9 Seneste og stilfulde ni vestlige håndtasker til kvinder i Indien

For at evaluere en kvindes karakter skal du ikke se mere fjernt ud end den tote, hun formidler til arbejdet. Inden for ekstravagance -tasker er farverige punge et af de mest bemærkelsesværdige kvalitetsmaterialer på markedet. Udover det faktum, at ni vestposer er glatte og fejlfrit skitseret, men alligevel er det solidt, fortsætter i lang tid fremover.

Forskellige modeller af ni vestlige håndtasker i Indien:

Der er flere sortiment af ni vestlige håndtasker til rådighed end nogen anden gang i nyere hukommelse.

1. You And Me Nine West Satchel Håndtaske:

You And Me Nine West Satchel Håndtaske

En sjov og sjov pryd, rejsetasken Nine West You and Me kan tages hvor som helst! Den har en stoffastgørelse med fokus lynlås rum, lynlåslomme og to glidelommer. Denne ni vestlige sorte taske har desuden en aftagelig skulderrem, der kan tilpasses til 21 length længde.

2. Nine West It’s A Living Satchel:

Ni vest Det er en levende taske

Denne Nine West -lædertaske er lavet af PVC og har en aftagelig skulderrem, der hjælper med at omdanne sidetasken til slyngetasken. Indersiden er fuldstændig fastgjort med 1 lynlås, 2 glidelommer og en midterste opdeler med lynlås.

3. Farvekodning Nine West Tote Håndtaske i stort:

Farvekodning Nine West Tote Håndtaske i stor

Den er fremstillet ved hjælp af PVC og en lynlås i toppen. Indersiden af ​​denne ni vestlige hvide taske er fuldstændig fastgjort med 2 glidelommer og 1 lynlås. Det kan bruges som en normal slidudsmykning, da du kan overføre det til dit kontor. Det har plads nok til at forpligte dine ting.

4. Ni West Aideen Medium Cross Body:

Ni West Aideen Medium Cross Body

Denne ni vestlige pink taske indefra er fuldstændig fastgjort med 1 grundlæggende rum og 2 skridlommer. Udvendige komponenter 2 forlommer med lynlås. Det kan endda bruges som en sidesæk endvidere som en slynge.

5. Checkbog med ni vestlige blandede skilte:

Ni vestlige blandede skilte Checkbog

Denne ni vestbrune taske har en hurtig konklusion. Indvendigt har 13 Visa -pladser, 1 ID -vindue, 2 slip -take, der er fantastiske for dine penge, 1 penneholder og et sted til din checkbog. De udvendige elementer 1 lynlås på bagsiden, der er ideel til dit skift!

6. Ni West Brook-Lyn hjemløse:

Ni West Brook-Lyn hjemløse

Den har en tredobbelt sektion, et lynlåsrum og 2 snaplommer. Det dobbelte håndtag er 9 tommer. Indersiden af ​​denne Nine West Blue Bag er fuldstændig fastgjort med en lynlåslomme og 2 medielommer. Den røde skygge er stedsegrøn kærlighed til hver dame, så dette er bedst for re partnere.

7. Nine West farvekodning stor taske:

Ni vest farvekodning stor taske

Denne ni vestlige røde taske indeholder en 8,5 “dråbe og en lynlåspassage øverst. Indersiden er fuldstændig fastgjort med 1 lynlåslomme og 2 glidelommer. Formidl denne pung som en model. Så alle de fremragende kvinder og unge damer forkæler dig med denne blændende pung.

8. Ni West bærbar taske:

Ni West bærbar taske

Tasken er en smag af smagfulde kvinder og unge damer. Det er især en bærbar taske. Indersiden er fuldstændig fastgjort med 1 lynlås, 2 glidelommer og 1 fokusdeler med lynlås. Denne taske er trendy, elegant og har plads nok til dine fornødenheder; uden masse! Bær denne ni vestlige bærbare taske til dit kontor og gør andre jaloux på din taske.

9. Nine West Lucky Treasure Cross Body Bag:

Nine West Lucky Treasure Cross Body Bag

Denne cross-body taske er den ideelle sæk at kombinere med ethvert outfit. Denne sæk har et ligetil, men alligevel elegant look! Denne falske crossbody i okseskind er skabt med en 23 ″ dråbe og fremhæver 1 grundlæggende lynlås -konklusion.

Ni vestlige har den største bestemmelse af varer til kvinder, der tilbyder strakte og undvigende størrelser, hvilket gør shopping let. Uanset om du leder efter en enestående eventpumpe eller en ny pung til sæsonen, har Nine West Bags noget for enhver smag.