Thai színésznők: Thaiföld 2021 legnépszerűbb színésznője 2021

A thai filmipar, amelyet „Thaiföld mozijának” neveznek, nem biztos, hogy olyan népszerű, mint ázsiai társai, például India, Korea vagy Japán. De a minőségi filmek készítése tekintetében, amelyek globális figyelmet kaptak, az iparág továbbra is alulteljesítő. Az akciótól a komédiáig, a romantikától az eposzokig és a komédiáig a thai filmek különböző fülkékben vannak elosztva, hogy szórakoztassák közönségüket. Az érdekes cselekményeken és a jól kivitelezett sorozatokon kívül a thai színésznők szépsége az egyik fő oka annak, hogy a moziszeretők tolongnak a színházakban.

Bár a külvilág számára nem annyira ismert, a thai színésznőket a csillogás és a kifogástalan érzéki érzék megtestesítőinek tekintik.

Íme a Top 15 fiatal thai színésznő részletei, akik lassan felfigyelnek a nemzetközi fórumokra is!

A 15 legforróbb színésznő Bangkokban, Thaiföldön 2021:

Ideje találkozni ezekkel a gyönyörű thai dívákkal, és megismerni néhány érdekes részletet róluk:

1. Yaya Urasayya:

UrsayyaSperbund, közismert nevén Yaya, Thaiföld egyik legnépszerűbb színésznője. A díva félig thai és félig norvég származású, a szépség és a színészi képességek végső kombinációjával. Yaya az első thai híresség, aki több mint 30 reklámfilmben szerepelt az amerikai Vogue magazinban, más néven a műsorvezetők királynőjeként..

Yaya Urasayya

Yaya 2008 -ban debütált, amikor alig tudott thai nyelven. 2010 -re azonban nemzeti szenzáció lett a „Jeed” szerepéért a Duang Jai Akkanee -ben. Egy oktató segítségével elsajátította a thai nyelvet, ami még jobban kiérdemelte rajongótáborát.

2. Mai Davika:

Mai Devika Hoorne, más néven Mai, egy másik népszerű thai színésznő, aki 2010 -ben kezdte színészi útját azzal, hogy főszerepet játszott a tévés drámákban. Miután megkóstolta a sikert a kisvászon -iparban, Mai olyan szuperfilmek része volt, mint a „Szívroham” és a „Hirtelen húsz”.

Mai Davika

A félig belga, félig thai színésznő számos nemzetközi luxusmárkát támogatott, mint például a L’Oreal, a Michael Kors, a Dolce és a Gabbana et cetera. Lenyűgöző teljesítménye és elbűvölő megjelenése miatt számos díjat és elismerést nyert.

3. Bella Ranee:

Bella Ranee vagy Ranee Campbell félig thai félig brit színésznő lett modell, aki 2011 -ben debütált. Miután aláírta a szerződést a Channel 3 -mal, Ranee megszerezte a főszerepet a Porn Prom Onlaweng című filmben. Ez a televíziós dráma volt az ötödik legmagasabb minősítésű a csatorna többi drámája között 2013 -ban. Ugyanebben az évben Bella elegáns hölgy szerepét játszotta a népszerű “Look Tard” című drámában.

Bella Ranee

Az a képessége, hogy könnyedén illeszkedik a karakterekbe, különösen a Period Drámákban, az ország egyik legkeresettebb színésznőjévé tette. Bella számos díjat nyert, például „Népszerű női színésznő”, „Nő emelkedő csillag”, „Kiváló női színésznő” stb.

4. Baifern Pimchanok:

PimchanokLuevisadpaibu, más néven Baifern, az egyik leghíresebb thai színésznő, aki 2010 -ben debütált. 2010 -től 2016 -ig aláírta a 7 -es csatorna szerződését. Ez idő alatt számos sorozatban szerepelt, mint például: „Wai Puan Guan Lah Fun ”,„ Arsoon Noy NaiTakieng Kaew ”,„ Banlang Hong ”stb..

Baifern Pimchanok

2017 -től Baifern a Freelancing -be kezdett, hogy különböző műfajokat fedezzen fel színészi képességeinek csiszolására. 2017 -ben és 2020 -ban kétszer nyerte el a Nataraja -díjat a „Lhong Fai” és a „Lehullott levelek” című filmben játszott szerepeiért..

5. Mookda Narinrak:

A finom test és a sima üveg ellenálló kombinációjával a MookdaNarirank sok thaiföldi ember szívtiprója. Mookda, az egykori thaiföldi miss csapat 2016 -ban lépett be a szórakoztatóiparba. Mivel kiváló tánc volt, Mookda 2012 -ben megnyerte a híres táncversenyt „To Be Number One Idol”.

Mookda Narinrak

Utazása a filmiparban 2016 -ban kezdődött, miután aláírta a szerződést a 7 -es csatornával. Sok őrületet kapott a „Mussaya” című filmben játszott szerepéért, amit követően a filmes karrierje nagyot ugrott. 2020 -ban Mookda további 5 évre meghosszabbította szerződését a CH7 -szel.

6. Patcharapa Chaichua:

Annak ellenére, hogy 40 éves, PatcharapaChaichua továbbra is Thaiföld egyik legmelegebb színésznője. A Bangkokban született Patcharapa 1997 -ben lépett be a szépség- és szórakoztatóiparba. Azonnali hírnévre tett szert, miután megnyerte a HACKS nevű versenyt. 2003 -ban Patcharapa játszotta a főszerepet a „So Sanae Ha” című filmben, amelyért 2003 -ban elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó TOP -díjat.

Patcharapa Chaichua

Az Aum becenévre Patcharapát három egymást követő évben (2004-2007) is az FHM legszexisebb nőjének választották. A színészet mellett vállalkozó szellemmel is rendelkezik, és belépett az üzleti világba. Jelenleg egy éttermet és egy parfümmárkát vezet, amely Thaiföld első franciaországi Celeb-tulajdonú kiadója.

7. Araya A. Hargate:

Araya Alberta Hargate népszerű fiatal thai színésznő, modell és tévés személyiség. A Chompoo becenevű Araya thai, laoszi és brit származású. 1998 -ban kapta el a levegőt, miután megnyerte a szépségpápi „Miss Motor Show Contest” versenyt. A Csatorna 7 sikeres „PlengPrai” szappanoperájában betöltött szerepe tette őt ismertté az országban.

Araya A. Hargate

Araya a szépség és a tehetség keveréke. Tejfehér bőre és törékeny testalkata színészi projektjeivel párhuzamosan számos modellezési feladatot kapott. „Fashionista” -ként és „High Fashion Queen” -ként emlegetik, mert bátran döntött és gyilkos!

8. Aom Sushar:

SusharManaying, közismert nevén „AomSushar”, az egyik leghíresebb fiatal generációs thai színésznő. A hazájában elért legjobb pozíciók meghódítása mellett Sushar más ázsiai országokban is nagyot tett, különösen Kínában. Kínai származása az egyik fő oka annak, hogy elfogadta saját birodalmán kívül.

Aom Sushar

Sushar 2008 -ban debütált, és az „Igen vagy nem” elnevezésű thaiföldi leszbikus filmben „pite” -ként betöltött szerepe azonnali hírnevet és elismerést szerzett. Nem kellett sokat küzdenie a jó szerepekért, és figyelemre méltó filmjei közé tartozik a „Full House”, a „Haunted Road 2”, a „Hashima Project” stb..

9. Kao Supassara:

A Thanachart vagy Kao Supassara az egyik legszebb thai modell-cum-színésznő, aki 2011-ben debütált. A „Luang Ta Mahachon” című filmben nyújtott teljesítménye a rajongók és a csatornaüzemeltetők figyelmét is azonnal kivívta. 2016 -ban szerződést írt alá Thaiföld egyik vezető csatornájával, a „Channel 6 -szal”, hogy karrierje állandó maradjon.

Kao Supassara

Kao szerepe „Suam” -ként a „Khao Waan Hai Noo Pen Sai Lub” című filmben javította színésznői minősítését és jó lehetőségeket nyitott meg. A filmeken kívül Kao olyan népszerű TV -műsorokban is szerepelt, mint a „Fagyasztott hormonok” és a „Hormonok: Következő generáció”, amelyek még közelebb hozták őt közönségéhez.

10. Mew Nittha:

NitthaJirayungyurn, közismert nevén „Mew”, egy másik híres thai színésznő a Channel 3 -val kötött szerződés alapján. Először a „Khun Chai Pawornruj” című drámában tűnt fel, amely azonnal megszerezte hírnevét és figyelmét. Körülbelül 7 drámában játszott, így Thaiföld egyik legkeresettebb arca volt.

Mew Nittha

Ez a bangkoki születésű szépség számos filmben és zenei videóban szerepelt számos kereskedelmi reklámfilm mellett. 2020 -ban feleségül vette a TharaphutKuhapremkit aranykereskedőt és üzletembert.

11. Woranuch Bhirombhakdi:

WoranuchBhirombhakdi, becenevén „Nune”, népszerű thai színésznő, aki számos filmben és thai szappanoperában szerepelt. Első szerepét a Lakorn (tévésorozat) „Pob Pee Fa” című filmjében karrierje egyik legijesztőbb szerepének tartják. A leányzó 1995 -ben kezdte színészi útját, és mintegy 40 drámában és 2 játékfilmben szerepelt.

Woranuch Bhirombhakdi

Amellett, hogy színészi játékával hatalmas nevet és hírnevet szerzett, Nune számos jelölést és díjat is nyert. 2004 -ben elnyerte a “Legjobb női főszereplő díjat” a “Mae Ai SaeEun”.

12. Natapohn Tameeruks:

A NatapohnTameeruks, más néven „Taew” thai-kínai származású. Feltűnést kapott, miután megjelent egy kínai tejtermék egyik reklámjában. Lenyűgözően szép megjelenése és elbűvölő személyisége azonnali tömeggyönyörködtetővé tette. Szerződést írt alá a 3-as csatornával, és számos legjobb tévésorozat és film része volt.

Natapohn Tameeruks

Natapohn 2008 -ban megnyerte a „Female Rising Star” díjat, és karrierje során további díjakat és jelöléseket kapott. 2020 -ban ő és JirayuTangarisuk elnyerték a „Thai Crazy Awards legjobb párja díjat”.

13. Ann Thongprasom:

Anne Thongprasom az egyik vezető thai színésznő, aki a szépség és a színészi képességek ellenállhatatlan kombinációja. Ennek a bangkoki születésű tévés színésznőnek, cum-hostessnek nehéz gyermekkora volt apja váratlan halála miatt. Miután befejezte újságírói tanulmányait, Anne belépett a szórakoztatóiparba, és meglehetősen nagy lett!

Ann Thongprasom

2004 -ben Anne szerepe a „The Letter: Jod Mai Rak” című szuper thai melodrámában óriási 50 millió baht díjazást és számos díjat kapott. Sokoldalú színésznő, aki gyorsan bele tud csúszni bármilyen szerepbe, és gyönyörűen el tudja játszani.

14. Patricia Thanchanok Jó:

Patricia Thanchanok Good vagy Pat egy ismert színésznő Thaiföldön, aki félig thai-fele angol származású. 14 évesen lépett be a szórakoztató üzletbe, édesanyja kapcsolatai miatt. Miután észrevette lenyűgöző teljesítményét, a 3 -as csatorna meghívta őt egy szerződés aláírására, ami felgyorsította karrierjét.

Patricia Thanchanok Jó

A szerény kezdetek ellenére részmunkaidős modellként Patnek sikerült megszereznie pozícióját a „vezető thai színésznők” listáján. Több drámában és tévéműsorban szerepelt, reklámfilmek mellett.

15. Pinkploy Paparwadee Chansamorn:

A „Pinkploy” becenevű PaparwadeeChansamon Thaiföld egyik legforróbb színésznője. Az 1997 -ben született Paparwadee elnyerte a Top 10 pozíciót a „Thailand Supermodel 2015” versenyen. Egyetemi évei alatt megnyerte a „Friss csillag” versenyt, sőt egyetemét „Campus -sztárként” képviselte.

Pinkploy Paparwadee Chansamorn

2017 -ben szerepelt a „ParagitRuk Series” sorozatban. Később sok húsos szerepet játszott számos drámában és játékfilmben. 2020 -ban a Kazz Awardson az év tinédzserének választották.

Ezek a Top 15 legszebb thai színésznők, akik globális figyelmet érdemeltek, annak ellenére, hogy viszonylag ismeretlen szórakoztatóiparból érkeztek. A csillogás és a női báj kombinációjával ezek a hölgyek új utakat határoztak meg utódaik számára. Te is nézel thai filmeket?