Katrina Kaif gyönyörű megjelenése Saree -ben – láthatatlan képek

Katrina Kaif külföldi származású, aki egy bollywoodi film révén szerzett népszerűséget. A legszexistább és legtehetségesebb színésznőként ismert, aki 2003 -ban belépett a hindi filmiparba. A szépségéről ismert Katrina Kaif öltözködési stílusát nemcsak a nyugati ruhákon, hanem a gyönyörű és modern szári típusokon keresztül is ábrázolta. A rajongók szerte a világon inspirációt szereztek, hogy kiválasszák a legjobb sarees -eket, amelyeket visel. De azoknak, akik szeretnék a legjobb Katrinát gyönyörű száriban, és kiválasztják az egyik legjobbat, akkor olvassák tovább ezt a cikket, hogy megismerjék a 10 legjobb Katrina Kaif -ot szári típusokban!

Lenyűgöző képek Katrináról Saree -ben:

Nézze meg a Katrina Kaif legújabb Sarees -jét képekkel, és válassza ki a megfelelő saree -t a tökéletes alkalomra.

1. Katrina Kaif Black Saree:

Katrina Kaif in szári

A fekete határozottan forró és szexi szín, amikor a saree színválasztásról van szó. Katrina fekete száriban az egyik legmelegebb szári, amelyet visel. Ez az egyszerű sima háló saree fényes, csillogó szegéllyel könnyűvé teszi az eh saree -t. Mivel a saree súlya enyhe, könnyen viselhető és hosszabb ideig is elvégezhető. A legjobb alkalom arra, hogy kevesebb munkát és könnyű viseletet viseljen, biztosan egy esti parti egy baráti helyen és egy alkalmi irodai partin.

2. Katrina Kaif Red Saree:

Katrina Kaif Red Saree

Eljött a nyár, és arra gondolok, hogy felrakjuk a szekrényt pamut sarees -sel. Ezután ellenőrizze ezt a Katrina Kaif piros saree mintát. Ez egy egyszerű, mégis modern pamut szári arany vonallal. Annak érdekében, hogy ellentétben álljon a szárival, válasszon egy sötétzöld, ujjú vagy ujjatlan blúzt. Az indiai nők által leggyakrabban használt pamut szári egy vallási találkozóra vagy egy rendezvényre, valamint a színházat viseli. Az egyszerű szárikat hosszabb ideig könnyű végrehajtani.

3. Katrina Kaif Pink Saree:

Katrina Kaif Pink Saree

Még egy csodálatos Katrina rózsaszín száriban, ez a szári vattacukor rózsaszín színű szári. A saree egyetlen mintás szári, virágos foltvarrással együtt, a szárival együtt. A saree a legalkalmasabb finom, fehér színű, magas nyakú blúzhoz, ¾ ujjú. A megfelelő alkalom az egynyomásos rózsaszín szári viselésére bármilyen vallási funkcióra, például Durga Pujara és az ünnepi időszakokra. A szári könnyen hordozható, ezáltal kevesebb verejték keletkezik.

4. Katrina Kaif Blue Saree:

Katrina Kaif Blue Saree

A kék szín a szeretet és a szenvedély szimbóluma. A lányok és a hölgyek határozottan szeretnek gyakrabban viselni kék saree -t a színviszonyok miatt, és a kopás utáni megjelenés miatt. Katrina Kaif kék saree lenyűgözően néz ki ujjatlan blúzzal és nehéz ékszerekkel. Az ajánlott alkalom az elegáns, szintetikus, kék színű saree csillogó munkával való viselésére mindenképpen egy üzletnyitó ünnepség vagy bármely családi bulin való részvétel, amely hatalmas tömeggel való találkozást foglal magában.

5. Katrina Kaif White Saree -ben:

Katrina Kaif White Saree -ben

A fehér szín a békét és a nyugalmat jelképezi. A jelenlegi generáció hölgyei fehér színű saree -t kezdtek viselni a modernizált divatruházat koncepciójaként, hagyományos indiai tapintással. Katrina Kaif fehér saree arany kőfalakkal a határ mentén látható, elegáns szári design. Próbálja modernebben viselni ezt a szárit úgy, hogy egy vékony inget visel, mint blúz mintát az első napon, először mutassa meg a Katrina Kaif filmet, és érezze a nosztalgikus hangulatot.

6. Katrina Kaif tervező Saree:

Katrina Kaif tervező Saree

A tervezői viselet saree mindig is kiemelt saree típus volt minden korosztálybeli nők körében. Ez a fajta saree népszerűvé vált a szemet gyönyörködtető szári számára, amely csodálatos munkával van tele. Ez az egyik Katrina Kaif tervező sarees könnyű sifon anyag, arany nyomtatott virág- és levélmunkával. A legjobb alkalom, hogy megkötözzük ezt a nagy szárit, ha elmegyünk egy barát fogadópartijára vagy a barátja születésnapi partijára egy jó nehéz nyakú darabbal. A kevesebb munkával járó Saree viselhető nagyszabású megnyitó mozikban is.

7. Katrina Kaif Yellow Saree:

Katrina Kaif Sárga Szári

Hölgyek, akik szeretnek egyszerű és sima szárit viselni, akkor ez a megfelelő típusú szári típus. A Katrina Kaif sárga saree egyike az egyszerű szárinak, a sárga színe sötétebb árnyalatú, ami finom megjelenést kölcsönöz viselése esetén. A sima chiffon saree egy ideális, könnyen hordható szári típus, amelyet akkor lehet használni, ha moziba megy a családdal.

8. Katrina Kaif a Green Saree -ben:

Katrina Kaif a Green Saree -ben

A zöld színt az egyik isteni színnek tekintik, hogy megfeleljen ennek a gondolatnak, a hölgyek zöld színű hagyományos ruhákat vehetnek fel, beleértve a szárit is. A filmsztár ihlette saree az egyik legnépszerűbb saree kollekció az üzletben. Az egyik ilyen kollekció a Katrina Kaif zöld száriban. A sima szintetikus szári szekvenált szegéllyel könnyen viselhető és könnyen hordozható. A javasolt alkalom az ilyen típusú szári viselésére a házassági rendezvényen való részvétel, mint például a Mehndi, valamint a mozi a kedvesével. Viseljen forró szárit, és laposabbá tegye az életét.

9. Katrina Kaif a Half Saree -ben:

Katrina Kaif a Half Saree -ben

Szerezd meg a lenyűgöző érzést, ha egy nagy fél szárit viselsz, amely egészen más, mint a szokásos szári típus. Katrina Kaif félig szári, az egyik ihletett szári típus, ahol a blúzt és a szoknyát külön viselik, és hosszú dupatával összekapcsolhatók. A dupatta vagy redővel, például szárival köthető, vagy a blúz egyik oldalán rögzíthető. A fél szárit általában a házasságok, valamint a fogadóparti során viselik. Anyagtípustól függően a fél szári viselhető az esküvő vagy a parti alatt.

10. Katrina Kaif Net Saree:

Katrina Kaif Net Saree

A Netted saree mindenképpen népszerűségre tett szert filmsztárok révén. Különösen olyan színésznő, mint Katrina Kaif, aki filmjeiben a may net saree -t viselte, a névcímkét Katrina Kaifként írta a net saree -ben. Az egyik ilyen szári a rózsaszín hálóanyag, barna színű csillogással dolgozott border saree -vel. Párosítsa a szárit ujjatlan bársony anyagú, barna színű blúzzal, amely kontrasztot kölcsönöz a szári rózsaszín színű testének. Ahhoz, hogy dögösebbnek és lenyűgözőbbnek tűnjön egy barát összejövetelén, akkor a net saree lenne az ideális választás.

A színésznő ihlette ruházat határozottan felkeltette a hölgyek figyelmét, és hosszú évek óta tartja a jéghegy csúcsát. A változások csak annyit tesznek, hogy a jelenlegi színésznő öltözködési stílusa eltér az előzőtől, ami különbséget jelent az öltözködésben. Most egy hagyományos kinézetű saree -t melegebbé és szexibbé tehetjük, ha kiválasztjuk az anyagot és a szári kötési stílust. Katrina Kaif a szári ihletett szári típusokban egyike azoknak a variációknak, amelyek a saree modern módon, a jelenlegi divat szerint viselésében láthatók. Merítsen ihletet, és válassza ki a legjobb típusú szárit, amely megfelel testalkatának, és büszkélkedhet önmagával!