Hvordan øges højden på 2 uger?

Stigning i højden er et af de store sociale problemer, mange mennesker står over for i disse dage. Stående blandt en gruppe venner sætter en lille højde blandt dine leggy veninder dig i en kompromitterende position. Samme virkning mærkes også af drengene. Faktisk står drenge mere overfor et problem at håndtere højdeproblemer end piger. Fysisk udseende har altid fascineret og påvirket mennesker, hvad enten det er en pige eller en dreng, og i en verden med streng konkurrence er dette bare en anden hindring, de vil overvinde.

Sådan øges højden på 2 uger

Målet:

Sådan øges højden på 2 uger

Målet er at få højde inden for to uger. Den nuværende generation tror på øjeblikkelige resultater. Frugten til at vente skal smages i øjeblikket, og derfor har dette øjeblikkelige ønske om at opnå noget hurtigst fået dem til at indrette deres kroppe på en sådan måde, at strenge konsekvenser kan stå over for. Normalt med et kort tidsgab og en masse præstationer at fuldføre, øges intensiteten sammen med øjeblikkelige fastsatte mål.

Kontakt på forhånd:

Rådfør dig på forhånd

Inden du begynder med dette to ugers ritual, skal du sørge for at have taget en konsulenttime med din træner og din ernæringsekspert. I de næste par dage, indtil de to uger er gennemført, skal du give alt og arbejde hårdt som dit bedste.

Spis rigtigt:

Spis rigtigt

Visse fødevarer som foreskrevet af din ernæringsekspert skal være de eneste måltider for dig. På dette tidspunkt gå på en streng diæt og kun inkorporere de nødvendige sunde i dit system. Usund mad på dette tidspunkt kan hæmme kroppens udvikling og dermed vækst.

Start dine morgener med en proteinshake, før du træner. Disse skal slutte med to rå æg, et glas sojamelk og bananer blandet sammen. Efter træning skal du spise morgenmad med brød og to kogte æg med et glas mælk og derefter lidt appelsin- eller limesaft. I løbet af middag og til middage har du masser af kylling eller oksekød, da disse to er beriget med næringsstoffer til kropsbygning og ville hjælpe dig med hurtig vækst. Du kan endda smide fisk ind på handlen. Til brunches eller aftensnacks lav dig en salat med yoghurt og grønne blade såsom spinat og bønner og salater.

Arbejd rigtigt:

Hvis du arbejder lige siden dag 1 i slutningen af ​​ugen, vil du helt sikkert føle en ændring i dig.

Svømning:

Svømning

Først og fremmest skal du registrere dit navn i svømning og øve det i mindst 25 minutter hver eneste dag uden fejl. Svømning er en fantastisk metode til at strække din krop og opbygge musklerne, så du kan udvikle dig med en hurtigere hastighed.

Hængende:

Hængning er en gennemprøvet metode til at strække din krop. Til dette skal du bruge en ordentlig hængestang, der kan understøtte din fulde vægt. Brug dine hænder til nu at hænge fra stangen og holde en afstand på to fod fra jorden, mens du gør det. Stræk nu tæerne og prøv at røre jorden.

Cykling:

Cykling

Cykling er endnu en stor øvelse, der ville hjælpe dig ved at bruge din underkrop til en god brug. Fleksible muskler hjælper dig med at vokse hurtigere og uden forhindringer. Tag på en cykeltur rundt i byen hver aften.

Stræk det ud:

Stræk det ud

Udfør let nok øvelser derhjemme som hamstrings eller yoga, som er en gennemprøvet måde at øge højden hurtigt uden større bivirkninger. Du kan altid skifte mellem de to eller allokere forskellig tid til forskellige øvelser.

Vær stressfri:

Vær stressfri

Stress er en af ​​de vigtigste årsager til forkrøblet højde, så sørg for at gøre op med stresset ved at vælge en god søvn om natten.