5 nemme ideer til, hvordan man laver håndværk derhjemme

Prøv disse hurtige og nemme håndværk til dine børn, der af og til må kede sig. Nogle forældre har virkelig ikke det særlige kreative talent for at overvinde deres barns kedsomhed. Men det er ikke tilstrækkeligt at komme ind i en færdiglavet løsning. Børn har snarere brug for støtte fra deres voksne til at forstå de kreative færdigheder i sig selv. Så for forældrene til sådanne situationer kommer her de mest alsidige og sofistikerede ideer til, hvordan man laver let håndværk til børn. Du kan få fat i disse enkle ideer til at lave det praktiske, men fantastiske håndværk til børn at lave.

Sådan laver du håndværk derhjemme:

Her er nogle top fem lette ideer til, hvordan man laver håndværk derhjemme.

1. Dejligt og enkelt Filt Flower Craft:

Hvis du leder efter nogle seje og lette filtblomster, som børn kan lave, så slutter din jagt her. Udforsk denne moderne og splinternye lette håndværksidé, som børn kan lave derhjemme, med materialer, der koster mindst muligt.

Det er vores kreativitet, at vi kunne lave et hvilket som helst antal blomster og vedhæfte hinanden for at skabe de blændende filt til enhver særlig begivenhed. Også de trin, der er involveret i at lave dette særlige filtblomsthåndværk, er så usle og enkle at forstå, selv af de små børn. Børn, der tager mindst mulig hjælp fra en voksen, kan virkelig nyde at lave dette lette håndværk med største engagement.

hvordan man laver håndværk

De materialer, der bruges her, er:

 • Tyk fløjlsklud (4 farver)
 • Lille firkantet stykke karton helt dækket
 • Lim
 • Saks
 • Nål og tråd.

Først skal fløjls kluden skæres i strimler. Her vælger vi at lave tre farver blomster og to grønne blade. Til det har vi brug for totalt fire farver fløjlskindstrimler. Den grønne klud skæres i en bladform, og den skal sys langs hjørnerne ved hjælp af en nål og en grøn tråd. Og nu skal de tre farver af fløjlskindstrimler skæres og foldes, som vist på billedet i overensstemmelse hermed. Nu er blomster og blade klar.

Og derefter er skridtet til at lave en holder, der bærer disse ting. Til det har vi brug for et firkantet papstykke, og det er også dækket med et stykke papir eller endda med selve fløjlskluden, men med en anden nuance. Endelig limes de fast på pap, så det viser en elegant kunst som vist på billedet.

Det var det, vi havde gjort det. Her får vi det fantastiske og sensationelle udseende af det færdige blomsterfiltbåd. Nyd din dag ved at gøre dig selv glad og også gøre andre glade ved at forære dette håndværk til dem.

2. DIY Styrofoam Rose Ball Craft:

At lave kunst med frigolit er for enkelt og let. Håndværket bliver ikke rodet, men hjælper med at gøre tingene på plads. Men mange børn ville være i stand til at lave kunst og håndværk ved hjælp af disse lette isopor -materialer. Svaret er her. Prøv dette håndværk, der er lavet af let tilgængelige materialer på markedet.

Styrofoam Rose Ball viste her, at der kun bruges enkeltfarvet papir til fremstilling af roser. Det er helt vores kreativitet, at vi kan vælge levende farver og yderligere ornamenter til at dekorere rosenkuglen. Ingen tvivl om, at det kan betragtes som det mest bekvemme og lette håndværk at lave og sælge endda. Lad os komme ind på det.

hvordan man laver kunst og håndværk

De nødvendige materialer er:

 • Styrofoam bold
 • Crepe papirer
 • Bue, der laver bånd
 • Glitteringer
 • Perler
 • Lim
 • Saks

Bolden er først gennemboret med et centerhul for at indsætte båndet som vist. Crepepapirerne skæres i strimler og foldes som sådan for at få form af en blomst. Den er lavet i flere numre, og endelig sidder alle fast på bolden i et unikt mønster. Derefter limes nogle glitter og perler over dem efter vores egen fantasi for at dekorere det.

3. Papirfuglhåndværk til børn:

Her er et sjovt projekt med papirfugle, der ser så yndefuldt ud. Det er et let håndværk at lave derhjemme, at du enten kan hænge det for at dekorere rummet, eller du kan give det til din ven med glæde, som din egen innovation.

Håndværk af denne type kunne også blive elsket af småbørn og førskolebørn. Mere end det kan disse unge børn også prøve at lave dem. Disse håndværk lærer dem også, hvordan man laver så sjovt håndværk, legende og så glædeligt.

håndværk til børn at lave

Her er de ting, du måske har brug for det og også beskrivelsen af, hvordan du laver dette sjove håndværk:

 • Farverigt diagram eller håndværkspapir
 • Sort skitsepen
 • Saks
 • Limstift

For hver papirfugl har du muligvis brug for to farvede kort, der skæres i cirkelform med to forskellige diametre. De foldes i overensstemmelse hermed som vist på billedet. Et næb og halen spores og skæres også i de viste former, som derefter limes på bagsiden af ​​de cirkelformede papirer. For at tilføje nogle detaljer bruges en sort skitse.

Her er de til jer børn! Det er helt sikkert, at du fandt det interessant at lave et så enkelt og ubesværet håndværk. Hvis du børn kommer ind i det en gang, skal du ikke stoppe lige før du. Del selv denne idé med dine venner, og hjælp dem med at give den komplette tutorial.

4. Ti -sidet farverigt gaveæskehåndværk:

Hvis du vil gøre din gavepræsentation til en unik, så vælg denne kunstneriske gaveæske, der er håndlavet. Denne type kunsthåndværk er forbandet let at lave. Nogle gange ville vi føle, at gaven, der skal gives til vores elskede, er så speciel, at de skal dækkes med samme omfang af særlige gaveæsker. Under sådanne omstændigheder kan vi gøre brug af sådanne håndværk, der skaber et enestående udvalg af gaveæsker. Dette smarte og smukke håndværk, der skal laves derhjemme, kræver kun ét materiale i variantfarver for at afslutte hele kunsten.

let håndværk at lave og sælge

Materialerne er:

 • Kortpapirer i ti farver
 • Sort skitse
 • Lim og saks

Disse ti kortpapirer skæres først i form af en hockeystick, hvis skitse er vist i billedlinket. Men kurverne skal være i begge ender af papirstrimlerne. Ved at tage den ene ende sammen, er alle papirerne forbundet sammen, så deres kurver støder sammen. Og på samme måde er den anden ende også gjort. Hvis det er nødvendigt, kan du klæbe disse kurver sammen med lim, hvis du føler, at de er løsnet.

Og derfor har vi erhvervet en dejlig gaveæske. Enten kan du bruge flere farver eller bare to farver. Det er helt op til dig, at vælge din egen kreativitet.

5. Paper Star Home Decor Craft:

Find denne autentiske og flotte DIY -kunst til at lave papirstjernens hjemindretning. Det ser usædvanligt smukt ud! Du kan vise kunsten i en glasskål til at dekorere din bordplade eller hænge den for at dekorere dit hjem. Du har levende farver og design at vælge, for at skabe dit eget design af håndværket.

Det ville være fantastisk til julepynt. Når det er juletid, hænges der nødvendigvis stjerner over hele deres hjem, som skal fejre festivalen med fuld entusiasme. Disse stjerner giver det mousserende look til hele hjemmet, når de er dekoreret med ekstra tilbehør. En sådan kunst- og håndværksaktivitet prydes også af de fleste børn og unge. Siden passer den også til andre særlige lejligheder.

nemme håndværksideer til børn at lave derhjemme

Her er de ting, du måske har brug for, og også illustrationen til, hvordan du laver håndværk:

 • Selvdesignede gaveindpakninger
 • Saks
 • Lim
 • Designer tråde.

Gavepapiret skæres i en nøjagtig firkant, og derefter udføres foldningerne som vist trin for trin i billedlinket. Og de fire hjørner skæres og sidder fast i overensstemmelse hermed. På samme måde skal du gentage den samme proces for en anden af ​​det samme designpapir. Endelig limes begge med hinanden. Og hvis det er nødvendigt, bindes en tråd for at få den til at hænge fra taget.

For at undgå at børnene får en forkert vej til at bruge nutidens elektroniske gadgets, kan de blive vant til at gøre sig engageret i sådan en slags kunstnerisk håndværk. Den måde, disse børn vælger at holde deres kedsomhed på afstand, er at falde tilbage på fjernsyn eller andre digitale enheder. I stedet bør vi som voksne lære dem at tage fysiske vaner som havearbejde, skrive, danse, lege udendørs eller endda lave intakt indendørs med en kunsthåndværksaktivitet.

Her kommer betydningen af ​​at lave kunst og kunsthåndværk til børn. De bør hjælpes lidt for at opnå en sådan stabilitet. Gør kunst af børn, forbinder dem direkte med at uddybe og udvikle deres fine motoriske færdigheder. Dette gør dem helt berettigede til at etablere deres akademisk baserede projekter. Derfor bør børn bevidst tilskyndes til at overtage sådanne nyttige og bemærkelsesværdige kunsthåndværk.