Top 9 bedste hjemmemedicin mod colitis

Colitis er en tilstand, hvor der er betændelse i tyktarmen (tyktarmen). Symptomerne er oppustethed, blod i afføringen, diarré og mavesmerter. Patienter kan også opleve træthed, dehydrering, feber, svaghed og svimmelhed. Se artiklen om hjemmemedicin mod colitis på en naturlig måde.

Colitis kost

Det kan skyldes infektioner, reduktion eller tab af blodtilførsel til tarmen, indtræden af ​​lymfocytiske hvide blodlegemer i tarmen og inflammatoriske tarmsygdomme som Crohns sygdom og irritabel tarmsyndrom.

Enkle og lette hjemmemedicin mod colitis:

1. Vand og citronsaft- afgiftning:

citron og vand

Patienter med colitis rådes til at drikke masser af vand, da dette vil afgifte kroppen samt slippe af med dehydrering. Drik 10-20 glas vand hele dagen. Du kan også tilføje en teskefuld citronsaft til dit første glas vand om morgenen.

2. Pebermynte æterisk olie:

Pebermynteolie og citron

Populært brugt til at tilføje smag til måltider, pebermynteolie bruges ofte medicinsk til fordøjelses- og tarmrelaterede sygdomme; specifikt irritabel tarmsyndrom (IBS) og diarré. Pebermynteolie virker også direkte på tyktarmen og vil lette betændelsen. Tilsæt 4-5 dråber olie til en teskefuld madolie, og tilbered dine måltider med dette.

3. Boswellia:

Boswellia

Med sine antiinflammatoriske egenskaber har denne urt mange fordele for patienter med colitis. Ekstraktionen fra røgelse kan urten formales og tilsættes med grønne teblade til kogt vand. Tilsæt en teskefuld honning og drik dette på tom mave.

4. Lakrids:

Lakridsrod

Lakridsplanten bruges i en hel del midler. Det slipper af med frie radikaler, der fremkalder betændelse i tyktarmen. Kog lakridsrod i vand i 2-4 minutter. Lad det køle af og kassér derefter roden, dette frigiver næringsstofferne i vandet. Drik dette en eller to gange om dagen. Hvis det ofte er nede, vil det reducere den tid, det tager at genoprette.

5. Asparges:

Asparges

Patienter, der lider af colitis, bør inkludere asparges i deres kost. Den er rig på folsyre, vitaminer og mineraler. Det er ikke kun antiinflammatorisk, det letter god fordøjelse i kroppen. Asparges kan koges eller dampes og kan tilsættes salater og supper.

6. Aloe Vera:

aloevera 6

Aloe Veras helbredende antiinflammatoriske egenskaber har længe været kendt. Forbrug af gelen ekstraheret fra Aloe Vera blade vil ikke kun nedbringe betændelsen i tarmen, men vil også lindre stress. Skræl huden af ​​Aloe Vera blade og ekstraher gelen. Tilsæt et glas lunkent vand til 3 teskefulde af denne gel og bland godt. Drik det to gange om dagen.

7. Trommestikker:

Trommestikker er en naturlig modgift mod betændelse i tyktarmen. Den er også rig på forskellige vitaminer og mineraler og har et højt vandindhold. Kog 5-6 tromler og skræl af huden. Knus dem for at indsætte og ekstraher saften. Tilsæt et glas kokosvand og en teskefuld honning til trommestikkens saft. Bland godt og drik en gang om dagen.

8. Gurkemeje:

gurkemeje

Regelmæssigt forbrug af gurkemeje er gavnligt for helbredet. Det er en antioxidant og har antiinflammatoriske egenskaber. Gurkemeje skal tilsættes til kogte måltider. At lave en gurkemeje drink; kog roden i vand. Når den er let afkølet, kasseres roden, og der tilsættes en teskefuld honning, citronsaft, malet gurkemeje og peber. Du kan også tilføje is i overensstemmelse hermed og drikke.

9. Fiskeolie:

Fiskeolier indeholder Omega 3 fedtstoffer, som er kendt for at reducere betændelse og eliminerer andre symptomer på colitis som Crohns sygdom og IBS. Måltider kan tilberedes i fiskeolie. Fiskeolie kan også fortyndes med andre madolier. Tilsæt en teskefuld fiskeolie til dit måltid, eller bland en teskefuld fiskeolie med en teskefuld hvid madolie.

tør hud - fiskeolie kapsler

Hvis du lider af colitis, er der visse fødevarer, du bør undgå. Disse omfatter bønner, dåsebær, tørrede frugter, broccoli, sennep, blomkål, spirer, stegt kød, ærter og junkfood.