Legújabb képek Kajal Agarwalról a Szári – Ritka gyűjteményben

A népszerű dél -indiai színésznő, Kajal Aggarwal szívesebben kísérletez a külsejével és stílusával, ezért mindig különböző színes megjelenésekben fogja látni. Kajal Agarwal saree -ben nemcsak elbűvölően néz ki szári viselése közben, hanem a szokásosnál is másabb megjelenést biztosít. Az egyik típusú szári, amelyet mindig szeret viselni, a gyönyörű és szemet gyönyörködtető színű selyem szári. Sarees-jét többnyire ujjatlan vagy fél ujjú felső blúzzal rétegezi, nagyon minimális ezüst ékszerekkel kombinálva. Kajal a szári képeken imádnivalóan néz ki napfényes megjelenésében, és szeret nagyon egyszerű színű rúzsokat használni.

Kajal Aggarwal gyönyörű megjelenése Saree -ben képekkel:

Itt vannak a legjobb fotók Kajal Agarwalról száriban, amelyek inspirálnak.

1. Kajal Aggarwal a Silk Saree -ben:

Kajal Aggarwal Silk Saree -ben

Lenyűgöző megjelenést keres, mégis egyszerű módon? Ez a kajal Agarwal selyem száriban ideális választás. A saree kettős színeket kapott, sárga és szürke, ami imádnivalóbbá teszi a legújabb kollekcióban. A selyemből készült szári enyhe csipkézést kap csíkos blúzzal, hogy imádnivalóbb legyen a viselete. Ez a Kajal Agarwal aranyos szári képei közé tartozik, amelyek tökéletesek olyan alkalmakra, mint a különleges pudzsák, hagyományos események stb..

2. Kajal Aggarwal a Saree tervezőben:

Kajal Aggarwal tervező Saree -ben

Szeretne elegáns tervezői darabot hordani? Ez a szári tervezésű kajal készen áll arra, hogy a legjobb megjelenést nyújtsa. A művészeti selyem anyagból készült saree csipke szegélyt kap, kettős színű, barackos és lila színű. A virágos vastag szegély hozzáadja a szári kifinomult megjelenését. Az ilyen típusú kajal legújabb fotókat saree -ben többnyire akkor keresik, amikor a recepción, fesztiválon vagy parti viseleten keresik a saree -t.

3. Kajal Agarwal a Half Saree -ben:

Kajal Agarwal Half Saree -ben

A fél sarees manapság nagyon divatos. Nemcsak dizájneri megjelenést kölcsönöznek megjelenésének, hanem teljes megjelenést kölcsönöznek különböző alkalmakra. Ez a kajal Agarwal félig szári kivitelben georgette anyagból készült, és flitteres hímzéssel is rendelkezik, több színben. A szárit sárga szárival tervezték, míg a pallu rózsaszín színt kapott, mindkettő ezüst szál hímzéssel. A saree a legjobban alkalmas olyan alkalmakra, mint az esküvő előtti rendezvények és más különleges alkalmak és fesztiválok.

4. Kajal Agarwal Pattu Saree -ben:

Kajal Agarwal Pattu Saree -ben

Legyen szó fesztivál megjelenésről vagy bármilyen alkalomról, a pattu sarees mindig a legjobb megjelenést nyújtotta viselőjének. Ez a kajal saree az esküvőkre keresett saree. A szári vérvörös színt kap, miközben arany szegélyű, és olyan munkával rendelkezik, amely viseli a modern megjelenést. Tökéletes esküvőkre ez a fajta pattu sarees fesztiválokról vagy vallási funkciókról is híres.

5. Kajal Agarwal Red Saree:

Kajal Agarwal Red Saree

Bollywoodi replika szeretne megjelenni? Miért nem próbálja ki a Kajal Aggarwal saree -t piros színben, hogy egyszerű megjelenést kapjon? A georgette anyagból készült saree sorrendben vagy több munkában kap ezüst szikrákat. Hasonló saree esetén a saree kötött virágmintát kap, amely imádnivalóbbá teszi. A híres szári nagyon népszerű a netes blúzoknál a szexi megjelenés érdekében. Ez a gyönyörű szári különféle alkalmakkor viselhető, például partik, esküvők, fesztiválok és még sok más.

6. Kajal Black Saree -ben:

Kajal fekete száriban

Legyen az bármilyen buli vagy akár fesztivál, ez a fekete szári mindenhol csábító megjelenést kölcsönöz Önnek. Ez az imádnivaló szári művészeti selyem anyagból készült. A saree tervezői érintést kapott arany csipke szegéllyel, hogy etnikaibb legyen. A szári határ szőtt virágmintákat kap, amelyek vonzóbbá teszik. Ez a személyre szabott kajal Aggarwal saree képben széles körben keresett, miközben valami viseletet keres a fogadásokon, fesztiválokon és bulikon.

7. Kajal Agarwal Pink Orange Saree:

Kajal Agarwal Pink Orange Saree

A Kajal Aggarwal rózsaszín narancssárga saree nagyon adaptált saree, ha bármilyen esemény vagy alkalom szkeptikus megjelenéséről van szó. Georgette -ből és hálóanyagból készült, a saree a partyruházat. A saree georgette alját virágos mintákkal látja el a hálóban. Ismét a teljes pallu is nettó anyagból készült. Tökéletes parti viselethez, ez a saree ideális választás fogadásokra vagy esküvőkre is, blúzokkal.

8. Kajal a kék száriban:

Kajal Blue Saree -ben

Hagyományos megjelenést keres bármilyen fesztiválra? Nézze meg ezt a rendkívüli Kajal Agarwalt saree képben. A saree kettős árnyalatú, sötét és világos, amelyek divatos szegélyt kapnak a kisebb munkákban. A saree firozi papír selyem anyagból készült, míg hímzéssel készült, aranyos bojtokkal a pallu végén. Tökéletes darab parti viselethez, ez a saree a legjobb bármilyen privát vagy professzionális eseményhez, világi megjelenés érdekében.

9. Kajal Agarwal Yellow Saree:

Kajal Agarwal Sárga Szári

Szeretne olyan szárit viselni, amely kényelmes viselet a rendszeres viselethez? Láttad ezt a Kajal Agarwal aranyos szári képet? A sárga színű saree a legjobb viselet a mindennapi kényelem növelése érdekében. Pamut anyagból készült, a saree fekete nyomtatott design szegéllyel rendelkezik, hangszerekkel. A rendszeres viselethez a legjobb, ez a pamut szári lehet a legjobb választás kirándulásokra, cicapartikra és még sok hasonló alkalomra vagy eseményre.

10. Kajal Agarwal Orange Saree:

Kajal Agarwal Orange Saree

Szeretne egy színű szárival menni? Próbálta már ezt a Kajal Agarwal narancssárga szári dizájnt? A szári művészeti selyem anyagból készült, és zari és resham hímzéssel díszített, ami javítja a szári megjelenését. Ismét a fűzött szegélyek és a bojtos pallu ikonikus megjelenést kölcsönöznek neki. A legjobb bármilyen bulihoz, ezt a szárit esküvő előtti alkalmakra is végrehajtják. A nehéz határ alkalmassá teszi a fesztiválokra és hagyományokra is.

Mindezektől eltekintve manapság a piacon uralkodó másik dizájn az egyetlen kajal Agarwal zöld színű száriban, különböző finom anyagokból. Nemcsak élénk színekben, hanem a többféle vagy sötét színű Kajal saree képeknek is megvan a maguk helye a különböző öltözködő nők szekrényében. Különböző Kanjivaram minták vannak, amelyeket Kajal visel, mivel ő is Délhez tartozik, és etnikai, valamint kiegészítő minták kombinációjával jönnek létre a modern megjelenés érdekében. A tervező sarees mind nagyon alkalmazkodik a funkciók díszes megjelenéséhez. Tehát melyik Kajal Agarwal saree -t fogod kipróbálni?