Sådan øges højden efter 30 år

Velkommen til 30’erne! Du er officielt voksen nu, belastet med hovedansvaret i dit liv. Men hvad med de få centimeter højde, du altid har ønsket, at du kunne vokse? Nå, det er en almindelig overbevisning, at man ikke kan blive høj efter puberteten. Men eksperter mener, at der ikke er nogen specifik aldersgruppe for vækst, og dine chancer for at øge højden efter 30 års alder er mulige. I denne artikel lærer vi, hvordan man øger højden efter 30, ved hjælp af nogle sikre, helt naturlige metoder. Disse vil helt sikkert gøre en forskel for dit liv, uanset om de er store eller små!

Bedste måder at øge højden efter 30:

Der er mange mennesker derude, der ønsker en bedre højde. Det er ret indlysende, at de eksisterer med den vildfarelse, at det er uopnåeligt at øge højden efter 1 pubertet. Men overraskende nok er der en række undersøgelser, der foreslår, at det virkelig er sandsynligt at øge højden efter 30. Så i denne artikel skal vi undersøge, hvordan det er muligt at øge højden efter 30 ved hjælp af nogle af øvelserne. Disse tips har vist sig at være succesrige i stigende højde, forudsat at de ledsages af korrekt ernæring.

1. Korrekt spisning:

Hvis du er i tvivl om, hvordan du øger højden på trods af din alder, og så har du brug for at begynde at spise. I enhver form for kursus, du ønsker, at din krop logisk skal igennem, som at opbygge dine muskler, ellers træner du dig selv til at være klog til at få noget, du skal spise. Tag proteinrig kost, D -vitamin og calcium. Proteinrig kost udvikler muskler, calcium plus D -vitamin er overlegen for knogler. De forbedrer de knogler, der igen vokser.

En af grundene til, at forbruget er meget vigtigt for stigende højde, er den virkelighed, at mad hjælper med fremstilling af humane væksthormoner. Fremstillingen af ​​disse hormoner finder stadig sted, selv efter at du er fyldt 30 år, plus at du kan oprette mange af disse; du har brug for en lige mængde mad.

2. Tillæg: Højdeforøgelse øges:

Der er nogle kosttilskud til højdevækst efter 30, som kan fås på markedet, der stimulerer de menneskelige væksthormoner til at øge højden. Denne medicin hjælper hypothalamus -kirtlerne med at øge fremstillingen af ​​humant væksthormon, der også er ansvarlig for stigningen i kroppen. Dette virker også i stigende fleksibilitet, tæthed plus tykkelse af rygsøjlen, der kræves for at øge højden.

Step up pulver skal tages med et glas flaske eller mælk om morgenen plus aftenen. En teske er valgfri for voksne hver morgen om aftenen.

3. Eksponering for sollys:

Hvordan kan vi øge højden efter 30 naturligt? Ved at tage masser af D -vitamin! Sollys er den største kilde til D -vitamin, der er blottet for det. Kalcium kan ikke opsluges. Kabinet er calciumbindende protein, der hænger sammen med TRPV 6 plus forårsager kraftig transport af calcium i kroppen. Dette protein er afhængigt af D -vitamin for dets ydeevne Sollyseksponering konverterer 7 de hydrokolesterol i tilstedeværelse i rygsøjlen til vitamin D.

4. Kirurgi:

Enkeltpersoner kan også forsøge sig med kirurgi, der forlænger lemmerne. Under denne operation for højdeforøgelse efter 30 år, knoglerne i underbenene buster plus adskilles derfor, at væv begynder at stige, når de igen er forbundet. Denne operation er vellykket med stigende benlængde, men øger også den samlede højde. Dette er imidlertid meget farligt og anbefales ikke i alle tilfælde.

5. Øvelser:

  • Strækning ønsker at udføre lige efter badet. Fordi kroppens muskler fortsætter varme på det tidspunkt. Gå ved hovedet stående og skuldrene direkte i 5 minutter. Derefter løsner du løst begge arme plus ben for at slappe af og frigøre kroppens bekymring. De største resultater kan observeres, forudsat at det går igen 3-4 gange om ugen.
  • Kattestrækning skal udføres på normal basis. Indånd kurver din rygsøjle indad og overdriv kurven på din ryg. Tag fat i denne position i fem sekunder. Træk vejret ud og træk vejret i ryggen opad i det omfang, du kan. Tag fat i denne strækning i 5 sekunder.

6. Søvn og hvile:

For stigende højde er 8-10 timers søvn afgørende, da sund søvn skaber væksthormon, der for at øge højden. Sørg for, at din kropsholdning er korrekt, mens du sover, da dårlige stillinger kan komprimere rygsøjlen og få dig til at se kortere ud end normalt.

Nu hvor du har lært disse tips til at øge højden efter 30, hvorfor ikke implementere dem i dit liv? Alle disse hacks er lette at øve hver dag. Bortset fra kirurgi og medicin kan du prøve at tage en god kost, søvnmønster og træningsregime uden at skulle konsultere nogen. For at tage noget internt skal du søge en eksperts råd og fuldt ud forstå fordele og ulemper. Hvis du har fulgt disse tips og oplevet resultater, må du dele dem med os.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvad er den bedste yoga til at øge højden efter 30?

Yoga er den bedste måde at øge højden efter 30. Der er mange asanas som Cobra pose, Trikonasana, Dog and Cat pose, Tree pose, Tadasana etc., som kan strække dine muskler ordentligt og aktivere dine hormoner. De stimulerer også dine nerver og forbedrer blodcirkulationen i din krop. Sammen med en forstærket rygsøjle vil du også bemærke en forbedret kropsholdning, der er nødvendig for højdeforøgelse.

2. Sådan øges højden efter 30 med medicin?

Der er en række væksttilskud på markedet, der hævder at øge din højde mirakuløst. Mange af disse påstande er bluff, da der ikke er nogen medicin, der bidrager direkte til vækst. Visse Ayurveda -lægemidler indeholder urter som Ashwagandha og Shilajit, som styrker kroppen og tilbyder den nødvendige udholdenhed til træning og træning.

3. Hvad er den nemmeste måde at se høj ud efter 30?

Hvis du leder efter en umiddelbar løsning til at se højere ud, er elevatorsko eller sandaler med høj hæl det bedste. De leveres med en hævet platform, der tilføjer et par centimeter til din højde. Disse er også komfortable, sikre og lette måder at se høje ud på. Du kan altid bære dem ved at vælge en kvalitetspude.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80