Hjemmemedicin for lavt blodtryk: 12 hurtige midler til lavt blodtryk

Lavt blodtryk (90/60) eller hypotension som navnet antyder, er et af problemerne forbundet med det tryk, hvormed blodet strømmer ind i kroppen og passerer gennem hjertet. Man skal sikre, at dette sker på et afbalanceret niveau, ellers kan det føre til sundhedsproblemer og alvorlige tilstande. På den ene side, hvor mange mennesker gennemgår problemer med forhøjet blodtryk, er der nogle, der endda har lave niveauer af det samme og skal arbejde på det. Denne artikel vil give dig oplysninger om hjemmemedicin mod lavt blodtryk.

Bedste hjemmemedicin mod lavt blodtryk

Hvad er præcis hypotension?

Hypotension er en tilstand, når trykket af blodgennemstrømningen i hjertet går unormalt lavt. Selvom lavt blodtryk anses for at være sikrere end forhøjet blodtryk, kan ekstremt lave aflæsninger være dødelige. Dette måles ved systolisk og diastolisk aflæsning, hvor Systolisk refererer til blodtrykket under et hjerteslag, og Diastolic refererer til blodtrykket mellem hjerteslagene, når hjertet hviler. Lavt blodtryk kan forårsages på grund af ændring i position eller i tilfælde som dehydrering. Nogle mennesker kan opleve kroniske Low BP -aflæsninger.

Hvordan måles blodtryk, og hvad er mærket som hypotension?

Blodtrykket måles ved først at placere et stetoskop på patientens håndled. En manchet placeres omkring armen, som pustes op ved hjælp af en pære. Lufttrykket frigives derefter, hvis aflæsninger registreres i en måler. Hvis målingerne viser 120/80 mm Hg, betegnes det som normalt, sundt blodtryk. Selv om det er almindeligt for mange voksne at have aflæsninger lavere end 120/80 mmHg, kaldes enhver aflæsning under niveauet 90/60 mmHg Lavt blodtryk eller Hypotension.

Naturlige hjemmemedicin mod lavt blodtryk:

Det anbefales dog bedst, at man bruger hjemmemedicin til behandling af lavt blodtryk for at bringe en sikker, effektiv og overkommelig ændring i kroppen. For at vide, hvilke der passer bedst til dig, giver denne guide nogle af de førsteklasses hjemmemekanismer mod lavt blodtryk, der regelmæssigt kan bruges til at få synlige resultater:

Tjek disse enkle, men effektive midler til lavt blodtryk:

1. Salt:

Hvis du vil vide, hvordan du øger blodtrykket naturligt, er svaret Salt! På den ene side bør der ved højt blodtryk være lavt saltindtag, ved lavt blodtryk bør man øge mængden i kosten. Gå til salt, men sund mad og rådfør dig med lægen om de rigtige mængder, der anbefales til patienter med lavt blodtryk. Dette er et af de første effektive trin til behandling af problemet med lavt blodtryk.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Tag en spsk salt og bland det i et glas vand
 • Drik det for øjeblikkelig lindring af hypotension

Retningslinjer for brug:

 • Undgå at tage dåse og forarbejdede fødevarer for at øge dit saltindhold. Bedre at bruge havsalt i din mad.

Bivirkninger:

 • Overdreven natriumforøgelse kan sænke kaliumindholdet i kroppen. Tag kun så meget som nødvendigt.

2. Sort kaffe:

Kaffe er et af de øjeblikkelige midler til hypotension, som kan øge dit blodtryk dramatisk. Selv om koffein i kaffe i en kort periode kan skabe et pludseligt rush af adrenalin, hvilket resulterer i at øge dit blodtryk. Folk, der lejlighedsvis drikker kaffe, kan opleve denne effekt i modsætning til dem, der regelmæssigt drikker kaffe på grund af en tolerance, der er udviklet hos dem. Du bør også sørge for, at du indtager mindre end 200 ml kaffe om dagen.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Tag en spsk kaffe pulver i kogende vand
 • Bryg i 2 minutter
 • Stam og server det med farin eller sukkerfrit

Retningslinjer for brug:

 • Tilsætning af mælk reducerer ikke kaffens styrke. Så du kan nyde din yndlingsbryg med mælk.

Bivirkninger:

 • Indtagelse af mere end 200 ml kaffe om dagen kan føre til surhed og søvnløshed.

3. Salt og honningblanding:

Salt og honning blanding er en af ​​måderne til at øge dit blodtryk naturligt. Mens saltindtag hjælper med at øge dit natriumindhold og øge dit blodtryk, kan honning hjælpe dig med at slippe af med svimmelhed og træthed. Denne blanding er en af ​​de hurtige metoder til at hjælpe dig med at overvinde symptomerne på hypotension. Du kan prøve denne metode og føle dig bedre med det samme med et reduceret symptom på kvalme og opkastning.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Tag en spsk salt og bland det med honning
 • Fortynd denne blanding i 2 spsk vand
 • Drik det for øjeblikkelig lindring af hypotension

Retningslinjer for brug:

 • Du kan endda tilføje en knivspids kanel til behandling af lavt blodtryk (hypotension)

Bivirkninger:

 • Denne procedure kan øge dit natriumindhold drastisk. Vær forsigtig med mængden af ​​salt.

4. Tulsi blade og honningblanding:

Tulsi -blade eller hellig basilikum er en rig kilde til C -vitamin bortset fra at være beriget med essentielle næringsstoffer som kalium eller magnesium. Hellig basilikum og honning er ikke kun en god kilde til ondt i halsen, men også et af de bedste naturlægemidler til at hjælpe dig med korrekt blodcirkulation. Dette er et af de bedste naturlige midler, der hjælper med at stabilisere kroppen og tilbyder hurtig lindring af symptomer som besvimelse, svimmelhed og kvalme. En dosis af denne sirup kan hjælpe med at normalisere dit blodtryk med det samme.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Blend en håndfuld Tulsi -blade med lidt vand
 • Ekstraher saften og server den med honning

Retningslinjer for brug:

 • Denne behandling anbefales hver morgen for at opleve gode fordele.

Bivirkninger:

 • Der er ingen kendte bivirkninger af denne behandling.

5. Lakridsrod:

Lakridsrødder er en af ​​de bedste naturlige urter, der holder dit blodtryk i skak. Denne rod forhindrer kortisolbrydende enzymer i at fungere og forbedrer også adrenalinfunktionen, som begge er ekstremt vigtige for at dit blodtryk fungerer. Lakridsforbrug kan pludselig øge dit blodtryk ved at sænke dit kaliumindhold. Derfor anbefales det at holde mængden i skak, da lakrids dramatisk kan øge dit forhøjede blodtryk og kan vise sig at være dødeligt.

Forberedelsesinstruktioner:

 • Forbered lakrids te ved at tilføje rødderne i kogende vand
 • Si og afkøl afkoget
 • Du kan tilføje en spsk honning

Retningslinjer for brug:

 • Denne behandling bør indtages 2-3 gange om dagen, hvis du har meget lavt blodtryk.

Bivirkninger:

 • Store mængder lakrids kan føre til farligt høje blodtryksniveauer.

Yderligere hjemmemedicin til naturligvis at øge blodtrykket:

1. Rødbedesaft:

Frisk rødbedesaft kan have mange fordele vedlagt, men en af ​​dem er den sikre behandling af lavt blodtryk. Sørg for at tage en kop rødbedesaft to gange om dagen for at få maksimale resultater for lavt blodtryk. Det vil helt sikkert hjælpe dig med at få de ønskede resultater. Sørg for, at saften er af rå rødbeder.

2. Gulerodssaft:

Gulerødder er i det væsentlige gode for dit helbred og kan hjælpe dig med at behandle lavt blodtryk. Væskeindtag er et must, hvis du er offer for lavt blodtryk, og det er sandsynligvis en af ​​grundene til, at du kan vælge gulerodssaft på farten eller hver morgen under morgenmaden for at holde dit blodtryk i skak.

3. Rosiner:

Naturlige midler mod lavt blodtryk omfatter også tilføjelse af rosiner til kosten. Rosiner har altid været betragtet som et af de bedste ayurvediske midler til at holde dit lave blodtryk i skak. Rosiner indeholder insulin, der sænker glukosen i dit blod og holder trykket i skak. Tilsæt lidt sojamælk til rosinerne for let at vaske dem ned.

4. Citronsaft:

Bortset fra at være rig på antioxidanter og C -vitamin, er citronsaft også nyttig til behandling af problemer med lavt blodtryk. Opfriskende dine sanser og stimulering af fordøjelse og stofskifte, citronsaft ville også være en god form for hydrering for din krop. Enten tilføj citrondråber i din daglige kost for at tilføje smag til din mad eller indtag blot citron med vand og honning.

5. Gurkemeje:

Gurkemeje er en vigtig indisk urt, der finder sin plads i næsten alle andre indiske krydderier, som vi tilbereder. Men lidt ved folk, gurkemeje kommer med sundhedsmæssige fordele, der giver dig mulighed for at øge blodcirkulationen i din krop, en god måde at tackle lavt tryk i dit blod på.

6. Mælk og mandler:

Vil du vide, hvordan du kontrollerer lavt blodtryk ved hjælp af hjemmemedicin? En lækker og ganske sund måde at helbrede krisen med lavt blodtryk på er at have en frisk mandelmasse med et glas lunken mælk. Dette vil øge kroppens næringsindhold samt en fordel bortset fra at holde lavt tryk i skak.

7. Rosmarin:

Man kan bruge rosmarin i form af æteriske olier eller simpelthen i en krydderurtform til din daglige mad. Udover at være et krydderi specielt til dine velsmagende retter, er rosmarin også kendt for at øge blodcirkulationen, mens det beroliger dine sanser. Derfor betragtes rosmarin som midler mod lavt blodtryk.

Livsstilsændringer for at forhindre hypotension (lavt blodtryk):

1. Hav gode mængder vand:

Vand vil hjælpe med at regulere kroppens funktioner samt forbedre blodcirkulationen. Dette hjælper i behandlingen af ​​de lave blodtryksniveauer uden særlig indsats. Omkring 10-12 glas rent og filtreret vand bør indtages dagligt. Dette vil tilføre mange andre fordele for kroppens gode helbred.

2. Sov godt:

Søvn er en anden faktor, hvis mangel fører til mange kropsproblemer, herunder lavt blodtryk. Man bør tage omkring 8-9 timers uforstyrret søvn hver dag, hvis de vil balancere blodtrykket uden anstrengelse. Det er et af de førsteklasses hjemmemediciner, der skal bruges til dette formål.

3. Motion:

Regelmæssig motion hjælper blodcirkulationen på en ordentlig måde. Sammen med den rigtige hjemmemedicinske kur mod lavt blodtryk hjælper det dig også med at holde dig i form og aktiv. Det er en af ​​de perfekte ting at gøre mindst 30 minutter hver dag, især svømning.

4. Latterterapi:

At tage en 10-15 minutters latterterapi tidligt om morgenen hjælper med at bringe den rette balance i blodtryksniveauer og holder også kroppen, hjertet, sindet og sjælen sund. Det er en perfekt måde at holde det lave blodtryk i skak.

5. Let ned på kropsbevægelserne:

Midler ved lavt blodtryk inkluderer også, at du bedømmer dine kropsbevægelser, før du rent faktisk sætter det i aktion. Et af symptomerne på lavt blodtryk er konstant svimmelhed, og på dette tidspunkt kan din tid med dine kropsbevægelser hjælpe dig med at lette svimmelheden. Lige efter du vågner fra søvn, skal du trække vejret dybt og stabilisere din krop, før du står op. Spring ikke hurtigt op fra en siddende stilling, hvilket giver din krop et pludseligt ryk og svimmel hoved.

6. Yoga:

Nogle mennesker foretrækker øvelser som vandreture eller svømning for at holde deres blodtryk i skak. For nogle andre kan lidt yoga hver morgen gøre underværker for dig. Fra bekvemmelighederne i dit eget hjem kan du dyrke nogle almindelige yogastillinger. Dette vil ikke kun holde din krop i form, det vil også give din krop mulighed for at cirkulere blod korrekt og derved begrænse blodtrykket fra at falde yderligere.

7. Hold kroppen i form:

Øvelser behøver ikke at være en del af din travle tidsplan, men når det kommer til lavt blodtryk, skal du holde blodcirkulationen flydende, mens du engagerer dig ved at holde din krop i form. Tag trapperne i stedet for elevatoren, eller vælg gåture om aftenen i din nærliggende park bare for at holde din krop i et afslappet tempo.

8. Forøg væskeindtag:

Mere end fordøjelse eller stofskifte, hvis du lider af lavt blodtryk, er det af største betydning, at du tager væskeindtaget i din krop alvorligt. Væsker i dit system hjælper dig med at regulere din blodgennemstrømning, så de frit kan bevæge sig rundt i din krop. Med korrekt hydrering og væsker, der strømmer i din krop inden for et par dage, vil din svimmelhed falde, og dit lave blodtryk vil være under kontrol.

9. Hyppige dine måltider:

Efter måltider kan du føle dig svimmel, og her er et trick til at undgå for meget svimmelhed lige efter måltiderne. I stedet for at vælge tunge engangsmåltider tre gange om dagen, skal du inddele dine måltider i hyppige måltider med mindre portioner hver gang og lade din krop fordøje det hurtigt.

10. Alkohol nedskåret:

Lavt blodtryk passer ikke til for meget at drikke, og derfor bør alkoholholdige drikkevarer sænkes. Den lette blodgennemstrømning kan blive begrænset, hvis den ikke gør det i overensstemmelse hermed.

11. Løft dit hovedbræt:

Hvis du er offer for lavt blodtryk, skal du sørge for, at din sengegavl eller pudeplads er lidt forhøjet. Tilføj en anden pude, når du ligger ned, eller hold hovedet lidt forhøjet fra din krop. På denne måde kan du undgå tungt hoved eller svimmelhed.

12. Vær forsigtig i badeværelset:

Sørg for, at du ikke anstrenger dig for meget, mens du er på toiletsædet. Dette kan primært være en årsag til svimmelhed eller svimmelhed.

13. Hold tunge ting væk:

Tunge løft er ikke en mulighed, som du ønsker at udforske lige nu. Lavt blodtryk med tunge løft kan bringe kvalme og svimmelhed tilbage og skabe en fjendtlig situation for din krop. Hvis det er nødvendigt, at en med lavt blodtryk skal bære tunge genstande, skal du altid holde den distanceret fra kroppen for at holde din kropsvægt under kontrol, så svimmelhed ikke kan få det bedre af dig.

Sådan øges dit blodtryk med det samme?

Hvis du oplever et pludseligt fald i dit blodtryk, skal du følge disse tips som en øjeblikkelig løsning på lavt blodtryk (hypotension):

 1. Først skal du drikke saltvand for at øge dit natriumindhold i kroppen.
 2. Brug kompressionsstrømper til at forhindre hævelse i benene.
 3. At drikke mere væske kan hjælpe med at øge blodmængden.
 4. Hvis du er en kronisk hypotension patient, skal du straks tage dine piller.

Fødevarekort til forebyggelse og helbredelse af hypospænding:

Tjek listen over fødevarer, der skal medtages i din diæt med lavt blodtryk:

 • Spis rig B-12 mad som æg, oksekød og korn.
 • Inkluder flere folatrige fødevarer som bønner, lever og asparges.
 • Spis mere salt mad som røget fisk, oliven, pickles osv.,
 • Lakrids te kan indtages for at øge blodtrykket.
 • Små doser koffeinbaserede drikkevarer.
 • C -vitaminrige juicer som citron og citrus.

Fødevarer, der skal undgås:

 • Sukker.
 • Produkter baseret på hvidt mel som pasta.
 • Hvide ris.
 • Stivelsesholdige fødevarer som kartofler.
 • Tunge og rige desserter som kager.
 • Alkohol.

Lavt blodtryk, også kendt som hypotension, hvis det ignoreres for længe, ​​kan forårsage alvorlige problemer, noget der endda kan bringe dit liv i fare. Ofte når du rejser dig for hurtigt fra en siddende stilling, føler du dig let hovedet og svimmel, og det skyldes primært problemer med lavt blodtryk. Selvom regelmæssige besøg hos lægen og rettidig kontrol af dit blodtryk naturligvis er en nødvendighed, vil visse hjemmemediciner ofte helt sikkert hjælpe dig med at holde dit blodtryk i skak.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80