15 Seneste hjemmelavede julehåndværk til at lave på 5 minutter

Til den kommende jul elsker festfolk at dekorere deres hjem med unikt kreativt julehåndværk. At give gaver til jul og dekoration af vores hus på denne dag vil være et godt minde for os alle. Julen er en fest med sjov og ballade. Du kan lave mange håndværksaktiviteter for at gøre dit hjem lyst og smukt til sæsonen.

Nemme julehåndværksideer til børn og voksne:

Lad os finde her med nævnte 15 bedste julehåndværksideer til børn og voksne.

1. Rensdyr slikkepind:

Her er en meget sød måde at give slik til børn i julen. Klip grønne rensdyrformede udskæringer ud og lav et hul til næsen. Sæt slikkepinden på udskæringen, og klæb den med tape. Disse bliver de vidunderlige julehåndværksaktiviteter. Lad dine børn hjælpe dig med at lave disse håndværk i løs vægt.

2. Candy Stick Træer:

Candy Stick træer

Lav dejlige slikpinde træer, der er malet rød eller grøn. Tape dem derefter til en trekantform. Du kan også dekorere den med små pomponer. Dette er en god julehåndværkside, der kan hænges på væggen. Denne vil være et godt valg til at dekorere væggen juledag.

3. Sjove perler:

Perler sjovt

Dette julehåndværk til børn er så let, at de vil elske det meget. Det har brug for røde og grønne perler, der lægges i grønne flaskebørster. Dette håndværk er godt for børn, da de kan forme penslerne til slikstokke og dekorere huset med det. Håndlavede ting som dette vil altid være et godt valg.

4. Lågbøjle:

Låg bøjle

Her er en god måde at bruge glaslåg på. Tilsæt små kugler, og slut derefter lågene til en træform. Denne kan derefter bruges som en krans. Denne julehåndværkside til børn er meget farverig og ser godt ud på døren til dit hus. Når gæsterne kommer til dit hus på det tidspunkt, giver det en positiv følelse, når de kommer ind i dit hjem.

5. Julemandens børste:

Julemandens pensel

Dette er en så sjov og farverig aktivitet, at børn vil nyde at gøre dette. Brug en stor pensel og farvelæg derefter håndtaget i rødt med hvide prikker. Tilføj små sorte prikker til øjnene og en rød pompon til næsen. Det er de meget lette julehåndværk at lave. Der kræves ikke flere hårde ting, mens du laver dette håndværk; denne vil være en enkel måde at lave dette håndværk på.

6. Toiletrolle -rensdyr:

Lav julemandens rensdyr ved hjælp af dette lette julehåndværk til børn. Renene er fremstillet ved hjælp af toiletruller, der er malet brune. Du kan tilføje gevir og øjne sammen med en rød pompon. Denne rensdyrsamling vil se godt ud sammen med en dejlig julemand i en kane. Du kan også personliggøre disse kunsthåndværk med din kreativitet. Prøv dette håndværk til at dekorere dit juletræ.

7. Vinglas lysestage:

håndværk til jul vinglas

Lad børnene farve vinglassene i juletemaer. Du kan derefter vende dem på hovedet og sætte stearinlys på basen. Denne dejlige dekoration vil se fantastisk ud i et hjem. Vælg denne julehåndværksaktivitet til din næste feriesæson. Dette ser sjovt ud, men giver mere opmærksomhed under dekoration.

8. Acorn Dekoration:

Disse førskolejulehåndværk er meget lette at lave i skolen eller derhjemme. Du har brug for agern, der skal males grønne. Agernene kan derefter pyntes af ungerne ved hjælp af små pomponer i forskellige farver. Opbevar agernene på et lille stativ eller på bomuldsbund. Dette er flotte og selektive håndværksartikler til din dag.

9. Cork Reindeer:

Cork Reindeer

Disse julehåndværksideer til voksne er meget seje og bruger vinkorker. Saml flere af vinpropperne, og slut derefter dem til at danne rensdyrene. Du kan også tilføje en rød perle til næsen og håndværksøjne. Propperne skal muligvis skæres i to til benene. Dette ene håndværk er en nyttig måde at lave et håndværk fra dine nyttige junkyard -samlinger.

10. Candy Stick Ornaments:

Disse dejlige julehåndværk til børn at lave derhjemme er perfekte træpynt. De kan bruge slikpinde og dekorere dem med maling eller papir til at lave julemand, snemand, rensdyr osv. Alle ornamenterne kan hænges på et træ. Saml disse pinde og lav et godt håndværk som ovenfor nævnt, du får helt sikkert gode kommentarer.

11. Papirkranse:

Papirkranse

Her er julepynthåndværk, der let kan udføres af børn. De skal tage det grønne papir og derefter skære dem i slidser, men ikke hele vejen igennem. Længden sættes derefter sammen for at danne en cirkel eller en krans. Det kan derefter dekoreres på forskellige måder.

12. Vinflaske dekorationer:

julehåndværksideer med vinflasker

Nogle af de lette julehåndværk til voksne er vinflaske -dekorationer. Disse kan males på ydersiden og derefter pakkes ind med tråd eller garn. Du kan gruppere tre for at danne ordet ‘JOY’ ved at placere hvert alfabet på hver vinflaske.

13. Håndtrykskrans:

Håndtrykskrans

Hold børnene travlt i feriesæsonen ved at give dem disse seje håndværk at lave. Denne feriekrans er enkel at lave. Børnene skal lave håndaftryk og derefter placere dem i en cirkel. Skær det ud og tilføj en sløjfe til det nederste lag. Det er de fine julekunst- og håndværksideer.

14. Egg Snowmen:

DIY snemand håndværk ideer

Her er et dejligt julemadhåndværk, som du kan lave derhjemme. Æggene lægges på hinanden for at danne snemænd. Tilføj gulerødder til hætten og mal små øjne.

15. Juletræskort:

papir juletræ håndværk

Dette juletræshåndværk er en god måde at formidle dine ønsker til feriesæsonen. Børnene kan pynte en papirtallerken og derefter lægge den på karton. Dette vil være et stort hit blandt børn og voksne.

Julehåndværk er en god måde at dekorere dit hjem til festivalen på. Håndværket kan være til træer, snemænd, julemanden, rensdyr osv.

Billeder Kilde:  2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.