Hvordan øges højden med 3 til 6 tommer?

Sådan øges højden med 3 til 6 tommer

En god højde er en meget ønskelig egenskab hos mænd såvel som hunner. Mens de fleste faktorer som: Væksthormoner, arvelige tendenser osv., Der bestemmer en persons højde, ikke er under ens kontrol, er der visse faktorer som dine madvaner, livsstil og træningsregime, der kan spille en rolle i bestemmelsen af ​​din højde. Selv efter du bliver 18, er der visse ting, du helt sikkert kan gøre for at øge din højde med 3 til 6 tommer, men du skal helt sikkert gøre en ekstra indsats for at gøre det, og resultaterne kan kun ses efter at have øvet følgende regelmæssigt over en periode på flere måneder. Der er ingen hurtig løsning til at øge højden.

1. Kost og ernæring:

Kost og ernæring

• Først og fremmest er det meget vigtigt, at du indtager en velafbalanceret kost, der har tilstrækkelige og forholdsmæssige portioner af proteiner, vitaminer, kulhydrater og mineraler i henhold til din kropsvægt og nuværende højde. Det er bedst at konsultere en ernæringsekspert om dette.

• For at øge højden bør din kost være særligt rig på proteiner og calcium. Proteiner er også kendt som kroppens byggesten og hjælper med dannelse såvel som udvikling af nyt væv i din krop og spiller derved en meget afgørende rolle for at øge højden. Proteiner består til gengæld af aminosyrer, hvoraf mange er afgørende for at stimulere og opretholde korrekte niveauer af humant væksthormon i kroppen. Forbruge proteinrige fødevarer som: Sojabønner, sojamelk, bælgfrugter, linser og ost.

• Calcium giver dig derimod stærkere knogler. Alle mejeriprodukter, æg, Broccolli osv. Er gode kilder til calcium.

• Du kan konsultere din sundhedsrådgiver og tage hans mening om proteinshakes, multivitaminkapsler og mineraltilskud (især calcium, zink, mangan, kalium og fosfor) for at øge din højde.

2. Træn og øvelser:

Udfør øvelser

Du kan styrke dine muskler samt pumpe op hormonerne ved at forkæle dig i en ordentlig træningsrutine hver dag i mindst 30 til 40 minutter.

• Alt fra strækøvelser til push ups til sit ups kan tages op under en træner. Strækning er en fantastisk måde at frigøre og lindre alle de opbyggede spændinger i dine kropsmuskler og er blevet fundet nyttig for dem, der forsøger at få lidt højde. Forskellige former for strækøvelser er: kobrastrækning, vridninger og grundlæggende benstrækninger. Svømning og springning af et reb er også en god måde at strække på. Du kan også tage nogle hængende øvelser, som børn gør på et jungle -gym. Alternativt kan du tage kickboksningstimer. Nedenfor beskriver jeg visse hængningsteknikker, som du kan finde nyttige:

• Du kan bruge en hængestang til at hænge ved hjælp af dine hænder. Gør dette i mindst 5 minutter dagligt. Du kan derefter øge varigheden, efterhånden som din udholdenhed bygger op. Du kan også forbedre strækningen ved at svinge frem og tilbage fra baren. I tilfælde af børn anbefales voksenovervågning at undgå skader.

• Hvis du er til yoga, kan du også dyrke Surya namaskar eller solhilsner hver dag. Surya namaskar består dybest set af en serie på 12 stillinger udført i en rytme, der hjælper dine kropsmuskler med at strække og styrke alle dine kropsmuskler. Visse yoga -asanas som: Trikonasana (Triangle Pose), Reverse trijekant asana, Sukhasana, Talasana, Adhomukha Savasana osv. Hjælper en med at få lidt højde ved at strække sig samt øge produktionen af ​​væksthormon i kroppen.

• Involver dig selv i sportsgrene som: Badminton, tennis, volleyball og kurvbold for at blive aktiv. Sådanne spil er sjove såvel som en naturlig form for strækøvelser.

• Træn løb eller sprint. Du må have set atletter ofte har meget gode højder, det er fordi løb stimulerer produktionen af ​​væksthormoner. Sprint ved høje hastigheder forårsager også meget små mikrobrud i dine lange knogler. Disse brud helbreder derefter i kraft af en god kost, hvile og kroppens naturlige tendens til at helbrede sig selv, hvilket får knoglerne til at genopbygge.

3. Livsstilsændringer:

Livsstilsændringer

• Undgå sene fester eller sene tv -programmer, og giv dig selv god tid til at hvile om natten. En god nats søvn på mindst 6 til 8 timer i træk er afgørende for at få en god højde såvel som generelt sundhed. Under søvn frigives gode doser væksthormon, og også kroppens tilstand skifter fra defensiv til regenerativ og reparativ.

• Stop usunde vaner som at ryge og indtage alkohol, da de har en skadelig effekt på din primære vækst.

• Sid under solen i 15 minutter hver dag, helst tidligt om morgenen for at opsuge noget D -vitamin. Om morgenen er mængden af ​​UV -stråler mindst.

• Gør det til en vane at sidde i en ordentlig kropsholdning. Sid med ryggen lige og skuldre udstrakt. Så langt som muligt, mens du sidder, skal du holde dine lår parallelt med gulvet og fodfoden hvile ordentligt på gulvet. Hold nakke og hoved godt justeret.

• Del dine måltider i mindre portioner, og tag 5 til 6 mindre måltider i stedet for tre tunge måltider. Dette er vigtigt for at øge dit stofskifte.

• Besøg din læge for at udelukke væksthormon, hypofyse eller dysfunktion i skjoldbruskkirtlen i tidlige stadier, hvis du føler, at din højde ikke vokser tilstrækkeligt i teenageårene.

• Bevar en ideel kropsvægt, da ekstra vægt komprimerer dine hvirvelskiver, hvilket får din statur til at se kortere ud, end den egentlig burde være.

Hvis ingen af ​​ovenstående virker, er der mange syntetiske hormonpiller, der hævder at øge højden. Disse har imidlertid ofte mange bivirkninger og bør kun tages efter at have diskuteret alle fordele og ulemper med din endokrinolog. Visse former for knogleoperationer kan også hjælpe med at øge højden. Kirurgi er bestemt en dyr og smertefuld procedure, men de opnåede resultater er mærkbare.

Jeg håber, at du fandt artiklen nyttig og får glæde af den.