15 bedste børnehåndklæder i forskellige mønstre med billeder

Børnehåndklæderne er den unikke kollektion og serier, der virkelig er beregnet til børn under 12 år. De er designet separat til både drenge og piger. De udskrifter, der er på håndklæderne, omfatter blomster, dyr, natur og også tegneseriefigurer. Så det er meget let at vælge dit barns valg, når vi ved, hvad der ville være deres yndlingsfarve eller -print. Børn kan lide at vælge deres behov i henhold til deres humør og tid, så forældre kan prøve at forære idéen om håndklæder for at få et smil på læben.

Bedste børnehåndklæder med billeder:

Her er top 15 børnehåndklæder, som er attraktive og bemærkelsesværdige.

1. Personlige håndklæder til piger til børn:

Personlige håndklæder til børn

Du kan navngive dit barns håndklæde, eller du kan endda tilføje en besked, der skal udskrives på det til gave. Dette er et badehåndklæde til børn, der har blomster og fugle trykt på. Dette farverige håndklæde er velegnet til pigebørn, der er vilde med naturen og dens skønhed.

2. Hætteklædte blomsterbørn Håndklæder:

Hætte med blomsterbørn til børn

Her får du den fantastiske samling af børnehåndklæder, der er beregnet til brug under svømning eller til lignende udendørs aktiviteter. Dette håndklæde er fremstillet af 100% terry bomuld og har et hættemønster, der igen er pyntet med blomsterdesignet håndværk.

3. Super bløde bomuldshåndklæder til børn:

Super bløde bomuldshåndklæder til børn

Søde børn har brug for søde svar superbløde badehåndklæder at bruge. Så disse børns badehåndklæde er perfekte til børnene for deres bløde smidige hud. Den er lavet af bomuld af høj kvalitet med tegneseriefigurer trykt på den.

4. Personlige drenge børn håndklæder:

Personlige drengebørn håndklæder

Få dine børn til at vælge denne slags personlige børns håndklæder for at have deres egen passion. De er de ideelle håndklæder beregnet til drengene, der er vilde med dyr eller stjernetryk over hele deres badehåndklæde. De er lange nok til at blive viklet rundt om dem.

5. Poncho børn håndklæder:

Poncho børn håndklæder

Dette er den nyeste i samlingen, der har Thomas og Friends tryk på materialet. De er barnets badehåndklæder, der kan bruges til børn på 5 år. De er superbløde og absorberer let vand, når de er gennemblødte.

6. Håndklæder med blåtryk:

Blåtrykte håndklæder til børn

Her er det attraktive blå håndklæde til børn, der er i hættemønster. Dette barns svømmehåndklæde er meget smukt i sit udseende og også blødt til unges ømme skind. Det har hvid baggrund på armsektionen og med delfinprint, hvilket giver sit nye design.

7. Green Mermaid Girls kids Håndklæder:

Green Mermaid Girls kids Håndklæder

Tag et kig på dette grønne, skyggefulde almindelige håndklæde med hætteklædt design. Det har havfrue print for at gøre det velegnet til pigebørnene at nyde deres dag. Dette børns håndklæde kan også tilpasses for at gøre det mere stilfuldt og trendy stadig.

8. Ballerina Piger børn Håndklæder:

Ballerina Piger børn håndklæder

Dette er et badehåndklæde til børn, der har et unikt mønsterdesign, der er attraktivt for piger. Den har Ballerina Doll -print med mulighed for hætte. Den er fremstillet af bomuldsstof i ægte kvalitet med blå og lyserøde nuancer.

9. Lastbiler trykte drenge Børn håndklæder:

Lastbiler trykte drenge Børn håndklæder

Her er den bedste samling nogensinde blandt drenge håndklæder, der kan bruges under både strand og pool tid. Og hvis det er nødvendigt, kan du også prøve dette under hjemmebrusere. Disse børns badehåndklæder er til drenge, da det har lastbiler med tryk overalt.

10. Letvægts børns håndklæde:

Let børnehåndklæde

Planlægger at tage på udflugt med børn og derefter få lette håndklæder til poolen eller strandudflugt, disse typer håndklæder er også gavnlige i rygsækken. Let at bruge og komfortabel at passe i poser også. Lyse håndklæder giver dine børn et iørefaldende look efter badet.

11. Håndklæde med hætte til børn:

Håndklæde med hætte til børn

Børn kan lide at bruge mere tid på badeværelset; de kan lide at lege med vand i badetid. Dette er lidt anderledes hættetrøje med håndklæde, som de helt sikkert vil elske at have dette mønster. Disse er ikke tunge, så det hjælper også med at være let at bære. Dette er også den bedste mulighed for strandtidsspil.

12. Twine kids badehåndklæder:

Twine kids badehåndklæder

Disse er mellemstore håndklæder, der er fremstillet af bomuldsmateriale, og dette er hvidt farvet massivt med blondedesign af børnehåndklæder. Disse håndklæder matcher også dine børns humør og hans personlighed. Dette håndklæde er let at absorbere ekstra vand, så du skal ikke bekymre dig om børn efter bad.

13. Personlige badehåndklæder til børn:

Personlige badehåndklæder til børn

Når vi beslutter os for at give vores børn, hvorfor kan vi så ikke prøve få personlige gaver? personlige gaver i håndklædekategorien til børn vil helt sikkert glæde sig over dem. Du kan tilpasse dine børns navn på det, og de vil helt sikkert prøve disse håndklæder på strandudflugtstid. Dette håndklæde materiale er polyester foran og bomuld på bagsiden. Du kan tilpasse efter din trykte idé.

14. Langærmet hætteklædt børnehåndklæde:

Langærmet børnehåndklæde med hætte

Dette er unisex køn af håndklæder til børn, du får almindelig ærmetype og får denne tegneserietype, mens du vælger til dine børn. Dette er komforthåndklæde til dine små børn; du kan finde god overtøjstype pels på den. Forskellige dyr i hætteklædte stil giver dine børn et klassisk look.

15. Kids Face håndklæder:

Kids Face håndklæder

Dette er nyttige firkantede håndklæder til børn i skoletiden, de kan bruge dem i skolens frokosttid. De kan bære for deres normale ansigt rent. Det hjælper med at hurtigtørre og fremstillet af bomuldsmateriale, så let at bruge altid. Mønster er pleddet, så du kan købe disse håndklæder til dine børn.

Børns håndklæder serien har mange design og mønstre, der kan bruges til forskellige aktiviteter og formål. Du har hætteklædte type og også ekstra store håndklæder. Alle disse håndklæder er lavet af 100% terry bomuld, og de har funktionen let og hurtigt vandabsorberende. Så du har bedst nogensinde samlinger af børns badehåndklæder, og du er åben for let at vælge dit barns valg.