15 Bedste hjemmemedicin mod tandkødsbetændelse (tandkødsinfektion)

Gingivitis er et almindeligt problem, der forårsager mange problemer for mange mennesker. På grund af dette problem bliver det svært at spise eller drikke noget eller endda sidde fredeligt ét sted. I betragtning af problemet og dets tilhørende bivirkninger er det vigtigt at prøve de forskellige naturlige midler mod tandkødsbetændelse, så snart problemet opdages.

Gingivitis kan blive til et alvorligt tandkødsproblem, der kan føre til alvorlige smerter og hævelse, hvis det ikke behandles på det rigtige tidspunkt og med den nødvendige pleje. Nogle gange kan symptomerne på problemet være milde for at blive bemærket, men det bør behandles med de forskellige hjemmemekanismer for effektive resultater.

Hjemmemedicin mod tandkødsbetændelse

Årsager til tandkødsbetændelse:

Af de forskellige årsager til tandkødsbetændelse er en af ​​hovedårsagerne dannelse af plak på grund af tilstedeværelsen af ​​bakterier i munden. Bortset fra dette kan ikke vedligeholdelse af et godt mundhygiejne også være årsagen til tandkødsbetændelse hos mange mennesker.

Leder du efter andre grunde, der vedrører, hvad der forårsager tandkødsbetændelse? Her er nogle af de andre grunde, der kan forårsage tandkødsbetændelse:

 • Hormonelle ændringer.
 • Graviditet.
 • Rygning.
 • Spise tobak.
 • Tandkødsinfektioner.
 • Blødende tandkød og tandkødssmerter.
 • P -piller.

Alle disse årsager til tandkødsbetændelse kræver korrekt pleje og vedligeholdelse af korrekt hygiejne. Du skal besøge din tandlæge sammen med at prøve de tilgængelige hjemmemediciner for at få den ønskede lindring.

Symptomer på tandkødsbetændelse:

For at prøve tandkødsbehandlingen hjem er det vigtigt at opdage de forskellige tegn på problemet. Selvom disse symptomer nogle gange kan tage noget tid at blive opdaget, men når de først er opdaget, skal de ikke ignoreres. Tandkødsbetændelsessymptomerne har brug for ordentlig pleje og opmærksomhed enten af ​​den mundtlige ekspert eller ved at prøve de forskellige hjemmemedicin.

Kender du de forskellige symptomer på tandkødsbetændelse hos voksne? Hvis ikke, så er der nogle af dets symptomer, som du skal være opmærksom på:

 • Hævet tandkød
 • Tandkødsblødning
 • Dårlig ånde
 • Løse tænder
 • Tilbagegående tandkød
 • En tandpine
 • Sår
 • Overskydende plakdannelse

Alle disse er de almindelige gingivitis symptomer, der bør gives ordentlig tandpleje.

Sådan forhindres tandkødsbetændelse derhjemme:

Så nu, med den nødvendige viden om årsagerne og symptomerne på tandkødsbetændelse, er det også meget vigtigt at være opmærksom på de forskellige måder, hvordan man forebygger tandkødsbetændelse naturligt. De forebyggende foranstaltninger i forbindelse med sygdommen er meget enkle og lette at bære og kan derfor udføres af alle.

Nogle af de almindelige metoder til forebyggelse af tandkødsbetændelse, som du bare kan prøve ved at være til din bekvemmelighed, er som følger:

 • Vær regelmæssig med dine besøg hos tandlægerne
 • Børst tænder to gange om dagen
 • Brug tandtråd regelmæssigt
 • Sørg for god mundhygiejne
 • Brug en antimikrobiel tandpasta
 • Tag flere vitaminer i din kost
 • Brug mundskyl af god kvalitet og andre tandplejeprodukter

Hjemmemedicin mod tandkødsbetændelse:

Gingivitis kan være smertefuldt, hvis du ikke tager dig af det med den nødvendige pleje og opmærksomhed. Men er du klar over, at du kan slippe af med dette problem ved at prøve de forskellige hjemmemedicin mod tandkødsbetændelse? Ja, der er mange hjemmemediciner, som du kan prøve for tandkødsbetændelse for at komme over dets symptomer og årsager.

Interesseret i at kende nogle af hjemmemedicinerne? Her er nogle af de få effektive, du kan prøve:

1. Saltvand til tandkødsbetændelse:

Saltvand eller saltopløsningen er et af de effektive tandkødsbetændelsesmidler, som du kan prøve.

Hvad er processen?

Saltvand virker vidunderligt til at reducere betændelsen sammen med at kontrollere væksten af ​​bakterier i munden. Takket være saltvands mikrobielle egenskaber kan det bringe effektiv lindring mod problemet med tandkødsbetændelse.

Hvor ofte gør du dette?

Bland lidt saltmængde med varmt vand, og brug derefter dette saltvand til at gurgle med. Gentag gurgleprocessen cirka 3-4 gange såvel som efter dine måltider.

2. Aloe vera gel til tandkødsbetændelse:

Indtil nu er de fleste mennesker bare klar over fordelene ved aloe vera gel for deres hud. Men ved du, at brug af aloe vera gel er en naturlig kur mod tandkødsbetændelse?

Hvad er processen?

De helbredende egenskaber såvel som de antiinflammatoriske egenskaber ved aloe vera gel giver den nødvendige lindring i tilfælde af tandkødsbetændelse inden for kort tid.

Hvor ofte gør du dette?

Brug frisk aloe vera gel og påfør den på dit berørte tandkød og få øjeblikkelig lindring mod smerter og hævelse ved tandkødsbetændelse. Vær regelmæssig med brug af aloe vera gel for maksimal lindring.

3. Bagepulver til tandkødsbetændelse:

Du kan bruge natron til at fjerne bakterierne fra munden og dermed kontrollere problemet med tandkødsbetændelse.

Hvad er processen?

De antibakterielle egenskaber, der findes i bagepulver, hjælper med at bringe den nødvendige lindring i problemet med tandkødsbetændelse. Det hjælper også med at kontrollere hævelsen af ​​tandkødet ved regelmæssig anvendelse.

Hvor ofte gør du dette?

Bland en vis mængde bagepulver med tilstrækkelig mængde vand til at lave en pasta. Påfør nu denne pasta på tandkødet, og lad den stå i ca. 10-15 minutter, før den vaskes med frisk vand.

4. Citronsaft til tandkødsbetændelse:

Hvad er processen?

Citronsaft er citronsaft og har antimikrobielle egenskaber, der styrer den overskydende mængde bakterier i munden. Du kan bruge nogle friske citroner til at lave et effektivt mundskyl til dig selv og derefter bruge det samme efter hvert måltid til at kontrollere tandkødsproblemet.

Hvor ofte gør du dette?

Dette er en effektiv kur mod tandkødssygdomme, som du kan prøve. Bland lidt citronsaft med vand, og skyl derefter munden med det i 5-10 minutter, før du vasker det med ferskvand.

5. Sennepsolie til tandkødsbetændelse:

Hvad er processen?

Takket være de antimikrobielle egenskaber samt de antiinflammatoriske egenskaber ved sennepsolie kan den bruges effektivt under kampen med tandkødsbetændelse. Varm lidt af sennepsolien op, og brug derefter fingerspidserne til at massere tandkødet med den olie. Masser den varme sennepsolie i cirka 5-10 minutter, og lad den derefter stå et stykke tid.

Hvor ofte gør du dette?

Gentag med massagen cirka 2-3 gange om dagen for at se den nødvendige lindring mod problemet.

6. Tranebærjuice til tandkødsbetændelse:

Hvis du har kæmpet med problemet med tandkødsbetændelse i nogen tid, kan du prøve tranebærjuice for at få den nødvendige lettelse.

Hvad er processen?

Ved regelmæssig brug af tranebærjuice kan du forhindre yderligere vækst af bakterier i munden og dermed kontrollere bivirkningerne af problemet.

Hvor ofte gør du dette?

Drik 2-3 glas usødet tranebærjuice på en dag og giv dig selv god mundhygiejne og sundhed, som i sidste ende vil bringe forventet lindring mod problemet med tandkødsbetændelse.

7. Nellikeolie til tandkødsbetændelse:

Der kan ikke findes en bedre tandkødsbetændelse herhjemme end at prøve fed olie. Den er enkel at bruge og bringer også den ønskede lettelse inden for ingen tid.

Hvad er processen?

Feddes olies antibakterielle, antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber hjælper med at kontrollere og reducere tandkødsproblemet uden yderligere konsekvenser.

Hvor ofte gør du dette?

Varm lidt fed olie, og brug derefter 2-3 dråber af den olie til påføring på det berørte tandkød. Du kan også massere lidt olie på tandkødet for bedre resultater. Gentag dette om morgenen og om aftenen.

8. Kokosolie til tandkødsbetændelse:

Kokosolie er et effektivt middel, der kan bruges som en af ​​urterne mod tandkødsbetændelse.

Hvad er processen?

Det har antimikrobielle egenskaber sammen med de antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at kontrollere og minimere væksten af ​​bakterier i munden. Du kan også bruge den til at kontrollere hævelsen i tandkødet.

Hvor ofte gør du dette?

Varm lidt frisk økologisk kokosolie op, og skyl den derefter i munden i 5-10 minutter. Vask derefter munden med lunkent vand. Du kan også massere noget af kokosolien på dit tandkød. Gentag dette 3-4 gange om dagen.

9. Tea Tree Oil til tandkødsbetændelse:

Hvad er processen?

Tea tree olie er en effektiv æterisk olie, der indeholder en god mængde antimikrobielle egenskaber til at kontrollere bakterierne i munden. Dette hjælper faktisk med at holde problemet med tandkødsbetændelse under kontrol og gør det dermed til en god tandkødsbetændelse derhjemme.

Hvor ofte gør du dette?

Tag lidt tea tree olie på fingerspidsen, og massér derefter det samme på det berørte tandkød. Ved regelmæssig massage i cirka en uge finder du ønskede resultater mod problemet. Gentag dette om morgenen og om aftenen.

10. Listerine mod tandkødsbetændelse:

Du kan også gøre brug af denne mundskyl for at minimere væksten af ​​bakterier i munden.

Hvad er processen?

Denne mundskyl er en kombination af antiseptiske egenskaber såvel som antimikrobielle egenskaber og er derfor et af de effektive naturlige midler mod tandkødsbetændelse i tandkødsbetændelse.

Hvor ofte gør du dette?

Brug denne mundskyl på samme måde som angivet på flasken. Du kan også komme i kontakt med tandlægen for at være sikker på den rigtige måde at bruge denne mundskyl til at få det nødvendige resultat. Gentag brugen om morgenen og om aftenen.

11. Alunpulver til tandkødsbetændelse:

Hvad er processen?

Alunpulver er en effektiv måde at reducere bakterierne i munden, og det viser sig derfor at være et effektivt middel til tandkødsbetændelse. Det kan bruges mod problemet med rødme og hævelse af tandkødet uden bivirkninger. Du kan dog rådføre dig med din instruktør i mundhygiejne, før du bruger dette.

Hvor ofte gør du dette?

Bland noget alunpulver med varmt vand, og brug derefter denne blanding cirka 2-3 gange om dagen for at forbedre din mundhygiejne.

12. Hydrogenperoxid til tandkødsbetændelse:

Ikke mange mennesker er klar over fordelene ved hydrogenperoxid til behandling af problemet med gingivitis. Kender du dens antiinflammatoriske egenskaber, der kan berolige mundhygiejnen bedst muligt? Du kan simpelthen stole på dets effektivitet og slippe af med tandkødsbetændelse på ingen tid.

Hvad er processen?

Øg forbruget af brintoverilte i din rutine for de bedste resultater.

Hvor ofte gør du dette?

Bland nogle af hydrogenperoxiderne med vand, og brug det derefter til at skylle munden. Du kan bruge denne blanding cirka 3-4 gange om dagen eller som instrueret af tandlægen.

13. Salviepulver til tandkødsbetændelse:

Hvad er processen?

Salvipulverets antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber virker også til fordel for behandling af problemet med gingivitis. Det kan bruges til behandling af de forskellige orale infektioner sammen med at kontrollere hævelse af tandkødet. Sørg for, at du regelmæssigt bruger salviepulver til at få den rigtige form for svar.

Hvor ofte gør du dette?

Bland lidt salvipulver med vand og varm det et stykke tid. Fjern nu blandingen fra flammen og plet den. Brug nu denne farvede blanding til at skylle munden efter hvert måltid.

14. Cayennepulver til tandkødsbetændelse:

Hvad er processen?

Den regelmæssige brug af cayennepulver styrer de forskellige gener af tandkødsproblemet ved at begrænse væksten af ​​bakterier. Det holder problemet med tandkødsrødme og hævelse under kontrol og balancerer dermed også problemet med tandkødsbetændelse.

Hvor ofte gør du dette?

Du kan enten blande noget cayennepulver med din tandpasta til børstning eller blande noget cayennepulver med vand til påføring på tandkødet. På begge måder får du de nødvendige fordele. Du kan bruge dette middel hver eneste dag.

15. Grøn te til tandkødsbetændelse:

Hvad er processen?

Grøn te gavner ikke kun brugerens stofskifte, men det kan også bruges til at forbedre brugerens mundhygiejne. Det bekæmper problemet med frie radikaler ved at tilbyde de bedste fordele ved dets antiinflammatoriske egenskaber. Det er et af de bedste naturlige midler mod tandkødsbetændelse i tandkødsbetændelse.

Hvor ofte gør du dette?

Kog nogle af de grønne teblade i vand og sigt derefter blandingen. Du kan enten drikke det som det er eller kan tilføje lidt honning i denne blanding, før du drikker det. Denne grønne te vil minimere problemet med tandkødsbetændelse inden for kort tid. Drik dette 3-4 gange om dagen.

Disse forskellige tilgængelige hjemmemediciner til problemet er den enkle løsning på, hvordan man forebygger tandkødsbetændelse naturligt og komfortabelt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80