10 nemme og kraftfulde hjemmemedicin mod brystsmerter

En af de umiddelbare reaktioner på brystsmerter er panik. Hjemmemedicin mod brystsmerter er designet til at give øjeblikkelig lindring af brystsmerter. Hvis du undrer dig over, hvad der er vejen ud, er her nogle af vores foreslåede sikre behandlinger derhjemme.

Brystsmerter er forskellige fra hjerteanfald. Det kan dog tage lidt tid at forstå, om noget er alvorligt eller mindre farligt. Brystsmerter er normalt forårsaget, når hjertemusklen ikke får nok iltberiget blod. Dette føles typisk som om nogen klemmer dit bryst. Hjerteanfald, derimod, opstår et hjerteanfald, når blodtilførslen til hjertet blokeres. Dette kan være livstruende.

Hjemmemedicin mod brystsmerter

Når du oplever alvorlige smerter i brystet, er det i bedste fald, at du konsulterer din læge. Når du opdager, at symptomerne er forskellige og smertefulde, er lægehjælp og pleje et must. Her er de symptomer, du vil opleve;

 • Et skarpt skær eller knasende smerter i brystet, der næsten føles som et klem eller brystet føles tungt.
 • Åndenød sammen med brystsmerter indikerer, at tilstanden er alvorlig og kan være et signal om hjerteanfald.
 • Oftest har patienten en tendens til at føle, at de oplever et hjerteanfald. Det er også en indikation på et hjerteanfald.

Årsager til brystsmerter

Der er forskellige årsager til brystsmerter. Pas på disse tegn på brystsmerter tidligst.

1. Hjerterelaterede brystsmerter:

Oftest har brystsmerter en tæt relation til hjertesygdomme. På trods af dette har ofre rapporteret, at brystsmerter var mere et ubehag end som smerter. Brystsmerter ledsager generelt disse:

 • Brændende eller tæthed i brystet
 • Smerter synes at vare i nogle minutter og har en tendens til at blive værre efter at have foretaget forskellige aktiviteter. Denne smerte intensitet har en tendens til at variere.
 • En knusende smerte bevæger sig til din kæbe, ryg og skuldre. Nogle gange udstråler denne smerte til en eller begge arme.
 • Åndenød og koldsved opstår sammen med brystsmerter.
 • Kvalme og opkastning ledsager alvorlige brystsmerter.
 • Personen har en tendens til at føle sig svag, og svimmelhed ledsager.

2. Åndedrætsrelateret brystsmerter:

Åndedrætsårsager til brystsmerter opstår ved skader på lungerne eller nogle gange problemer i luftvejene, passage, der er ansvarlig for ind- og udløb, hvis luft fra lungerne.

 • Når brystsmerter ledsages af en vejrtrækningsforstyrrelse eller andre luftvejstilstande, kan det typisk virke som et hjerteanfald.
 • Denne smerte vil sandsynligvis stige med anstrengelse, og du vil bemærke, at smerten falder, når du hviler.

3. GERD -relaterede problemer:

GERD forkortes til gastroøsofageal reflukssygdom. En brystsmerter, der er forbundet med en brændende fornemmelse, er GERD. Dette er også kendt som brystsmerter på grund af surhed.

 • Acid reflux sker, når mavesyren bevæger sig tilbage til spiserøret. Dette kan irritere foringen af ​​det og forårsage ubehag. Når denne tilstand vedvarer i længere tid, forstås det som GERD.
 • Offeret oplever et stort ubehag, især når man skal sluge mad.

GERD giver indtryk af, at der er noget i din hals, hvilket gør det svært for dig selv at sluge. Selvom de måske ikke er særlig alvorlige, er det godt at fortælle din læge om denne syre, der skaber irritation.

GERD er den mest almindelige årsag til brystsmerter, der ikke er hjerte-karakter.

4. Muskel- og nerverelateret problem:

Den anden måde en brystsmerter kan udløses er gennem muskelsmerter. Dette er også kendt som esophageal motilitetsforstyrrelse. Følgende er symptomerne.

 • Hvad der sker med mennesker, der oplever dette, er, at de har en unormal muskelaktivitet, der forhindrer maden i at bevæge sig gennem spiserøret.
 • Spiserør i spiserøret opleves af en person sammen med nøddeknækker -spiserør, der føles som et højt tryk på spiserøret.
 • Achalasi er et andet problem, der er en sammentrækning forårsaget af nervetab.

5. Andre problemer:

Et andet tegn på brystsmerter omfatter angstanfald. Dette vil vise symptomer som svedtendens, kvalme, vejrtrækningsbesvær og hjertebanken.

 • Årsager til andre brystsmerter end hjerte inkluderer også muskelbelastning. Der er normalt en ømhed i brystet, der forværres med muskelens bevægelse. Dette er kendt som en brystmuskelbelastning og bliver normalt bedre med hvile. Men hvis det ikke gør det, er lægehjælp et must.
 • Fibromyalgi: Dette er en kedelig smerte, der vil komme med muskulære og ledsmerter. Dette er en mild smerte og kommer med symptomer som træthed, humørsvingninger, hovedpine og muskuloskeletale smerter.
 • Et panikanfald er en anden grund til, at du oplever brystsmerter. Dette ledsages af åndenød og et racerhjerte.

Hjemmemedicin mod brystsmerter på grund af mave

Nogle gange hjælper nogle hjemmemediciner meget med at slippe af med brystsmerter forårsaget på grund af maveproblemer. Her er nogle ting, der vil fungere til din fordel.

1. Varm drikke:

En af hovedårsagerne til, at varme drikke foretrækkes, fordi det hjælper med at fjerne gas fra kroppen. Det kan også skubbe oppustetheden væk, og den varme væske kan også øge fordøjelsen.

Hvordan laver man?

Et varmt glas hibiscus -te er en god prøve. Start med at koge hibiscus -tebladene i en gryde med kogende vand. Lad det koge godt og sil det i en kop. Lad det sidde i 3 minutter. Drik varmt. Alternativt kan du prøve teposer til en hurtigere løsning.

Fordele:

Hibiscus hjælper med at sænke blodtrykket og reducere kolesterolniveauet i kroppen og give dig lindring af muskelbelastningen, der forårsager brystsmerter.

Forsigtighed:

Pas på mængden, du drikker. Overforbrug kan føre til mavebesvær, forstoppelse og smertefuld vandladning.

2. Kold pakke:

I modsætning til en varm drink kan du prøve kolde pakker for pludselige smerter i midten af ​​brystet. Dette er især nyttigt for at lindre en fra belastningen på musklen forårsaget af træning eller andre overanstrengelsesprocesser.

Hvordan laver man?

Is området med en kold pakke. Pak nogle isterninger i et bomuldshåndklæde og is området, hvor der er smerter i brystet. Dette kan reducere betændelse betydeligt.

Fordele:

Ice pack løsner musklerne og kan give lindring fra den smertefulde hævelse eller betændelse.

Forsigtighed:

Overisning af området kan føre til følelsesløshed og kan ikke være godt for brystet. Huden kan også opleve alvorlig hudirritation.

3. Ingefær

Ingefær har været løsningen siden aldre for en masse kropsproblemer. For brystsmerter på grund af gassymptomer er ingefær en one-stop-løsning, det er let tilgængeligt middel derhjemme.

Hvordan laver man?

Sådan kan du bruge ingefær til behandling af brystsmerter.

Et glas ingefærte kan på magisk vis reducere brystsmerter forårsaget af betændelse eller gas. Kog vand med teblade og tilsæt knust ingefær til blandingen. Lad det koge og tilsæt derefter mælk. Nyd dit glas ingefærte med honning eller sukker.

Fordele:

Ingefær kan reducere kolesterolniveauet i kroppen og beroliger din mave fra det ubehagelige gasproblem.

Forsigtighed:

Ingefær er en blodfortynder og undgå derfor forbruget af det samme, hvis du allerede er i indtagelse af ordinerede blodfortyndere.

4. Mandler

Mandler er fremragende medicin mod brystsmerter udløst af sure opstød. Ideen om at spise mandler videregives som en fortælling end støttet af videnskabelig dokumentation.

Sådan bruges?

Mandler får bedst fordelen frem ved blot at spise dem som rå. For dem, der kan lide at prøve noget nyt, kan du prøve mandelmælk.

Fordele:

Spise mandler dagligt kan forhindre hjertesygdomme. Selvom de gør mindre for at stoppe den umiddelbare smerte, er de ikke desto mindre i stand til at øge personens generelle helbred.

Forsigtighed:

Mandler har et højt fedtindhold, og du vil måske se din mængde indtag. Dette høje fedtindhold i dem kan i sig selv forårsage sure opstød.

5. Hvidløg

En anden færdig urt, som har været brugt siden alder er hvidløg. De har været go-to-medicinen mod hjerteproblemer i lang tid nu.

Sådan bruges?

Inkluder en masse hvidløgspude i den mad, du laver. Indiske karryretter er aldrig komplette uden hvidløg. Alternativt er der også hvidløgsolie tilgængelig. Du kan bruge det til din mad.

Fordele:

Hvidløg kan forhindre opbygning af plak i arterierne og dermed vende hjertesygdomme. Det sænker kolesterolniveauet i kroppen og holder dig dermed beskyttet mod hjerteproblemer.

Forsigtighed

Du vil måske passe på den dårlige ånde. For meget hvidløg kan også sænke dit blodtryk, hvilket ikke er godt. Det kan også forårsage halsbrand og kvalme.

6. Æblecidereddike

Et andet hurtigt hjemmemedicin mod sure opstød i brystet er æblecidereddike. Dette har været populært for mange af de problemer, der omfatter hud og stofskifte i kroppen.

Sådan bruges?

Fortynd en hætte æbleeddike i et glas varmt vand. Drik det før og efter dine måltider. Dette kan være meget nyttigt for at dæmpe dit surhedsgradsproblem.

Fordele:

Æblecidereddike har potentiale til at dæmme op for sure opstød og kan holde din appetit i balance.

Forsigtighed:

Hvis du er en person, der tager blodfortyndere, vil du måske undgå æblecidereddike, da det kan tynde dit blod betydeligt.

7. Aspirin

For alle de brystsmerter, der skyldes angst, virker aspirin. Aspirin er også en kur mod normale brystsmerter og er en glimrende smertelindring. Det fungerer bedst ved et mindre alvorligt tilfælde af brystsmerter.

Sådan bruges?

Tag et aspirin, når du oplever brystsmerter. Oftest vil dit bryst, hvis det er mildt, lindre aspirin. Det giver lindring af smerter.

Fordele:

At være en naturlig smertelindring, kan aspirin give dig lindring på en hurtig tid. Normalt sker der under en smerte blodpropper, hvilket forhindrer blodet i at gå til hjertet. Aspirin sparer således for blodpladernes klumpning.

Forsigtighed:

I ekstreme tilfælde kan aspirin producere blodig afføring og alvorlig kvalme. Hurtig vejrtrækning og anfald er andre bivirkninger af aspirin, når de tages for meget.

8. Omega-3 fedtsyre

Omega 3 fedtsyrer er en umættet fedtsyre, der hjælper med at reducere enhver betændelse i kroppen. Oftest har denne betændelse i kroppen potentiale til at beskadige blodkarrene og dermed føre til slagtilfælde og andre hjertesygdomme.

Hvor finder man?

Omega-3 fedtsyren findes i laks, makrel og tun. Disse er fede fisk og bidrager dermed til din dosis omega-3 fedtsyre. Hvis fisk ikke ser ud til at være tilgængelig eller er noget, du ikke spiser, kan du prøve fiskeolie eller andre kosttilskud.

Fordele:

Den største fordel ved omega-3 fedtsyre er, at det kan sænke dit blodtryk. Du har en mindre risiko for de dødelige hjertearytmier.

Forsigtighed:

Diarré, søvnløshed, slagtilfælde og acid reflux er de potentielle bivirkninger ved at indtage høje doser omega-3 fedtsyre.

9. Gurkemejemælk

Et af de ældste kendte midler mod brystsmerter derhjemme har været gurkemeje. Knolden har en medicinsk egenskab og er blevet anset for egnet til at helbrede mange sygdomme. Gurkemeje er nu nyttig til også at lindre smerter i brystet.

Sådan bruges:

Tilføj blot en teskefuld organisk gurkemeje i dit varme glas mælk, når du oplever bryst på grund af følelsesmæssig stress eller en mildere.

Fordele:

Den antiinflammatoriske egenskab af gurkemeje kan hjælpe dig med at slippe af med smerte symptomer, som du vil opleve i brystet.

Forsigtighed:

Selvom gurkemeje generelt ikke forårsager nogen bivirkning, har folk ofte klaget over maveproblemer, svimmelhed, kvalme og diarré. Mere end 1500 mg gurkemeje to gange om dagen kan føre til unormal hjerterytme.

10. Basilikum

Basilikum har også medicinske egenskaber, der bruges af mange indianere og spises rå. Det er en ayurvedisk urt og kan forhindre stressrelateret sygdom.

Sådan bruges:

Knus få blade af basilikum og tilføj dem til dit daglige vandindtag. Alternativt kan du også spise dem rå hver morgen og aften. Cirka 4-5 basilikumblade er gode til en dag.

Fordele:

Brystsmerter på grund af kolesterol administreres bedst af basilikum. Det kan bekæmpe stress og derfor holde dig ved basen.

Forholdsregler:

Acne er en populær bivirkning af basilikum. Mavespasmer og diarré er også forbundet med bivirkninger ved overforbrug af basilikum.

Hvornår skal du kontakte en læge?

Som vi sagde, bør konsultation af en læge altid være din prioritet, hvis ingen af ​​hjemmemedicinerne virker. Ved de første tegn på et hjerteanfald, skynd dig til en læge. Når smerten du oplever synes at være ny og usædvanlig, skal du søge øjeblikkelig lægehjælp og pleje.

Tal først og fremmest med din læge for at forstå, hvad en normal brystsmerter er, og hvad der ikke er. Din læge skal hjælpe dig med at forstå, hvor alvorlige brystsmerter kan blive. Tegn på brystsmerter vil variere fra person til person. For nogle er brystsmerter på grund af hoste normale, og for andre behøver det ikke at være det. Derfor opfordrer vi dig til at tale med din læge for at forstå alvoren.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Er brystsmerter på grund af lungekræft alvorlige?

Konstant brystsmerter behøver ikke altid at være ledsager af lungekræft. Lungerne har meget få nerveender og derfor er det altid muligt for en tumor at vokse uden at forårsage smerter eller ubehag. I nogle tilfælde er brystsmerter blevet identificeret med lungekræft.

2. Hvad er årsagerne til angina pectoris? Er dette relateret til brystsmerter?

En alvorlig form for brystsmerter er kendt som angina pectoris. Typisk vil denne smerte også udstråle til skuldre og arme, hvilket giver dig større ubehag og smerter. Når hjertemusklen ikke får nok blod, opstår angina pectoris. Når arterierne er indsnævret eller blokeret, kaldes den tilhørende tilstand iskæmi.

3. Kan sår forårsage brystsmerter?

Sår er undertiden milde og nogle gange også meget smertefulde. Sår kan også udløse en brændende fornemmelse i brystet, hvilket er et symptom på mavesåret sammen med andre symptomer som en sur smag i munden, alvorlig rygsmerter osv..

Ansvarsfraskrivelse: Medicinsk hjælp eller professionel støtte er det første, du skal opnå, når du ser dig selv lide, eller når ingen af ​​hjemmemedicinerne virker. De fleste af de ovennævnte hjemmemidler er effektive. Ikke desto mindre vil vores krops reaktion på disse variere afhængigt af alder, køn og underliggende sundhedsproblemer.