9 Fantastiske ideer til dekoration af paraplyhåndværk til børn og småbørn

Paraplyhåndværk er en unik idé til at lave et nyt design af håndværket. Forskellige typer håndværk fremstilles med forskellige typer paraplymønstre; disse typer håndværk angiver for det meste det regnfulde sæsonbestemte håndværk. Paraplyhåndværkstildelinger er perfekte til børn i alle aldre.

Bedste ideer til paraplyhåndværk til børn med papir og andre varer:

Her er få paraplyhåndværk, der ser anderledes ud, vælg nedenstående top 9 paraplyhåndværksideer til børn med billeder,

1. Enkel farvet paraply:

Enkel farvet paraply

De farvede papirer skal bruges til denne paraplydekorationshåndværkstype, små stykker papirer med korrekt måling er nødvendige for at lave dette håndværk ved hjælp af halmrør. Halm og farvede papirer får vi let hjemme. Papir paraply håndværk krævede ingen ekstra omrids eller design for at gøre det. Du kan også bruge dem til pynt til jul.

2. Dørhængende håndværk:

Dør hængende paraply håndværk

Denne type håndværksparaplyer bruges mest på festivalsæsoner; dette er en dekorativ håndværksstil, der giver hjemmet et godt udseende. Dette er en hængende type klokke. Materialet anvendte Terrycloth til håndværket. Dette er helt håndlavet og fem elefanter hængende med en anden farve på hver elefant. Dørhængende denne type håndværk vil være velegnet til stueophæng.

3. Festparaplypinde:

Festparaplystokke

Dette er nyttigt til sjov og til en fest er dette en dejlig samling af pinde, der giver et køligt look at drikke. Hvis du planlægger en fest, og du har venner, der kan lide at drikke, giver denne type pinde et godt strejf til din gæstfrihed. Disse håndværk har udført ved hjælp af hårdttræ polerede pinde. Få forskellige typer farver for hver pind. Mest dekorerede paraplyhåndværk ser ud til at se bedst ud sammenlignet med andre håndværk.

4. Papirpladehåndværk:

Papir plade paraply håndværk

I dette håndværk børn, der udføres af børn for det meste. Bare tegn et paraplybillede på tallerkenpapir eller diagram og farve med de forskellige farver, giv et designertouch eller glitter for at lave så attraktivt håndværk. I paraplyhåndværk til børn kan du bruge enhver plastikplade eller noget til at lave en paraply. Dette er perfekt til børns soveværelses vægdekoration.

5. Broderi Craft:

Broderi paraply håndværk

Disse er de sejeste paraplyer til håndværk, og du får også i forskellige etniske farver. Dette gøres helt af håndlavede håndværkssamlinger og især også i sommersæsonen. Dette kan kun gøres ved hjælp af bomuldsklude. Du får også denne type håndværk fra traditionelle kunstnere. Få dette håndværk med en fin farvetone til at forære din kære.

6. Salgsfremmende håndværk:

Salgsfremmende paraplyhåndværk

Hvis du vil promovere og skabe et brand image i det offentlige område, så er denne type håndværksidé et godt valg. Firmaets navn på dit mærke, der kan udskrives, vil være et godt trick og let at bruge. Få denne type tilpassede paraplyhåndværk til dit fremtidige mærke.

7. Lille paraplyhåndværk:

Lille paraplyhåndværk

Små paraplyhåndværk har udført med små gule papirer. Skær papirerne i en lille oval form og få en pind til dette. Paraplyens design bruges også derhjemme til visning og foregår som en foldet paraply. Dette er en enkel måde at dekorere dit hjemmevisning på, eller du kan også sætte dette på dit computers bord.

8. Baby paraply håndværk:

Baby paraply håndværk

Paraplyhåndværket til småbørn har lavet på paraplyen noget billede af et dyr, fugl eller noget, der gør paraply. Små børn vil nyde dette paraplyhåndværk; de kan lide at lave sjov, mens de laver sådan en type håndværk. Guide til dine børn, mens du laver dette paraplyhåndværk på den enkleste måde.

9. Håndmalet håndværk:

Håndmalet håndværk

Maling til denne paraply kan ikke slettes. Denne er automatisk åben, og du kan også lukke manuelt som almindelige paraplyer. Disse paraplyrammer er specielt designet til kvinder og piger, så disse passer også perfekt i skuldertasker. Nyttigt i den solrige og regntiden, dette er pænt håndværk med nylonstof lavet.

Paraplyhåndværk er meget nyttigt til dit hjeminteriør, hvis du vil lave håndlavet håndværk, vil de helt sikkert give et bedre udseende til din stue eller soveværelse. Prøv din kreative idé til dette paraplyhåndværk.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.