9 Bedste og lette at lave 4. juli håndværksideer til 2021

Hey, det er den 4. juli også kendt som Independence Day for Amerikas Forenede Stater. Det er en føderal ferie i hele USA. Det er festdag med masser af fyrværkeri -parader, grill, karneval, messer, skovture, karnevaler og mange flere ting. Der er forskellige ting som rekvisitter, håndværk til rådighed for denne dag, nogle top 9 4. juli håndværk er som følger,

4. juli Easy Crafts Ideer til voksne og børn:

Lad os finde her med nævnte top 9 nemme håndværksideer fra 4. juli.

1. Star Hat Crafts:

Star Hat Crafts

det er altid børnene, der er begejstrede for uafhængighedsdagen i landet, da de fra barndommen forkyndes om kærligheden til landet, og hvor vigtigt det er for hver enkelt person at have værdighed for landet, der er forskellige håndværk tilgængelige som stjernehatten , det er det mest populære 4. juli håndværk til børn. Det er en slags pandebånd med stjerner fastgjort på det med en anden farve på det amerikanske flag i det.

2. Flaghåndværk:

Flag håndværk

hvad kan være en bedre idé end et flag i dit land, der repræsenterer stolthed og ære, dette flag i landet er det bedste 4. juli håndværk for småbørn lige fra begyndelsen af ​​deres liv, de bliver lært om vigtigheden af ​​uafhængighedsdagen.

3. Stenhåndværk:

Stenhåndværk

Uhm du ved hvad du kan lave fantastiske showpieces, her de bedste 4. juli håndværk ideer til voksne, tag nogle sten lidt større end den normale størrelse og mal dem med trefarven rød, blå, hvid, og du kan få fantastisk showpiece, som du kan opbevare den i en glasbeholder.

4. Candles Crafts:

Candles Crafts

Åh hej, hvem kan ikke lide stearinlys, og når du møder nogen på denne dag eller har et møde med dine venner på denne dag, kan du forære dem disse håndværkslys med rødt hvidt og blåt farvetov bundet rundt om det. Den 4. juli håndværk til voksne er disse smukke stearinlys.

5. Lanternehåndværk:

Lanternehåndværk

godt ved at få nye venner og tæmme raserianfald, vil dit barn lære meget fra 2 til 4 år, førskolebørnen får meget kunst og håndværk at lave i skolen, og når det er den 4. juli, ja ja den bedste idé til børn har lanterned håndværkslygten, der er lavet med let kartonpapir i forskellige farver, det er det bedste lette 4. juli -håndværk til førskolebørn, der gør dem kreative.

6. Håndlavet korthåndværk:

Håndlavet korthåndværk

Okay! Dette går til de dovne mennesker derude, den 4. juli er lette håndværk det håndlavede kort, hvor du bare skal dyppe din og i lidt maling og derefter printe på det hvide papir med lidt dope baggrund på for at få det til at se lidt attraktivt ud , kan du også skitsere det med farvet tape.

7. Borddug håndværk:

Borddug håndværk

Der er forskellige 4. juli håndværk de bedste blandt dem er DIY borddugen, trefarvet krukke. Duge er en god idé til den 4. juli frokost, hvilket gør dagen endnu mere speciel og husket. Det giver dig en følelse af stolthed og ære og respekt for din nation.

8. Tri Color Crafts:

Tri Color Crafts

2 til 4 er læringsalderen, det er den tid, hvor et barn lærer mest, der er denne ene gode idé til en førskolebørn og det lette 4. juli -håndværk til førskolebørn, det er en trefarvet plade. På den runde plade kan du male trefarven med halm, der sættes malingen på det runde papir eller pladen og blæse den med halm.

9. Fyrværkerihåndværk:

Fyrværkeri Håndværk

Det er dagen med lysets parader, fyrværkeri. Så hvorfor ikke prøve det og få dit fyrværkeri til at se mere attraktivt og forskellige farver ud. Det sejeste 4. juli -håndværk for en voksen er det nye håndværk. Du kan enten male dit fyrværkeri, eller du kan også binde tove i forskellige farver.

4. juli håndværksideer til børn og voksne

Der er mange håndværksideer til den 4. juli, som du kan lave for at gøre dagen endnu mere farverig og spændende, denne dag er fuld af glæde og nydelse med tanke på betydningen af ​​denne dag. Og som et middel til at fejre uafhængighed bør man dyrke en værdi i dem i dag.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80