Hvordan reduceres rygsmerter naturligt derhjemme?

Rygsmerte! Det er en af ​​de mest almindelige årsager til sygedage i skole, arbejde og til at se en læge. Denne almindelige smerte kan skyldes mange ting, der ligner muskelbelastning, en udbulende skive, uregelmæssigheder i rygsøjlen, gigt, ellers knogleskørhed. I mange tilfælde vil det sandsynligvis reducere rygsmerter, der naturligvis er blottet for kirurgi, ellers medicin.

For flere er skaden udløst af en trættende aktivitet, der ligner havearbejde ellers vægtløftning. Andre bøjer simpelthen til impulsiv blyant, og ryggen giver sig ud.

Sådan reduceres rygsmerter naturligt derhjemme

For flere er skaden udløst af en trættende aktivitet, der ligner havearbejde ellers vægtløftning. Andre bøjer simpelthen til impulsiv en blyant, og deres ryg giver også ud.

Hvad er rygsmerter?

Rygsmerter er den almindelige smerte, du oplever i lænden, det er den nedre del af rygsøjlen. Smerten i denne region kan forbindes flere dele af kroppen som lændehvirvelsøjle, mave, skiver, indre organer, ledbånd omkring skiver og rygsøjle, rygmarv, bækkenorganer, muskler i lænden osv. Rygsmerter er yderligere klassificeret til lændesmerter og øvre rygsmerter, der kan omfatte tilstande relateret til brystet, tumorer eller hud osv.

Rygsmerter er en meget almindelig tilstand og bør forsvinde om et par dage. Men hvis smerten vedvarer, skal du se en læge en gang. I flere tilfælde er smerten ikke en særlig alvorlig bekymring og aftager i løbet af et par dage. Men hvis du forsømmer smerterne i ryggen, og smerten fortsætter, kan det forårsage handicap. Fysioterapier, øvelser, hvile og kropsholdningskorrektioner har vist sig at være effektive, meget sjældne tilfælde kræver operation.

Bedste måder at reducere rygsmerter naturligt:

Du skal følge nedenstående tips og måder at finde en løsning på, hvordan du reducerer rygsmerter naturligt derhjemme.

1. Beskyt din ryg, mens du arbejder:

Oprethold en korrekt kropsholdning. Sid lige op og undgå at bøje sig fremad ved at hænge dine skuldre. Brug en ergonomisk stol, mens du arbejder. Dette sikrer, at din krop er oprejst og den rigtige kropsholdning. Hvis du bruger næsten hele din siddende dag, skal du stå op oftere og gå rundt.

2. Drop pundene:

Ekstra vægt betyder ekstra stress på din krop, der fører til rygsmerter. For dem, der bærer vægt i maven, øges belastningen på ryggen kun. Find en spiseplan, der fungerer for dig, plus få dit BMI under kontrol.

3. Prøv Akupunktur:

reducere rygsmerter 2

Akupunktur er blevet brugt til at pleje smerter, fibromyalgi, kvalme plus andre tilstande. Det er blevet udsat for at være en effektiv behandling af kroniske smerter i lænden.

4. Smør omslaget:

Prøv at bruge grødomslag koldt ved stuetemperatur for at se, om det fungerer bedst for dig. Pak omslaget med et håndklæde for at holde det på sin plads. Bevar grødomslag i 30 minutter ad gangen; fortsæt med at kontrollere, at leret ikke er tørret. Slip af med grødomslaget, inden leret tørrer for at undgå at udtørre din hud. Du kan prøve denne procedure igen ved at genanvende grødomslaget i i alt 2 timer.

5. Søvnmønster:

Du vil snart indse, at dette har fordele, der er svære at matche. Dit søvnmønster er en afgørende faktor for, hvor frisk du vågner. Din ondt i ryggen kan skyldes en forkert position, du har tilpasset dig til. At sove på ryggen er mest fremragende. Tilbring et par nætter på gulvet med en pude under dine fødder, da dette virkelig kan hjælpe din ryg, selvom det kan være lidt vanskeligere at blive i søvn. Hvis du sover på siden, kan en pude mellem dine knæ hjælpe ved at lade dine muskler slippe mere. Hvis du sover i maven, skal du afbryde det.

6. Påfør Ice Plus Heat:

Varmepuder og kolde pakker kan lindre ømme stammer. De fleste læger går ind for at bruge is de første 48 timer efter en skade – hvis der er hævelse, så prøv at skifte til varme. Det er dog svært at sige, hvad der er ekstra gavnligt – is eller varme.

7. Yoga for at reducere rygsmerter:

Vil du prøve yoga for hurtigt at reducere smerter i ryggen? Her er et par yoga -asanas, der vil gøre dig fri for rygsmerter derhjemme naturligt.

reducere smerter i ryggen 3

a) Barnets stilling:

Sid på dine hæle. Læg dit hoved på jorden foran dig. Dine hænder skal være bag din ryg. Indånder langsomt i 2 minutter. Du kan strække musklen ved at trække dine mavemuskler mod din rygsøjle. Denne øvelse spiller en stor rolle i at reducere din rygsmerter naturligt. Det virker på at forlænge din rygmarv og dermed din lænd. Det strækker din underkrop for godt og vender dermed al ømhed.

b) Hund nedad:

Denne stilling vil hjælpe med rygmarvsgreb plus smerter i lænden. Læg dig ned på jorden mod jorden og læg dine hænder foran dig. Squash dine håndflader på jorden. Løft dine hofter fra jorden ved at balancere dig selv på dine fødder plus hænder. Løft hofterne så meget som du kan, pløj du føler en beroligende strækning i ryggen. Tag 5 til 10 vejrtrækninger på dette sted.

c) Forlængelse af rygsøjlen:

Nu skal du bære dine arme fra ansigtet til toppen. Udvid dem så meget du kan. Undgå at belaste dine muskler. Sørg for, at dine albuer er lige, og at dine biceps stryger dine ører. Hold fast i denne position i 20 sekunder (om muligt 3 til 4 lange dybe indåndinger). For en dybere rygstrækning kan du trække din mave ind tæt på rygsøjlen.

8. Få en professionel massage:

Undgå at prøve at tilbyde dig selv en massage. Du kan gøre yderligere skade. Opdag i stedet en uddannet plus autoriseret massage terapeut. Under hele massageterapien vil psykoanalytikeren udnytte en række grader af pres på områder med muskelsmerter plus spasmer. Dette tryk fra fingre, hænder, knoer, før albue vil signalere dine muskler til at slappe af.

Massageterapi kan reducere lændesmerter plus øge bevægelsesområdet plus fleksibilitet. Det tilbyder desuden smertelindring, afslappende muskler ved at øge cirkulationen plus stigende niveauer af naturlige smertestillende midler. Denne terapi er en af ​​de mest afprøvede og pålidelige måder og kan give gode resultater, hvis den gøres godt; ellers kan du bare miste dine penge. Så søg efter en kvalificeret massør først, i stedet for at springe ind i hele ideen pludselig.

Sådan reduceres rygsmerter 05

9. Prøv fysioterapi:

Dette kan reducere dine lændesmerter ved at øge din mobilitet. Som et alternativ påvirker dygtige professionelle fysioterapeuter din ryg, tilbyder dig specifikke bevægelser for at styrke din ryg, giver dig tips til at undgå smerter i ryggen samt specifik træning i, hvordan du stopper rygsmerter.

10. Tro på kirurgi:

Kirurgi kan bruges som en “sidste udvej” for hårde smerter. Disse fremgangsmåder er ikke for altid vellykkede, kan tage lang tid at blive rask fra og løbe faren for permanent handicap. Imidlertid kan mange tydeligt invasive operationer rette fysiske problemer i rygsøjlen.

11. Brug urter:

Mange urter har antiinflammatoriske egenskaber. Brug følgende urter som te, madlavning, ellers som et supplement. Følg desuden producentens instruktioner.

Prøv disse urter:

Basilikum, pilebark, Calendula, kanel, kardemomme, nelliker, gurkemeje: 400-600 mg tre gange om dagen, ingefær: 500-600 mg to gange dagligt.

12. Stop med at ryge:

Oplysning skader ikke kun dine lunger; det kan også skade din ryg. Det viser sig, at nuværende og tidligere rygere er mere tilbøjelige til at have ondt i ryggen en gang sammenlignet med mennesker, der aldrig har røget. “Nikotin får de små blodkar til at trække sig sammen plus reducerer blodtilførslen til hjernen.

13. Brug en lændepude:

Brug en tømmerpude, der hviler ved den naturlige kurve i ryggen, mens du sidder i en stol. Det hjælper med at holde din rygsøjle i god justering. Hvis du bruger meget tid i din bil, er det en god idé at bruge en lændepude overalt, hvor du kører.

14. Løft med dine knæ:

Sæt dine fødder omkring skulderbredde fra hinanden. Crouch ned tæt ved siden af ​​objektet plus tag det i et sikkert greb. Hold din ryg så lige som du kan plus langsomt løfte op af musklerne i dine ben, mave og balder. Sørg for at holde objektet mellem din skulder og din krop. Vend ikke i taljen.

15. K Laserterapi:

Når du leder efter måder, hvordan du slipper af med rygsmerter, er K -laserbehandling en afprøvet og pålidelig metode. Det hjælper med mange ømhedsproblemer. Så teknikken her er at reducere betændelsen først internt ned til knoglerne. Det næste fokus er at lede ud på helbredelsen af ​​vævet. Slutresultatet af dette er forbedret cirkulation, hvilket reducerer smerten og forhindrer den i at komme tilbage.

Sådan reduceres rygsmerter 06

16. Vandterapi:

Her er en anden metode til, hvordan du reducerer rygsmerter, er meget effektiv på en skånsom måde. Grundlæggende udføres en terapi i vandet, og denne metode er især nyttig for gravide og de mennesker, der skal sederes på grund af deres overskydende smerte. Det involverer varmt vand, der arbejder på vævene, og dermed lindrer smerterne langsomt og stabilt.

17. Kognitiv adfærdsterapi:

Ofte kan den ene snak med din terapeut løse mange problemer. Denne teknik fungerer præcis på den måde. Din terapeut vil forsøge at fokusere dine tanker et andet sted, så dit sind er tænkt på, at der slet ikke var noget problem med din ryg fra starten. Selvom det måske ikke er den bedste metode, virker det for mange. Næsten 60% er trods alt ikke et beløb. Men mange sessioner er nødvendige for at finde ud af tingene.

18. Tai Chi:

Dette er en af ​​de ældste kinesiske kampsport og vil besvare dit spørgsmål om, hvordan du naturligt kan lindre rygsmerter. Det indebærer at bringe balancen i din krop tilbage. Det ligner mere en bevægende meditation og er derfor forskellig fra yoga. Med fokus på forbedring af din bevægelse flyder din kropsenergi gennem bevægelserne og forbedrer fleksibiliteten i sig selv. Denne metode, hvis den følges vedholdende, er yderst effektiv.

19. Osteopatisk manipulation:

Der er mange fordele ved denne. Det er især fordelagtigt i tilfælde, hvor dine led er forskudt og er årsag til smerter. Massering hjælper måske ikke altid, men denne procedure vil helt sikkert fungere. Det bløde væv kan manipuleres og flyttes tilbage på plads, hvilket reducerer betændelse og smerter både på én gang. På den måde kan du måske også springe terapi og kirurgi over, hvilket koster en formue. Denne proces er stadig lavmælt, men fungerer som en charme.

20. Fjern korn og sukkerarter:

Gad vide, hvordan man reducerer rygsmerter derhjemme? Nå, her er dit bedste svar. Undgå sukker. Dette hjælper med at reducere insulinniveauer. Insulin er en af ​​de største hovedårsager til betændelse. I det øjeblik du reducerer dit sukkerindtag, har din krop et bedre greb om dine smerter og fungerer godt til at reducere den kroniske sygdom, der har generet dig.

Hvordan man reducerer smerter i ryggen er en forvirrende ting for folk. Så det var de 20 bedste måder til, hvordan du kan arbejde på rygsmerterne og frigive muskelspændingen for et sundt liv, der fjerner al ømhed og skynder sig til lægens klinik.

Sådan slipper du af med rygsmerter øjeblikkeligt og hurtigt:

I denne tid og alder, hvor vi er presset til tid, leder vi efter øjeblikkelig lindring, når vi ikke har tid til at besøge en læge. Her er et par tips til at hjælpe dig med at tackle ‘ouch’ i ryggen:

1. strækker sig:

I de fleste tilfælde forårsager muskelspændinger i ryggen rygsmerter. Her er et par strækninger, som du kan prøve.

Stretch 1: Knæ til bryst stretch:

 • Læg dig fladt på ryggen.
 • Bøj dit højre knæ meget langsomt og træk det til brystet.
 • Hold knæet eller skinnebenet og før det forsigtigt til brystet.
 • Hold denne pose i 15-20 sekunder.
 • Sænk langsomt dit knæ.
 • Gentag denne strækning 3-4 gange på hvert ben.

Stretch 2: Knee Twist:

 • Lig på ryggen og ret dine ben.
 • Bøj dit højre knæ og langsomt krydser det over til venstre.
 • Hold denne position, indtil du mærker strækningen i den nederste del af din krop i cirka 20 sekunder.
 • Hold din kerne stram og bring langsomt dit ben tilbage til position.
 • Gentag på hver side.

Stretch 3: Cat and Cow Pose:

 • Læg dine håndflader og knæ på gulvet, og sørg for at ryggen er lige. Din skulder skal være på niveau med dit håndled og hofter over dine knæ.
 • Løft langsomt ryggen op til loftet og hold den et øjeblik.
 • Bøj din rygsøjle, så brystet og halebenet vender mod loftet.
 • Hold den et åndedrag.
 • Skift mellem disse stillinger i 10 gange.

2. Ice Pack:

En ispose er ganske effektiv til at lindre rygsmerter. Når der er en skade, siver blod til området for at helbrede det. Betændelsen forårsager alvorlig smerte. Anvendelse af en ispose sikrer hurtigt, at betændelsen reduceres og heler hurtigt. Sørg for at bruge is korrekt, ellers kan det skade din hud.

 • Dyp en klud i varmt vand og vrid overskydende vand ud.
 • Læg ispakken eller knust is og pak den ind.
 • Læg denne klud på den ømme del i cirka 10-12 minutter.
 • Gentag så mange gange du har brug for lindring.

3. Prøv en Rub Down:

Du behøver ikke at punge ud med mange penge ved at gå til en massageterapeut. Prøv bare denne enkle massage derhjemme.

 • Tag 2 tennisbolde og en sok.
 • Læg tennisbolde i sokken, og bind enderne fast.
 • Med ryggen mod væggen skal du placere tennisboldene mellem væggen og din ryg og gnide mod det område, der gør ondt.
 • Alternativt kan du lægge dig på gulvet og følge den samme proces.

Disse er et par gode forslag til at lindre smerter. Som man siger, “forebyggelse er bedre end helbredelse”, sørg for at tage dine vitaminer og slå stresset. Forhøjede humørniveauer, god hvile og en sund livsstil rækker langt i forebyggelsen af ​​sygdomme.

Midt i din travle tidsplan skal du sørge for at snige dig ind i din træning, spise sundt og få dem. Undgå vaner, der kan skade dit helbred.

Det er bedst at konsultere en læge, der kan diagnosticere årsagen til dine rygsmerter, hvis du ikke finder nogen lindring.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80