Hvordan måler man højde?

Du skal muligvis udfylde din højde forskellige steder som f.eks. Formularer på skolen, nogle konkurrencer osv. Desuden vil du måske som forælder vide, om dit barn er i en passende alder. Det er muligvis ikke muligt hver gang at gå til børnelægen bare for at måle din højde, men så opstår spørgsmålet, hvordan du måler højden hjemme præcist, især når du ikke har standard Stadiometer derhjemme, og det er måske ikke engang praktisk at holde en hjemme. Så i mangel af det, hvordan kan du måle din højde? Der er mange ikke-standardiserede måder at måle højde på. I denne artikel vil vi give dig en nem måde at måle højde på og også guide dig med trin til at følge, hvordan jeg måler min højde nøjagtigt.

Sådan måles højden

Højdemåling udføres normalt for at kontrollere, om du vokser med en normal hastighed. For at vide, hvordan du måler din højde med succes, er der et par gode metoder i detaljer, der kan gøre dit job let:

Forskellige måder at måle din højde på:

Her er hvordan man måler en persons højde på den rigtige måde.

1. Vægmåling:

Dette ses normalt, når et barn vokser op og er en ganske effektiv måde at måle din højde på hele tiden.

Trin til, hvordan du måler din højde nøjagtigt ved hjælp af vægmåling

 1. Find en væg – Først og fremmest skal du kigge efter en uhindret væg til måling af højde. Det skal være en almindelig væg uden forhindringer, f.eks. Et vindue eller anden udskæring. Væggen skal være bred nok til at dække begge skuldre mod væggen.
 2.  Fjern enhver kropslig forhindring -Fjern sko, hårtilbehør, ponyhale eller anden kropslig forhindring. Stå barfodet mod væggen.
 3. Stå op lige – Stå lige med dit ansigt vendt fremad. Tag dine ben i nærheden af ​​hinanden og placer armene ved siden af ​​kroppen.
 4.  Marker højden – Marker nu ved hjælp af en kridt det område af væggen, der er på linje med toppen af ​​dit hoved. Efter en vellykket markering flyttes væggen væk.
 5. Mål højden ved hjælp af målebånd – Brug nu et målebånd til at måle afstanden fra markeringen og jorden for at få en nøjagtig højdemåling.

2. Direkte målebånd:

Dette er en anden meget præcis og en af ​​de bedste måder at måle højde på. I denne metode til måling af din højde derhjemme placerer du direkte de to ender af et målebånd både under dine fødder og på den øverste del af dit hoved. Hold den øverste del med fingrene og den nederste del med tæerne. Hold en fane på målebåndets område, der kombinerer begge punkter, og du får en nøjagtig højdemåling.

3. Højdemålingstavle:

hvordan måles kropshøjde? Højdemålingstavlen er en komplet højdemåling. Dette bræt er tilgængeligt på næsten ethvert marked og er meget nødvendigt at have, hvis du har et barn hjemme, der vokser op. Dette bræt kan sidde fast på din væg permanent, så dit barn kan få en præcis højdeværdi, når det vil. Brættet er foret med en nøjagtig måling på op til 7 fod normalt sammen med individuelle tommer under hver fod.

4. Måling af højden på en vandret overflade:

hvordan måles nøjagtig højde? Denne metode bruges normalt af børnene til at måle spædbarnets højde eller til at måle højden på de immobile voksne. Denne metode er imidlertid mindre præcis i forhold til de ovennævnte standardmetoder. Følgende er trinene til måling af højden på den vandrette overflade:

 • Få personen til at ligge lige på den vandrette overflade med øjnene kigge mod loftet.
 • Tryk knæene lidt mod gulvet.
 • Brug et målebånd til at måle højden fra bunden af ​​fødderne til toppen af ​​hovedet.

5. Måling af højde ved hjælp af teknologi:

Hvis du tænker på, hvordan du korrekt måler din højde, findes der mange apps online, der giver dig mulighed for at måle højde. Følg følgende trin for at måle højden nøjagtigt ved hjælp af mobilappen.

 • Gå til appstore eller playstore baseret på det operativsystem, du har, og søg efter appen app.
 • En række apps både betalte og gratis vil dukke op på din skærm.
 • Gennemgå anmeldelserne samt priserne, før du køber eller installerer appen.
 • Åbn app -projektet, hvis billede du skal måle højden og udfylde de ønskede oplysninger.
 • Hold din telefon stabil for at kunne måle højden.
 • Prøv fra forskellige vinkler for at få en nøjagtig måling.

Beregning af vægt og højde:

Dette er en meget vanskeligere og mindre præcis proces, men i sidste ende giver det de resultater, du har brug for. Sådan måles højden korrekt? Processen udføres kun, hvis du ikke har nogen anden måde at måle din højde på. Det er en opsummerende proces, der kræver, at du først beregner din vægt og derefter sammenligner den med din alder. Når du er sammenlignet, vil din højde være 2 tommer mindre eller mere end din vægt og højde, hvilket er en sammenlignende undersøgelse af, om du er mere eller mindre den vægt, du skal være i din alder.

Dette er de mest effektive måder, du kan måle din højde på, men husk på, at du ikke vokser yderligere, når du er fyldt 21 år, fordi din krop på dette tidspunkt er fuldt modnet. Som nævnt ovenfor er der ingen nøjagtig højde, en person skal være, fordi der er mange faktorer, der kan påvirke din højde, men nødvendigvis er her en gennemsnitlig højde, som du skal være efter at have gennemgået alle de nødvendige ændringer.

Således er ovennævnte de forskellige metoder til måling af menneskelig højde. Disse metoder til måling af højde er virkelig enkle og kan gøres derhjemme. Del med os, om du kunne måle din afdelingens højde nøjagtigt i kommentarerne herunder. Del også denne artikel med dine venner og familie, der leder efter måder at måle kropshøjde på. Hvis du undrer dig over, hvordan du måler din højde korrekt, håber du, at du fik et svar fra os.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Spørgsmål 1: Hvordan kan jeg måle min højde uden at bruge målebånd?

Svar 1: Hvis du ikke har et målebånd og stadig leder efter måder at måle højde på, er følgende nogle af de ikke-standardiserede metoder, der hjælper med at måle højden nær nøjagtighed:

 • Hænder
 • Fremskridt
 • Pinkifinger
 • Der kan bruges en dollarseddel, som er præcis 6 tommer lang
 • En provisorisk lineal

Spørgsmål 2: Sådan beregnes højden i centimeter?

Svar 2: For at beregne højden i centimeter skal du bruge følgende konverteringer:

 • Først og fremmest konverter fødder til centimeter ved hjælp af konverteringsfrekvensen 1 fod = 100 cm, så hvis din højde er 5 fod noget, så er din højde i centimeter 5*100 + noget.
 • Konverter derefter tommerne i centimeter ved hjælp af konverteringsfrekvensen 1 tommer = 2,54 cm, så hvis din højde er 5 fod 6 tommer, så er højden i centimeter 5*100 + 6*2,54 = 515,24 cm.

Spørgsmål 3: Hvordan beregner du din højde i tommer?

Svar 3: Følg følgende trin for at konvertere din højde til tommer:

 • Først og fremmest skal du konvertere hele fødderne til tommer ved hjælp af konverteringsfrekvensen 1 fod = 12 tommer. Så hvis din højde er 5 fod og noget først konverter 5*12 = 60 tommer.
 • Tilføj de yderligere centimeter til denne runde figur. For eksempel, hvis din højde er 5 fod og 4 tommer, så kommer den til 60+4 = 64 tommer.

Spørgsmål 4: Hvordan beregner du højden i meter?

Svar 4: Følgende formel hjælper dig med at konvertere din højde i meter:

 • 1 meter = 3,28 fod og 1 fod = 0,305 meter. Dette hjælper dig med at konvertere din højde i fod til højde i meter.
 • For at konvertere højde i tommer og centimeter til højde i meter skal man bruge følgende konverteringsformel:
 • 1 tommer = 2,54 cm og 1 cm = 0,394 tommer. Yderligere 1 meter = 100 cm. Således ved at bruge disse formler kan du konvertere din højde i en 2 -trins proces.

Spørgsmål 5: Hvordan kan jeg måle min højde?

Svar 5: Selvom det er let at måle andres højde derhjemme præcist, kan det blive lidt svært at måle din højde på egen hånd. Hvis du følger nedenstående trin, hjælper du dig imidlertid med at måle din egen højde præcist:

 • Tag en blyant og stå med ryggen mod væggen, fødderne tæt på hinanden og halsen lige.
 • Tag nu en hård bog i din hånd og læg den mod væggen oven på dit hoved og hold bogen lige
 • Marker et punkt over bogen eller hardboardet med en blyant.
 • Tag nu et målebånd og mål højden fra blyantmærket til bunden af ​​gulvet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80