Elbűvölő képek Kajolról a Saree -ben – Evergreen Collection

A nőnemű közösségek világszerte filmes, drámai színésznőtől kapnak ihletet a ruhák viselésére. Ugyanez vonatkozik a hagyományos ruhák viselésére is, mint a szári. A Saree egy hosszú anyag, amelyet testformáló ruhába kötnek. A bollywoodi színésznő, Kajol Devgan, aki arról híres, hogy egyszerű sima szárit visel a filmjében, valamint tervező saree -t olyan alkalmakra, mint az üzlet megnyitása, ünnepi szezonok és egyéb események. A Kajol saree kollekció határozottan növekvő lista, amely tartalmazza a híres tervezők által tervezett legjobb szárit és a saját tervezésű saree-t. A hagyományos öltözék -koncepció megtartása és a formatervezés és a felhasznált anyagok révén divatosabbá és elbűvölőbbé tétele pozitív fejleményt jelent a ruhaiparban.

Kajol Devgan lenyűgöző megjelenése Saree -ben, ami inspirálni fog:

Bájos és örökzöld szépség színésznő, Kajol száriban, a legújabb megjelenéssel.

1. Kajol Black Saree:

Kajol Black Saree

Kajol Black saree színésznő, egy álomkép. Igen, elbűvölő háló saree kontrasztos szegéllyel, kézzel készített hímzéssel. A háló anyaga könnyű és könnyen hordozható, ami jól illeszkedik az ujjatlan dizájner blúzhoz. A fekete színű saree előnye, színes, szegéllyel, a hölgyek karcsúbbnak és testhezállónak tűnnek. A forró, lenyűgöző fekete szári abszolút legjobb öltözék egy esti partira a barátaidnál vagy a barátod Sangeet -jénél, az egyik esküvői eseményen az indiai esküvői szertartáson.

2. Kajol a Designer Sarees -ben:

Kajol a Designer Sarees -ben

A tervező sarees mindenképpen kötelező saree a saree gyűjteménylistájában. Merítsen ihletet Kajol színésznőtől a tervezői sarees -ben, krémhálós saree -ben, üveg zöld és arany színű szegéllyel. Az egész szári test kézzel készített virágos hímzéssel és csillogó munkával készült. A hímzés miatt a saree ragyog a tömegben. A nehéz munka tervező saree jó viselni saree olyan alkalomra, mint egy esküvői fogadás; születésnapi partira, valamint egy filmfesztiválra.

3. Kajol a Red Saree -ben:

Kajol Red Saree -ben

Szeretné, ha élénk színű szári lenne, miután megnézte Kajol bollywoodi színésznőt, aki egy filmben viseli, majd jelölje be a Kajol vörös saree típusát. Ez a piros szári tökéletes hagyományos szári ezüst csillogó munkával, arany szegéllyel. Az ezüst mű látható a határ mentén, valamint a szári egész testén. A vörös csillogó szári tökéletes szári, amelyet a barátok összejövetelére vagy a barátok születésnapjára viselhetnek. Párosítsa a vörös szárit gyöngy nyaklánccal és arany jutazacskóval.

4. Kajol Grey Saree:

Kajol Grey Saree

Kajol szürke szári, a szürke öltözet egy hagyományos, hagyományos tervezésű szári, tiszta pamut anyagból, arany szegéllyel, pattu selyemből. A saree egy kontraszt színű gesztenyeblúzzal párosul. A blúzhüvely hossza lehet hosszú vagy rövid, egyéni választástól függően. A megfelelő alkalom a síkság és a hagyományos szári viselésére mindenképpen egy templomlátogatás, zarándoklat, ahol sok templomot, történelmi helyet látogat meg a nyári szezonban.

5. Kajol Blue Saree:

Kajol Blue Saree

Kék, elegáns szín, más színárnyalatban is kapható. A különböző kék árnyalatok Saree gyűjteménye az egyik női ruhatár listája. A lista kiegészítéséhez a hölgyek nézzék meg a Kajol blue saree színésznőt, amely sötétkék árnyalatú, saját nyomtatású selyem szári. A szárihoz hasonló színű ujjatlan blúz illik. A sötét sötétkék színű egyszerű selyem szári viselhető mozikban, mivel az anyag megvédi a bőrt a mozi légkondicionálótermétől, és kényelmes érzést biztosít.

6. Kajol Yellow Saree:

Kajol Sárga Szári

Egy hagyományos ruhát, mint például a szárit, gazdagabbnak lehet látni, ha élénk színeket visel. Az egyik ilyen szemet gyönyörködtető szín a sárga, a Kajol sárga színésznő egy ragyogó tojássárgája sárga szári, fehér szegéllyel. A szári testét vízszintes vastag fehér vonalakkal is tervezték. Párosítsa a szárit egy mikrohüvelyes arany sorozatú blúzzal. Viselje ezt a szárit az ünnepi időszakokban, és tegye környezetét is fényessé és élénkké, és hozzon pozitív hangulatot otthonába.

7. Kajol virágos szári:

Kajol virágos szári

A virágos szári mindig csodálatos dizájn az év bármely évszakában. A virágos minták egyedi stílust kölcsönöznek egy egyszerű blúzzal együtt. A Kajol virágos szári kettős színű szári, amelynek két része van, a szári alsó része piros színű, a pallu pedig fehér színű, virágos nyomtatással. A legjobb alkalom ennek az elegáns virágos szárinak a viselésére fehér és piros kóddal utasított felek vagy színes témájú partik.

8. Kajol Sabyasachi Saree -ben:

Kajol Sabyasachi Saree -ben

Sabyasachi egy híres divattervező Kolkata -ból, Indiából. Gazdag és pazar tervezői öltözékeiről ismert. A divatipar színésze és színésznője tervezői ruháit viselte, Kajol a Sabyasachi száriban az egyik példa azoknak a hölgyeknek, akik tervezői szárit szeretnének viselni. A Kajol színésznő viselte saree a vörös és a krém kombinációja, ahol a redőket virágos hímzéssel tervezték. A legjobb alkalom egy királyi és gazdag szári viselésére határozottan az egyik esküvői szári.

9. Kajol a selyem száriban:

Kajol a selyem száriban

A selyemszárnyak már évtizedek óta jelen vannak a piacon, de ha frissíteni szeretnénk a jelenlegi selyem szári tervezési változásokkal, a legjobb az lenne, ha divatos selyem szárit viselő színésznőt néznénk. Kajol selyem száriban tökéletes példa azoknak a hölgyeknek, akik egyszerű, de elegáns selyem szárit szeretnének. A rózsaszín selyem szári zari szegéllyel vonzó design. Viselje ezt a gyönyörű selyem szárit bármilyen családi partira vagy születésnapi partira, ahol kényelmesen érezheti magát, ha hosszabb ideig hordja a szárit.

10. Kajol a Pink Saree -ben:

Kajol Pink Saree -ben

Lenyűgöző kinézetű Kajol színésznő rózsaszín száriban vonzó szári, hozzá illő blúzzal. A saree színe kettős színű, amely világos rózsaszínt tartalmaz a test színében és sötét rózsaszínt a szegély színében. A blúz illeszkedik a szegély színéhez. A szári teste teljesen saját tervezésű, chikan munkával és csillogó munkával. A rózsaszín színű saree tökéletes viselet bármilyen ünnepi alkalomra, valamint az egyik saree az esküvői szezonban.

Kajol egy híres bollywoodi színésznő, aki számos filmből ismert saree -jéről és stílusáról, és később a rajongók elkezdték elnevezni a színésznőt olyan filmnevekkel, mint Kajol saree a Dilwale -ban és sok más név. Rajongói biztosan inspirálódnának, miután megnézték a 10 legjobb Kajol saree kollekciót a tökéletes képekkel együtt, és alig várják, hogy a szekrényben legyenek. Válassza ki a legjobb szárit, amely illeszkedik a testalkatához és a személyiségéhez, ahelyett, hogy olyat vásárolna, amely a szári színe, szövete miatt még a szári kialakításnak megfelelően is illeszkedik. Válassza ki a megfelelő szárit, és élvezze az alkalmat vagy a filmet, amelyen részt kíván venni!