Bedste håndklæder i bomuld med billeder – vores top 9

Bomuldshåndklæder er den mest almindelige håndklædetype, der bruges over hele verden. Det være sig USA eller Indien, alle bruger bomuldshåndklæder. Formen eller størrelsen eller farverne varierer fra et land til et andet, afhængigt af den slags ting folk foretrækker. Et håndklæde af god kvalitet er kendt for sin blødhed, absorptionsevne og behageligt til badning.

Seneste & Luksus bomuldshåndklæder i Indien:

Leder du efter de bedste bomuldshåndklæder, så ender din søgning her. I denne artikel finder du 9 top håndklæder af bomuld med billeder.

1. Badehåndklæder i bomuld:

Badehåndklæder i bomuld

Badehåndklæder er generelt rektangulære i form. De er meget absorberende og bruges til at tørre sig selv efter et bad eller et brusebad. De er vævede og er tykke, hvilket øger dets absorptionsevne. De er af forskelligt stof, men bomuld er mest populære.

2. Ensfarvede bomuldshåndklæder:

Ensfarvede bomuldshåndklæder

Ensfarvede bomuldshåndklæder fås i enkelte farver. De er generelt lyse, men neutrale farver uden berøring af nogen anden farve. Deres hvide kolleger bruges på hoteller. Selvom de er ret gode til at absorbere fugt, får deres farver dem til at skille sig ud i en mængde.

3. Trykte bomuldshåndklæder:

Trykte bomuldshåndklæder

Dette er en indisk version af tykke tunge håndklæder. De er ikke tykke. Disse håndklæder er fremstillet af meget absorberende bomuld og er lidt tykkere end normal bomuldsklud. De er trykte og fås i mange forskellige farver. Let at vaske og lige så let at rengøre, disse tørrer virkelig hurtigt ud. I betragtning af vejret i Indien er det vigtigt, at håndklæderne tørrer hurtigt ud, fordi et bad om dagen bare ikke er tilstrækkeligt, især om sommeren.

4. Små håndklæder i bomuld:

Små bomuldshåndklæder

Små håndklæder eller håndklæder er generelt mindre end badehåndklæder. De er tykke, vævede stykker, der normalt bruges til at tørre hænder efter vask dem siger efter måltid eller når du kommer udefra. Disse er små rektangulære stykker, også kaldet servietter.

5. Køkken bomuld håndklæder:

Køkken bomuld håndklæder

Køkkenhåndklæder som navnet antyder bruges i køkkenet. De fås generelt i mørke farver, da lyse vil ligne en scrapbog fuld af farver ved slutningen af ​​dagen. Disse er også af servietstørrelse eller lignende, men tyndere som trykte.

6. overdimensionerede håndklæder i bomuld:

Store badehåndklæder i bomuld

Et normalt badehåndklæde er af en bestemt størrelse. Mennesker, der er på den tungere side, især mænd, har det ekstremt svært at vikle et badehåndklæde i normal størrelse om livet. I kommer de store. De er større end almindelige badehåndklæder og er lettere at vikle rundt om livet. Bortset fra deres størrelse er der ikke nogen forskel mellem et normalt badehåndklæde i bomuld og et overdimensioneret bomuldshåndklæde.

7. Børn håndklæder:

Badehåndklæder til børn

Alt er ufuldstændigt uden deres “for kids” -udgave. Sådan er det med håndklæder. Det være sig bomuldshåndklæder eller strandhåndklæder. Børnhåndklæder er altid sjove og fulde af farver. De kan have udskrifter på dem eller være for farverige, børns håndklæde ser super cool ud. De er tykke som badehåndklæder, bare lidt mindre for at pakke deres små kroppe perfekt ind.

8. Håndklæder i egyptisk bomuld:

Håndklæder i egyptisk bomuld

Egyptisk bomuld er bomuld i ekstrem høj kvalitet. Håndklæder lavet af egyptisk bomuld har et trådtælling på 800 eller højere. De er ekstra bløde og meget absorberende. De er også kendt som luksushåndklæder på grund af deres højere prisklasse og kvalitet.

9. tyrkiske bomuldshåndklæder:

Tyrkiske bomuldshåndklæder

Tyrkisk bomuldshåndklæder som deres egyptiske borddele er luksuriøse håndklæder lavet af 100% tyrkisk bomuld. De er fluffy og fås i dæmpede nuancer. Disse håndklæder er naturligvis absorberende og tilføjer et badeværelseslignende udtryk til dit badeværelse.

Uanset om det er badehåndklæder eller køkkenhåndklæder, er der intet så blødt og trøstende som et godt håndklæde i bomuld. Det giver dig en følelse af at være hjemme. I betragtning af antallet af tilgængelige muligheder i disse dage er det let at konvertere dit badeværelse til at føles som et spa.