Højde Vægtdiagram i kg

Vi er unikke organer:

Ingen kroppe ligner hinanden. Der er altid meget lille, men mærkbar forskel på mennesker. Dette gør dem unikke og forskellige på hver deres måde. Der vil også være forskel på ens egen familie. Dine fætre eller endda søskende vil have forskellige kropssammensætninger, der udelukker et par indlysende genetiske ligheder. Hvis dette ikke var tilfældet, så ville vi på den lysere side alle ligne landingsbanemodeller, og ingen ville nogensinde være overvægtige.

højde vægt diagram i kg

Betydningen af ​​dette diagram

Højde- og vægtkortene sigter mod at overvåge væksten af ​​den menneskelige krop. Det starter fra vores barndomsstadier, når det bruges til at spore, om barnet udvikler sig efter hensigten eller ej. Eventuelle afvigelser og små ændringer blev gjort opmærksom på hos børnelægen, som yderligere ville foreslå en fremtidig fremgangsmåde.

Når vi vokser op, bliver vores krop ældre, men vores højde holder op med at vokse efter en vis aldersgrænse. Men vægten er en sådan parameter i kroppen, der bliver ved med at svinge gennem vores liv. Denne udsving er i sig selv en indikator af vores kroppe om, hvilke mulige fremtidige risici kroppen vil være modtagelig for.

Så vi bruger disse parametre til at vurdere et par benchmarks for kroppen, der hjælper med at angive, om kroppen er bedst sundt eller ej. Uden dette diagram ville de videre analyseteknikker ikke kunne fungere.

Kropsvægt indikatorer:

Selvom vi ved, at muskler vejer mere end fedt i vores kroppe, gør det ikke ondt at kontrollere vores vægte nu og da. Noget af dette er faktisk vandvægt, der går tabt, når det er koldt, og som kan bulk op med et varmt og fugtigt vejr. Men vores vejemaskiner kan næsten ikke se forskel. Vi undersøger ofte forskellige indikatorer for at foreslå, om vores nuværende livsstilsforløb passer til vores idealvægt eller ej.

BMI (Body Mass Index):

Den mest almindelige og meget udbredte indikator er BMI eller body mass index. Dette er en unik og let afgørende faktor for, om vi er undervægtige eller fede. I det metriske system er måden at beregne dette på ved at dividere din vægt i kilogram med kvadratet af din højde i meter.

Resultaterne af ovenstående formel vil blive fortolket ud fra følgende område

På trods af at det er let at beregne, tjener det ikke mere end et generelt formål at identificere en persons idealvægt i forhold til hans højde. Det ignorerer imidlertid fedtprocenten i kroppen, som er nødvendig for at bestemme personens helbred. Så til denne vurdering vil en høj sofa -kartoffel være en sundere mand sammenlignet med en bokser af samme højde.

Det ignorerer også vigtigheden af ​​talje til hofte -forhold, der taler om frugtbarhed og hjertesundhed og ignorerer også begrebet knogletæthed. En person med alvorlig knogleskørhed vil stadig være sundere end en husmor, der tager på i vægt på grund af hormonforstyrrelser.

Kropsfedtprocent:

At kende din kropsfedtprocent vil hjælpe med at afdække forskellige detaljer. Du dividerer simpelthen vægten af ​​dine fedtstoffer med den samlede vægt af din krop og sammenligner resultatet med intervallet i henhold til denne givne tabel.

Dette er et meget bedre og effektivt middel til at estimere de fremtidige risici kroppen står overfor med hensyn til deres vægtforøgelse i form af fedt. Dette giver en bedre vejledning om vores hjertesundhed og kolesteroltal. Det kan også foreslå fedtlagringskapaciteten i vores kroppe med hensyn til den form for aktivitet, vi udfører. Det er en meget detaljeret tilgang, der hjælper med at indsnævre resultaterne.

Således tjener de kilo, vi vejer, et meget større formål med vores helbred, end vi normalt antager.