10 legforróbb déli filmhősnő neve fotókkal 2021

Leggyakrabban, amikor az indiai filmiparról beszélünk, a B-város színésznői vezetik a listát a világ forgatókönyvében. De amiről lemaradtunk, az a gyönyörű, forró dél -indiai színésznő és a méltó elismerés hiánya számukra világszerte. A dél-indiai színésznő tehetségükből, színészi játékukból, szépségükből, stílusukból és művészetükből adódóan nem maradnak hátra a pán-indiai forgatókönyvben és kilátásokban.

Ma azért vagyunk itt, hogy körbevezessük a gyönyörű déli színésznő stílusát és megjelenését. Ők uralják az ipart a telugu, kannada, tamil és malajálam filmekben, és a legkeresettebb színésznők közé tartoznak.

10 forró fotó dél -indiai filmszínésznőkről:

Összeállítottuk a legújabb és legjobb dél -indiai dögös és szexi hősnő színésznőt képekkel és fotógalériával.

1. Pooja Hegde:

divatos dél -indiai színésznő

Bár Pooja Hegde Mumbaiban született és nőtt fel, jelenleg uralja a déli filmipart, maroknyi filmmel és karrierrel. Egy évtizeddel ezelőtt a Miss India verseny után került a figyelem középpontjába, és ettől kezdve csak a filmipar fellendülésében van. Jelenleg a tollywoodi filmiparra összpontosít, és fiatalos és magával ragadó megjelenéséről ismert, és stílusával és szépségével megragadja a közönséget. Elegáns és nyugati stílusú öltözéke és divatja az egyik legelismertebb és leghíresebb. Ő is a legdivatosabb déli színésznő közé tartozik.

2. Raashi Khanna:

dél -indiai szexi színésznő

Raashi Khanna, Új -Delhiben született, egy másik jelenleg felkapott színésznő a telugu és a tollywoodi filmiparban. Híres dél-indiai hősökkel és színészekkel dolgozik együtt. Az elegáns és előkelő indiai háztartási megjelenéséről és szépségérzékéről ismert Raashi teljesen elragadtat minket osztályával és gyönyörű, időtlen stílusával. A déli hősnő közé tartozik, és az öltözködése és stílusa mindenhol kiterjed, az etnikai viselettől a nyugati stílusig, és mindegyiket körmözi. Raashi Khanna nem tud elegánsan hordani semmit!

3. Nidhi Agarwal:

forró déli színésznő száriban

Nidhi Agarwal/Agerwal nemrég látható a telugu és a tamil filmekben, és ismert, hogy elegáns és éles, gyönyörű megjelenést kölcsönöz, frissítő tehetséggel. A filmiparban eltöltött karrierjének nagyon rövid időszaka alatt Nidhi már könnyedén birtokolja és meghozza saját stílusát. Ezt a merész dél -indiai szexi és dögös hősnőt elsősorban forró nyugati viselet és gyönyörű öltözködés jellemzi, kortárs és modern stílusú kijelentésekkel.

4. Rakul Preet:

dél -indiai színésznő forró képek

Rakul Preet Singh mára nagyon ismert és barátságos arc a dél -indiai filmiparban, különösen telugu nyelven. Nemrégiben belépett a bollywoodi filmekbe is, bár a fő hangsúly és a kezében lévő filmek a déli filmek. A Rakul abszolút jól viseli mind az indiai desi avatarokat, mind a nyugati éles és modern stílusú kijelentéseket. Ismert meghatározó arcvonásairól, gyönyörű szemeivel, és ne feledkezzen meg tökéletes testalkatáról sem.

5. Shanvi Sri:

déli hősnő szexi fotó

Shanvi Srivatsava ismert arc az elmúlt öt évben mind kannada, mind telugu filmiparban. A pezsgő és aranyos csinos szépség teljesen gyönyörű mind etnikai, mind nyugati öltözködési stílusban. Szép és csodálatos haja, meghatározó kifejezésekkel színészkedés közben az, ami igazán elkülöníti társait. Vidám pillantása és feltűnő szeme valóban magával ragad bennünket, hogy szépségeink szorításába gyakran kerülhessünk. Mit gondol róla, egyetért -e velünk?!

6. Apsara Rani:

dél -indiai színésznő száriban

A göndör hajú szépség, Apsara Rani felpezsdíti a filmipart, különösen az elmúlt pár év telugu filmjeit. Ismert a nagyon merész választásokról és a szexi dögös megjelenésről a színésznő területén, és mi sem láthatjuk a szépségét. Apsara öltözködési stílusáról gyakran beszéltek a városban a merész öltözködési érzék és a nyugati kortárs öltözékek és divatvilág rendkívüli ízlése miatt. Munkája tapsot érdemel, és egyértelműen láthatjuk, ahogy fokozatosan emelkedik tehetséggel és szépséggel.

7. Nivetha Pethuraj:

déli szexi hősnő

Nivetha Pethuraj egy gyönyörű dél -indiai színésznő, elsősorban a tamil filmiparban. Nivetha lenyűgöző öltözködési érzéke figyelemre méltó – elegáns, klasszikus és sokoldalú és időtálló gyönyörű stílusáról ismert. Gyakran szeretjük Nivethát etnikai viseletben, indiai kortárs stílusban és öltözködésben, lélegzetelállítóan és gyönyörűen néz ki. Nem tehetjük le róla a szemünket, és szeretjük, ahogy divatjával és szépségével idővel fejlődik. Mit gondol róla?

8. Pragya Jaiswal:

déli hősnő forró

Bár India északi részén született, Pragya Jaiswal elkötelezettségéről és filmjeiről ismert a telugu és a dél -indiai filmiparban. Otthonos megjelenése és finom, enyhe és elegáns stílusa valóban elbűvölő. Pragya gyönyörűen néz ki hagyományos öltözködési stílusával, és nem tudunk túllépni gyönyörű mosolyán és feltűnő szemein. Szeretjük természetes ízlését és öltözködési érzékét, elbűvölő megjelenéssel és szépséggel.

9. Shruti Haasan:

déli színésznő forró képek

Shruti Hasan Kamal Hasan szupersztár lánya, de nem beszélve arról, hogy saját nevet készített a filmiparban. Shruti sajátos filmválasztása miatt különbözik társaitól. Elegáns és gyönyörű szépsége teljesen lélegzetelállító, és egyértelműen fejlődött az idő múlásával a színészi játékban és a divatban is. Jelenleg a telugu és a tamil filmiparra összpontosít.

10. Nayantara:

déli hősnő forró képek

Nayantara elsősorban a malajálam, tamil és telugu filmiparban tűnik fel, és mindenre kiterjedő színésznő, tökéletes tehetséggel, kreativitással, szépséggel és stílusmegnyilatkozással. Ugyanezen okból nagyon jól ismert hölgy szupersztárként is a kortárs filmkorszakban. Nayantara merész történetekkel vagy cselekményekkel választ filmeket, és egy évtizede megőrzi nevét a filmekben, mindezt tehetségével. Lélegzetelállítóan néz ki hagyományos, etnikai és nyugati viseletben, és tökéletesen illeszkedik a filmekhez. Valóban megérdemli minden elismerésünket.

Reméljük tetszett felfedezni ezeket a gyönyörű és legújabb felkapott Hot South Indian Actress listákat fotókkal és képgalériával. Tudassa velünk, ki a kedvence az összes közül; szívesen visszajelzünk önről.