9 Fantastisk håndværk til vævspapir til børn og voksne

Når det kommer til hjemmelavet håndværk, har silkepapirhåndværk været ret populært blandt børn i alle aldre. Tissue -papirer, der er lette at krølle, blande, krumme eller decoupage, har en vigtig plads i papirhåndværk, da de giver de bedste resultater, når de bruges til at lave forskellige ting.

Bedste blomster og andre designs med papirhåndværk:

Her er nogle af de populære tissuevals -håndværksartikler som blomster og andre designs, der praktiseres bredt af forskellige mennesker i alle aldre.

1. Vævsrollefugl:

Vævsrolle Sommerfugl

Vævspapir laver yndige sommerfugle med ønskede farver. Når det er farvet, klemt og smuldret på den ønskede måde, får det en dejlig smuk sommerfugl på pappapir til at trække sig tilbage i midten. Du kan prøve denne type håndværk i din fritid. Enkelt og ser godt ud efter at have fuldført dette håndværk.

2. Papirvindklokke:

Tissue Paper Wind Chime

Ja, vindklokke lavet med silkepapirhåndværk ideer udgør en kunstnerisk dekoration til ethvert rum. De kan få ønskede farver og former til at danne en vindklokke med en flammende effekt. Få et par mere farverige designs eller former og lav din boligindretning på den enkleste måde.

3. Vævspapirænder:

Vævspapirænder

Når det kommer til papirhåndværk til voksne, er fremstilling af små dyr eller fugle blevet observeret bredt. De kan få den nødvendige farve i henhold til det design, der er valgt med og er dekoreret med perler og anden charme. Denne type håndværk ser meget smuk ud, få dette håndværk og lær også dine børn.

4. Vævpapirdukker:

Vævspapirdukker

Ja, silkepapirhåndværk til børn ville være ufuldstændigt uden sæt dukker. Med fuldstændig efterbehandling kan dukkerne få enhver form for kjoler, som også forbliver fejlfrie med hatte og andre dekorationer på. Du kan også give dette håndværk til en pige eller din kære.

5. Papirblomstbuket:

Papirblomstbuket

Vævpapirblomster laver en dejlig buket til dekoration af dine hjem, kontorer eller særlige skriveborde under middage. De kan laves med forskellige farver i ønskede former, da de også har et åbent syn. Papirblomst vil være et godt valg til at give nogen, få dette håndværk eller lave dit eget håndværk til blomstervasen.

6. Candle Box fra vævspapir:

Lysboks fra vævspapir

Stearinlysbokse er for det meste lavet til festivaler ved hjælp af silkepapirfirkanter. Ved hjælp af ispinde får tissuepapirlysboksen et nøjagtigt design. Tissuepapiret får også designet designs med forskellige farver på. Dette er et dejligt håndværk og vil være en god samling i din fritid.

7. Vævepapirlygte:

Vævpapirlygte

Lanterne har i disse dage været i trend med vævsartikler. De er fremstillet af alle hjemmelavede varer og får udskrifter i forskellige farver, som giver det ønskede udseende, når de lyses op i mørke rum. Du kan også lave det ved hjælp af gamle krukker, kugler osv.

8. Festdekorationer fra vævspapir:

Festdekorationer fra vævspapir

Ja, festdekorationer lavet af farvet silkepapir til kunsthåndværk giver din fest et nyt og dekorativt look. Dette inkluderer hængende charms, blomsterbuketter og andre ting, der bruges til at dekorere værelser.

9. Papirventilatorer:

Papirventilatorer til væv

Fans har været populære silkepapirkunst- og håndværksartikler. De er lavet af forskellige farverige silkepapir og er også dekoreret med lignende stiklinger fra væv med designhjørner i kanten.

Idéer til papirhåndværk spiller en vigtig rolle i dekorationer og giver også børnene en ny måde at bruge vævsrollerne til at lave noget bedst. De har også udskiftet de skinnende papirdekorationer til fester og arrangementer, der giver et nyt look på en miljøvenlig måde.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9.