzhoz tartoznak. A csodálatos határvonal csak fokozza a kis fekete blúzt, amely fantasztikusan néz ki a saree készleten, szemben a gyönyörű fehér és káprázatos gyémánt megjelenéssel.

13. Az angyal fehérben:

Az angyal fehérben

Ismét elkaptuk Aishwaryát, aki fenséges és angyali kinézetű volt abban a fehér hálóban díszített száriban. Az egész szárit kifogástalan tejfehérre festették, amelynek halvány határvonala zari hímzett vakító. A szári teste a lehető legegyenletesebb marad, lágy, kerek, és körüli fehér díszítéssel.

14. A mesés szépség:

A Mesés Szépség

Aishwarya maga is angyal, és az itt díszített saree egyszerűen elragadó. A szári, mint minden más, erősen díszített, de ezúttal önmagában. Az egész szári arany káprázatos és csillogó, míg a rétegek alatt ezüstös szatén fehér.

15. A puha fekete és arany:

A puha fekete és arany

Még ennek a dívának is vannak napjaiban, amikor biztonságban játszhat, amikor egy gyönyörű fekete go-to saree-be burkolózik. Az arany szegély fokozza az egyszerű fekete szári megjelenését a virágmintákkal teli fekete között.

Aishwarya Rai Saree formázási tippek:

Kövesse ezeket a stílus tippeket, hogy néhány jelzést vegyen ebből a Diva Dívából:

  • Aishwarya hisz a kísérletezésben. Szóval, merészkedjen és játsszon a lehetőségeivel!
  • Próbálja ki a különböző blúzokat a sarees -nel. Ezek azonnal megemelik a glam hányadosát
  • Tartsa minimálisra a tartozékait, kivéve, ha Ön a menyasszony
  • A drapéria stílusa sokat számít. Tehát győződjön meg róla, hogy jól gyakorolja
  • A sminket és a frizurát lényegében az Ön megjelenése idézi. Ne köss kompromisszumot velük

Ezek Aishwarya Rai néhány legjobb megjelenése egy száriban! Ezek a képek az egyik legkeresettebbek az interneten, jelezve népszerűségüket. Aishwarya ismert öltözködési érzékéről és elfogadásáról. Tehát, ha arra törekszik, hogy úgy nézzen ki, mint ő, kezdje el átfogni a különböző stílusokat, ahelyett, hogy ragaszkodna a szokásos modellekhez. Továbbá, ha van még kedvenc kinézete, amelyet meg szeretne osztani velünk, tudassa velünk!