Gyönyörű Rakul Preet Singh Saree -ben – Lenyűgöző megjelenés

Nem meglepő látni, hogy egy olyan híresség, mint Rakul Preet Singh, fantáziálhatta rajongóit. Ártatlan bája, valamint érzékisége a néző szemében sokkal alulbecsültnek tűnik. A Rakul Preet Singh saree fotók fantasztikusan néznek ki, és különböznek a különféle szári viselésekor. Rakul Preet Singh szári stílusa inkább a ravaszság felé húzódik, mivel szeret többnyire selyem vagy len alapú szárit viselni-akár hagyományos, akár egyszínű. Szereti különféle virágos és arany ékszereket is hozzáadni a keverékhez lenvászon vagy selyem felső blúzzal és feszesített vagy laza hajszálakkal együtt.

A Rakul Preet legújabb gyűjteménye Sareesben képekkel:

Itt van a Rakul Preet legjobb szári gyűjteménye, amely inspirálni fog.

1. Rakul Preet Singh Red Saree -ben:

Rakul Preet Singh Red Saree -ben

Ragyogó megjelenést keresel egy romantikus napra? Nézze meg ezt a Rakul Preet Singh -t piros saree képben, és biztosan szeretni fogja. A saree vérvörös színű, sifon anyagból készült. Az egyszerű saree virágos mintákat kap arany színű, véletlenszerűen beragadt az egész sári száriba. A tervező blúzával a saree lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A legjobb esküvők számára ez a szári dátumokon vagy más összejöveteleken is hordozható.

2. Rakul Preet Singh Black Saree -ben:

Rakul Preet Singh Black Saree -ben

Ingyenes megjelenést szeretne száriban? Próbálja ki ezt a Rakul Preet Singh -t fekete saree megjelenésben. A sima fekete szári rózsaszín dizájnerdarabot kapott az oldalán, hogy szerény megjelenést biztosítson. Ismét az egész szári vastag szegélyt kap rózsaszín és arany színben, brokát mintákkal. A szári arany gyémántokkal van ellátva a száriban. Rózsaszín brokát blúzzal ez a szári a legjobb fesztiválokra és esküvőkre.

3. Rakul Preet Singh in Half Saree:

Rakul Preet Singh in Half Saree

A rózsaszín a kedvenc színed? Ez a kép Rakul Preet Singh színésznőről száriban biztosan megragadja a szívedet. A saree félig szári kialakítást kap, ahol az alsó rész sima textúrát kap, nagy virágos buttákkal, arany színben. Hasonló blúz esetén a saree pallu aranyszínű csíkos megjelenést kap, hasonló szegéllyel. A szári selyem anyagból készül, míg a pallu sifonban van.

4. Rakul Preet Singh a Silk Saree -ben:

Rakul Preet Singh Silk Saree -ben

Egy tökéletesen megtervezett Rakul saree selyemből készül, szem előtt tartva India déli részének hagyományait és kultúráját. A szári narancssárga színt kap, míg a szegély arany cérnával készül. A pallu kék templomi megjelenést kapott, amely tökéletesen kombinálja a narancsot. A saree középső része sima textúrát kap. A saree a fesztivál megjelenéséhez, a házasságokhoz és még a vallási funkciókhoz is a legjobb.

5. Rakul Preet Singh White Saree -ben:

Rakul Preet Singh fehér száriban

Szeretne fehéredni az egyedi megjelenésért? Ez a Rakul Preet Singh szári kivitelben szívdobogtató lesz az Ön számára. A szári georgette anyagból készült, törtfehér textúrával. Ismét egy világosbarna szín használatával a saree csekket tervez az egész száriban. A finom megjelenés érdekében a saree selyemszegélyt kapott geometriai vonalakkal. Ez a szári a legjobb partikhoz és egyéb hasonló eseményekhez divatos blúzzal.

6. Rakul Preet Singh a Net Saree -ben:

Rakul Preet Singh a Net Saree -ben

Amikor egy net saree -ről van szó, ez a Rakul saree képben az anyag és a szári színek halálos kombinációja. A DhupChav saree tervek ihlette, ez a szári nettó anyagból készült, miközben a babarózsaszín és a szürke színek kombinációját kapta. Az egész szári könnyű textúrát hordoz, ahol a száriban végzett munka a szürke és arany szál hímzésen keresztül történik. Ez a tervezői darab a legjobb fogadásokra, esküvőkre, partikra stb., Virágos selyem designer blúzzal.

7. Rakul Preet Singh in Green Saree:

Rakul Preet Singh in Green Saree

Ez egyszerű, mégis stílusos. Ezeket a megjegyzéseket biztosan megkapja, ha hasonló saree -t kap a Rakul Preet saree képeken. A georgette anyagból készült saree világos, zöld textúrát kap, amely a legnagyobb fényerővel rendelkezik. Mivel a saree teljesen sima, apró arany szegéllyel, selyem dizájner blúz vagy brocket blúz adásával javíthatja a megjelenést. Ez a szári hordozható lámpa a legjobb cicáknak, partiknak és kisebb rendezvényeknek.

8. Rakul Preet Singh sárga száriban:

Rakul Preet Singh sárga száriban

Gazdag megjelenést szeretne a legkisebb funkcióhoz is? Vessen egy pillantást erre a Rakul Preet Singh -re saree képeken, és biztosan követelni fog egyet. A saree teljesen sárga textúrát kap, különböző árnyalatokkal. Ismét a sifonból készült saree hagyományos megjelenést kap az arany szegéllyel, rózsaszín mintákkal a legjobb színkeverés érdekében. Ez a kedves szári a legjobb bármilyen kisebb vagy nagyobb funkcióhoz, például esküvőhöz, eljegyzésekhez, partikhoz stb.

9. Rakul Preet Singh Kanchipuram Saree -ben:

Rakul Preet Singh Kanchipuram Saree -ben

A Kanchipuram sarees a hagyományos megjelenést növeli, ha viselik. És ezek a Rakul Preet szári fotók megőrjítenek, hogy egy hagyományos témájú szárit adjon hozzá a gyűjteményéhez. A szári tiszta selyem anyagból készült, több élénk színben, mint például rózsaszín, zöld, sárga stb. Az ünnepi megjelenéshez legjobban ez a szári fesztiválokra, különleges vallási alkalmakra és házasságokra viselhető.

10. Rakul Preet Singh a Blue Saree -ben:

Rakul Preet Singh Blue Saree -ben

Nyomtatott szárikat keres? Megnézted ezt a Rakul Preet Singh -t kék saree képben? A georgette anyagból készült saree sötétkék színt kap, míg a szegély sima rózsaszín textúrát kap. Az egész saree többszínű nyomatokat hordoz, amelyek a szárit dimenzionálttá teszik. Ismét az egész szári sötét nyomatokat is hordoz a mesés megjelenés érdekében. A legjobb a rendszeres viselethez, ez a könnyű szári az összejövetelek, kis rendezvények, cicák, partik stb.

A Rakul mindig is trendben maradt, világos sárgákkal, élénk színekkel. Ezért, ha fényes, de kifinomult szárit keres, próbálja ki a Rakul Preet Singh saree fotógyűjteményt, hogy a legjobbat nyújtsa ruhásszekrényéhez. A Rakul szári kiválasztásának legjobb része ismét az, hogy a szári mindig egy dizájner blúzzal kombinálódik, még akkor is, ha egyszerűen nyomtatott. A blúz minták, amelyeket a szárival hordoz, nagymértékben fokozzák a saree gyönyörű megjelenését. Szóval, melyik volt a kedvenc szári a gyűjteményből? Fuss érte ma is.