9 populære modeller af Celine håndtasker i Indien

Celine Vipiana grundlagde sit franske Celine færdige, håndtasker i læder i 1945. Tasker er lavet af skind af vandslange, krokodille, firben, kalv, lam osv. Disse tasker får dig til at se elegant og sofistikeret ud; en meget god grund til at få dig til at skille sig ud i en mængde. Derfor vil alle inklusive berømtheder have Celine -tasker.

Stilfulde og trendy Celine Håndtasker Designs:

Lad os se nærmere på at have nogle kvinders bedste Celine -tasker til at shoppe i Indien.

1. Black Bucket Biker Skuldertaske fra Celine:

Black Bucket Biker skuldertaske fra Celine

Spandformet taske er rummelig nok til at bære dine ting. Denne tilbehørfarve er sort udenfor og naturlig solsikke indeni. Det anvendte materiale er naturligt kalveskind og inderfor af delt kalveskind. Indvendig lynlås lomme og udvendig flad lynlås lomme til stede er til at organisere dine ting.

2. Celine Tote Black Croco Tasker:

Celine Tote Black Croco Tasker

Dette tilbehør lavet af sort farvet krokodillehud ser dyrt og stilfuldt ud. Det kan bruges til flere lejligheder som at deltage i fester, shoppe eller rejse. Tasken er 30 x 30 x 18 cm, så den er rummelig til at bære det, du har brug for. Et par håndtag hjælper dig med at bære den.

3. Lille Trotteur -skuldertaske i Carmin Lizard:

Lille Trotteur skuldertaske i Carmin Lizard

Denne attraktive, fashionable Celine taske er lavet af firben og lammeskindfor. Den lyse røde farve er gratis for enhver dame klædt i rødt. Tasken er lille med 7 “X 7” X 2 “. Den justerbare rem kan ændres til passende længder til at bære den. Ekstern lomme på bagsiden og indvendig flad lomme er der for dig at organisere dine ting.

4. Mini Celine Tasker:

Mini Celine tasker

Celine miniposer fås i mørkebrun, beige, solbrun og orange og flere farver. Du kan altid beholde en eller flere i din garderobe. Bland og match dit outfit med disse farver og bær posen med stil. Tasken er stor nok til at bære alt det, du har brug for.

5. Micro Bagage Håndtaske fra Celine:

Micro bagage håndtaske fra Celine

Denne vare er meget lille, lavet af sort og brunfarvet glat kalveskind med rør. Der er studs i bunden for beskyttelse. To håndtag er til stede til at holde posen. Der er lynlås lukning på toppen for let adgang. Indvendig lynlås lomme og dobbelt flad lomme er til rådighed for dig at organisere ting.

6. Celine Slouchy Tote Håndtaske i stor størrelse:

Stor størrelse Celine Slouchy Tote Håndtaske

Denne vare lavet af skinnende naturligt kalveskind og delt kalveskindfor er sort, så den kan matches med dit hår eller din øjenfarve, sorte sko og tøj. Intern bred lomme er der til at bære ejendele, og derefter fastgøres den med knuden eller spænder på sidebånd.

7. Medium bagage Phantom håndtaske:

Medium bagage Phantom håndtaske

Celine baby pulverfarvet taske passer til ethvert outfit. Det er lavet med kalveskind og delt kalveskindfor. Der er studs i bunden for beskyttelse. Tasken kan lukkes ved hjælp af lædersnørebånd på de to sider. Lommer på frontpanelet og lynlåslomme er til stede til dine ting

8. Små Cabas Phantom med kvaster:

Små Cabas Phantom med kvaster

Denne poses usædvanlige dybblå farve tilføjer den særlige stil. Den er lavet af kalveskind og lammeskindfor. Det justerbare bælte er der, så du kan stramme rundt om tasken. Inde i en lynlåslomme og to flade lommer er der til at organisere dine ting.

9. Brændt rød og hvid glat kalveskindspose:

Brændt rød og hvid glat kalveskindspose

Denne fashionable Celine taske har brændte røde og hvide farver. Den er lavet af glat kalveskind. Du vil se fantastisk ud, mens du bærer tasken og iført hvid eller brændt rød eller begge dele. Dette emne er moderigtigt og praktisk at tage med til et formelt møde eller uformel samling. Tasken har lynlås og en flad lomme indeni til at organisere og bære dine ting.

Vi konkluderer, at Celine håndtasker fås i mange nuancer, former, materialer og størrelser. I de sidste 71 år har Celine fremstillet en bred vifte af disse trendy håndtasker.