30 enkle og lette håndværk til børn i 2021

Vi kender alle, hvad håndværk er, og det er den bedste måde at dræbe tiden på. Men har du nogensinde undret dig over, at det kan være en rigtig god færdighed, som du kan lære det til dine børn lige fra barndommen. Tænkte, at børn får mange håndværksaktiviteter i deres skole, men de er ikke rigtig opmærksomme på det. Jeg husker stadig barndommens dage, hvor jeg fik så mange kunsthåndværk, som involverede syninger, papirarbejde, vægophæng og mange flere.

Enkelt og let håndværk til børn:

Så lad os se, hvad håndværk et barn kan bedst, nogle top 30 kunsthåndværk til børn er,

1. Væghængende håndværk:

Væghængende håndværk

Væghængning er den slags håndværk, hvor en person har brug for at lave alt, hvad du kan hænge på væggen, dette er et godt håndværk til børn, du kan lave en væghængning af enkle farvede ark og noget dekorativt materiale, som du kan klæbe på det som blomster eller de små kreative bolde, så skal du bare lave en løkke, så det hænger på væggen.

2. Syning af håndværk:

Syning af håndværk

Når dit barn vokser op, skal det læres at være uafhængig, og små ting skal være kendt for ham, derfor er en af ​​de bedste håndværksaktiviteter for børn at sy, ikke enkle syninger får dit barn til at lære forskellige syninger som løkke, kryds og mange flere , hvis dit barn får noget skoleaktivitet, skal du være opmærksom og lave et håndværk af syninger.

3. Popsicle Stick Craft:

Popsicle Stick Craft

Hvert barn kan lide popsicle, og hvad du kan gøre er, når børnene er færdige med popsicle, at holde pinden med dem, og en nem måde at få børnene til at lære om dyrs er maling, gør børn til at male pindene og derefter lave dyrs ansigt som elefant, tiger og andre og sæt disse dyr på pinden. Dette lette håndværk til børn får dem til at lære om dyr, og dette kan opbevares i deres værelse.

4. Papirpladehåndværk:

Papirpladehåndværk

Springbrættet for at få dit barn til at lære om håndværk er disse lette kunsthåndværk til børn, på en simpel papirtallerken kan ungen lave en kanin som papirplade er dens ansigt og lave ørerne af farvet papir og øjne og næse. Dette er et let håndværk og kræver ikke meget energi, så børn let kan lære.

5. Animal Craft:

Animal Craft

Kun i barndomsdage ‘ønsker børn’ at vide alt om dyr og ting, og hvert barn har et eget yndlingsdyr, her er et håndværk til børn, alt hvad du skal gøre er at indsætte ispinden og lave dyrets figur og farve dem eller male. En let lavet er dodo male dem gule og lave øjne og næse, og du barn kan holde det på deres bord.

6. Cotton Craft:

Cotton Craft

Bomuldshåndværk er det enkle håndværk til børn af bomuld, du kan lave får alt, hvad du skal gøre, er at få dit barn til at samle ispinden eller kviste fra omgivelserne og derefter nogle stykke vatrondeller, stikke vatstykkestykkerne på pinden i nogle runde former på de malede stilke eller pinden så lave øjne, og lille næse, så får du et får.

7. Sandhåndværk:

Sand håndværk

Det er en vane for ethvert barn at samle sandet fra stranden eller hvor som helst de går for at lege med. En god ting, dit barn kan gøre med, er sand er at lave noget sandkunst, som på et ark papir kan sand være et stykke med noget blomst lavet på den med pistaciedækslet. Dette er et rigtig godt håndværk til børn, der også kan indrammes og opbevares.

8. Cloth Pin Craft:

Cloth Pin Craft

Børn kan lide at lege med lille legetøj, de har, så hvorfor ikke give dem en chance for at lave et eget, fra kludnål det bedste, et barn kan lave, er en legetøjshelikopter, skal bare male kludnålen og tilføje nogle pinde for at give den nogle vinger, så er en lille helikopter lavet perfekt. Dette er det fede håndværk til børn og også nyt håndværk.

9. Doll Craft:

Doll Craft

Hver pige elsker at lege med dukker, så hvorfor ikke få dem til at lære at lave dukkehåndværk, dette seje håndværk til børn er et sjovt koncept at lære dem. Disse dukker kan laves af forskellige ting enten fra papirdukker eller den du kan lave ting dukker af klud og proppe lidt svamp eller bomuld i den. At lave en dukke af pap, så tegner og smerter dukken og skærer den ud.

10. Pin Wheel Craft:

Pin Wheel Craft

Pin -hjul er de små fans, der ruller, når vinden blæser, et barn løber med et pin -hjul i hånden, der får det til at bevæge sig med vinden, dette kan være et håndværk for børn, da du bare skal lave en rund ventilator af papirrulle og klæb den til en stilk eller en gren og derefter bare dekorere den. Dette er et let håndværk for små børn, da ventilatoren skal være rundformet, så den let kan bevæge sig.

11. Dragon Fly Craft:

Dragon Fly Craft

Det her seje håndværksarbejde til børn er en fantastisk ting, børn kan få dragen til at flyve ud af deres håndprint alt hvad du skal gøre er at håndprinte på et ark papir og derefter klippe det ud og indsætte det på en ispind eller en kvist giv det øjne og ører, og du er klar med et sejt håndværk.

12. Canvas Craft:

Canvas Craft

En ny idé er lærredskunst, dine børn kan lave et let lærredskunst, dit barn bare skal tage et lærred og klippe det alfabet, som han eller hun ønsker, kan være det første bogstav i deres navn og derefter dække det med uldtråd i forskellige farver og her går du med et simpelt håndværk til børn, der kan opbevares ved deres sidebord.

13. Sea Shell Craft:

Sea Shell Craft

Havskaller er souveniren, som ethvert barn samler, når han eller hun besøger en strand eller et sted med sand, en let håndværksidé for børn er, at du kan lave noget kunst ud af den skal, alt hvad dit barn skal gøre, er at male der skal og laver små øjne og ører, så det ser attraktivt ud, og der bliver også lavet et lille dyr ud af det.

14. Papirventilatorhåndværk:

Papir Fan Fan

De bedste håndværksidéer til børn er papirblæseren, der er lavet af simpelt papir ved at folde det til en blæserform og derefter bare ved at sætte nogle dekorative genstande på det eller et lille dyrbillede på det. Inden du laver denne simple papirblæser, kan du enten bruge farvet ark eller endda male det, så det ser køligt ud. Fold papiret på et lige underligt grundlag for at lave en papirblæser ud af det.

15. Spinner Craft:

Spinner Craft

Her er et interessant håndværk til børn, det er spinneren, for at lave en spinner skal du bruge en pap, så skal du bare skære pap i en rund form og lave et lille hul i midten af ​​det og derefter bare tilføje en make a loop at holde spinneren og dreje den. Spinneren er en sjov måde at lege med.

16. Bladhåndværk:

Leaf Craft

Børn kan lide at lege med blade, når de besøger en park, så hvorfor ikke tage noget papirark og lim for at gøre noget produktivt ud af disse blade, en god håndværksaktivitet for børn er, at de kan lime bladene i forskellige former for at lave noget dyr ud af det, på denne måde vil de også lære.

17. Wall Craft:

Wall Craft

Nå her er let håndværk til børn, da de kan lide at dekorere deres værelse og rumdøren, hvad børn kan gøre er at tage et stykke pap og lave en dørpind, hvor børnene håndtrykker på det ark og nogle fine citater skrevet på det for at få det til at se mere attraktivt ud, f.eks. et citat som ‘scan for at indtaste’. Det scanner ikke rigtigt, men vil i sidste ende få det til at se attraktivt ud, og på grund af pap vil det se 3D ud.

18. Match Box Craft:

Match Box Craft

Folk smider normalt tændstikskassen tilbage i deres hus, en håndværksidé til børn er fra tændstikskassen forskellige dyr kan laves som giraffen, hvor du skal lime tændstikskassen sammen og lave en lang hals af en stilk eller nogle hårde papmateriale. Og du får en smuk giraf.

19. Paper Lantern Craft:

Paper Lantern Craft

Normalt kan piger lide at lave noget kreativt, og hvorfor ikke give din lille en chance for at forbedre deres papirhåndværksfærdigheder, papirlanter er en fantastisk måde at forbedre færdighederne på, det er en meget snedig idé for børn, da disse lanterner er et hårdt arbejde, det er først, de skæres igennem en teknik, så står de høje.

20. Håndlavet Candle Craft:

Håndlavet Candle Craft

Selvom det kan lyde svært at lave håndlavede stearinlys, men alt du skal gøre er at samle lidt voks og støbe lyset i enhver form, du ønsker, kan du give børnene formen, og de kan fylde voksen og lægge stammen af ​​stearinlys i det, de kan også dekorere det som de vil, med papir eller farvet ark, dette er en meget god håndværkside til børn.

21. Madhåndværk:

Madhåndværk

Okay! Så hvert barn er glad for mad, de vil bare prøve alt i denne verden, så madhåndværk er en let ting at gøre dit barn til at forme kagedejen i den form, de ønsker, på denne måde vil de blive pro i madhåndværk som de fortsætter med at dyrke madkunst, som får dem til at lære, hvordan det præcist gøres. Dette er den bedste håndværksidé for børn at øge deres evner.

22. Håndledsbånds håndværk:

Håndledsbånds håndværk

En god håndværksidé til børn er håndledsbåndet, hvad børn kan gøre, er at lave armbånd af forskelligt materiale, der er små perler og tykke uldtråde eller af foldbart plastmateriale. De kan let laves inden for nogle minutter, de kan også laves af gummi, fold dem i cirkelform og sæt dem derefter fast.

23. Clay Craft:

Clay Craft

Hvert barn får ler at lege med fra barndommen, så lerhåndværk er en sej håndværksidé for børn, de kan forme leret, som det er lært dem at lave forskellige ting, det være sig dyr eller menneskeligt ansigt eller frugt eller blomst. Der er mange forskellige ting, du kan lave af ler, som kan læres til børn.

24. Modelhåndværk:

Model Craft

Børn får ofte modelfremstilling i skolerne godt, så her er de gode kunsthåndværk til børn for børn, når dit barn får modelfremstilling i skolen uden forvirring, saml nogle stykker pap og hjælp dit barn med at lave en model ud af det, en bedst er fiskeakvariet, indsæt pap til 3 sider og mal det blåt og stik håndlavede fisk.

25. Tube Craft:

Tube Craft

Denne ene opgave kræver noget hårdt arbejde, men vil helt sikkert vise sig at være den bedste, engang står du tilbage med rørstykker og rør, så du kan gemme dem, hvad dit barn kan gøre er at dække det med papirark og derefter lave en trekant en runde en og klæbe oven på den, så kan du putte små stearinlys i dem, og der laves stearinlys, dette er det sejeste håndværk til børn.

26. Se Craft:

Se Craft

Hvert barn skal have et lille ur udover sit bord godt, så er urhåndværk en ting, som dit barn nemt kan lave. En let håndværksidé til børn er, at uret kan laves af en cd, der ikke er brugt. På cd’en skal du bare indsætte tallene, og bag på den sætter du batteriet i, som du nemt kan få i et stormagasin.

27. Button Craft:

Knap Craft

Du ved, at børn kan lave mange ting fra knapper som en skildpadde, så det lette håndværk for børn er, at de bare skal tegne et dyr på et ark papir og derefter indsætte knapperne på den form med den samme farve som dyr. Og det kan opbevares på børneværelset.

28. Star Craft:

Star Craft

Stjerner er en stor ting, og hvert barn ønsker sig en stjerne hver nat, så hvorfor ikke lave et stjernefartøj, dette fede håndværk til barn er, at du skal skære stjerne ud af pap og derefter drys med noget glitter på det og lave et hul ovenpå af det, så ungen kan sætte en tråd igennem den og hænge stjernen.

29. Perler Craft:

Perler Craft

Et let håndværk for børn er perlehåndværket, alt et barn skal gøre er at samle perlerne og stikke dem i en lang slange, eller der er gummi, hvor du let kan sætte perlerne og lave søde små ting, det bedste er gjort i juletiden kan du lave juletræ, lolly og mange flere ting.

30. Wind Chime Craft:

Wind Chime Craft

Selvom det lyder lidt hårdt for børn, men hvis du hjælper, vil dette være muligt, alt hvad du skal gøre er at medbringe en lille dåse, der kan males, og der kan laves et hul, så det hænger, og i tråden tilføjes noget perler, der larmer lidt, når de blæser med vinden. Dette er et fantastisk håndværksarbejde for børn, som kan udvikle en god færdighed i dem.

Der er masser af håndværk til børn derude, som et barn kan lære fra sin barndom, ved at lære og gøre dette håndværk til et barn vil ikke kun dræbe sin tid, men det vil også forbedre hans evner og færdigheder inden for håndværksarbejde.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.