9 Trendy crossbody tasker til kvinder i forskellige størrelser og farver

En crossbody taske er designet til at blive båret på den ene side af kroppen, mens den stilfulde rem er sløjfe er forbi på den modsatte skulder som en taske. Crossbody -tasken er det perfekte tilbehør, der skal bæres på musikfestivaler, natklubber, sightseeing, rejser eller på ethvert tidspunkt på det tidspunkt, hvor du har brug for dine hænder for at være fri. Tasken siges at tilbyde maksimal sikkerhed end andre poser, da den er ret svær at stryge, når remmen er på tværs af kroppen.

Moderne og designer søde crossbody tasker til damer med billeder:

Lad os se på top 9 design af Crossbody tasker til kvinder i Indien:

1. Søde crossbody håndtasker til piger:

Søde crossbody håndtasker til piger

Taskens lyserøde og blå farvekombination med en lille sød sløjfe foran gør, at tasken ser fantastisk ud, når den bæres. Tasken har justerbare stropper og den stilfulde sammenlåsning i kanterne, hvilket gør den behagelig at have på. Det er den perfekte taske, der skal bæres af piger.

2. Mini Crossbody tasker i læder:

Mini crossbody tasker i læder

Som navnet antyder, er tasken temmelig lille, men ser ud til at være super stilfuld, når den bæres. Denne lille crossbody mini taske giver dig chancen for at samle dine væsentlige ting igen. Da posen er så lille i størrelse, tager den heller ikke dine lommer særlig højt, og du kan eje så mange som du vil have for at få det minimalistiske udseende.

3. Letvægts vandtætte crossbody tasker:

Letvægts vandtætte crossbody tasker

Tasken er designet af meget let og vandtæt materiale, hvilket giver din taske beskyttelse mod vand og gør den let at bære. Denne crossbody taske er stor i størrelsen, perfekt til at bære alt det væsentlige og en praktisk lynlås til lukning.

4. Brun læder crossbody taske til kvinder:

Brun læder crossbody taske til kvinder

Taskens størrelse ligger mellem mini og store crossbody tasker. Tasken er designet i læder og har en fantastisk finish, hvilket giver et mere look til tasken. Tasken har en metallisk sløjfe og en lang fancy kæde, hvilket får dig til at se fashionabel og stilfuld ud.

5. Sort læder crossbody taske:

Sort læder crossbody taske

Den fantastiske sorte lædertaske ser meget kongelig og elegant ud, når den bæres. På forsiden af ​​posen er små gyldne kugler præget, hvilket giver et tiltalende udseende og gør det til en perfekt taske at bære til påklædning dag til nat

6. Polyester og hæklet crossbody -håndtaske i stort:

Polyester og hæklet crossbody -håndtaske i stort

Tasken er lavet af polyester og i den forreste lille lomme er designet med hækling, hvilket giver posen et sensationelt og attraktivt look. Tasken har god plads til opbevaring og en ideel crossbody taske til teenagere.

7. Stilfuld brun farve crossbody taske:

Stilfuld brun farve Crossbody Ba

Crossbody -tasken i brun farve ser fantastisk ud, når den bæres. En pistol er præget på posen, hvilket tilføjer posen et sydende og lukrativt udseende. Tasken har en pæn og blød læderfinish, der får den til at virke super dyr.

8. Bucket Style Crossbody Tasker til teenagere:

Bucket Style Crossbody tasker til teenagere

Da navnet afspejler, er posen designet i form af en spand og øverst har den snore til lukning. Tasken har masser af plads til opbevaring og har minilommer indeni. Taskerne fås i forskellige mønstre og former og er perfekte at have med på rejsen.

9. Designer lille crossbody taske:

Designer lille crossbody taske

Denne crossbody taske er designet af designer og får tasken til at se attraktiv ud. Tasken har en metallisk lukning og en fantastisk farvekombination. Tasken åbner forfra og har plads nok til alle dine daglige ting.

Crossbody tasker giver dig friheden til at nyde fester og hangouts og ikke sidde fast i at se dine håndtasker, mens alle er på gulvet og danser eller blander sig. Tasken er et perfekt valg til at bære ved enhver lejlighed, når du vil have din hånd fri. Crossbody tasker betragtes som årets mest trendy og populære taske.