9 Ideer og aktiviteter til børn med bamsehåndværk

Bamser har været et yndigt legetøj ikke kun for børnene, men også for teenagerne. Den sødme, den bærer, har gjort den til den mest eftertragtede vare. Og dette legetøj er bredt vedtaget på forskellige skoler i form af håndværk. Børnene får forskellige teknikker til at lave et yndigt billede af bamsen. Populær som bjørnefartøj, den er lavet på forskellige forskellige måder.

Bedste bamsehåndværksaktiviteter og ideer til børn:

Her er nogle bredt accepterede håndværksdesign til fremstilling af bamse,

1. Avisbamse:

Avis Bamse

Avisbamsehåndværk har været ret populært på skolerne. Bamsen er fremstillet ved at kombinere forskellige aviser og lave forskellige former af den til at danne en enkelt bjørn. Børn vil helt sikkert nyde denne avisfremstillede bjørn.

2. Mosaic Craft Bamse:

Mosaic Craft Bamse

Mosaik er berømt bjørnekunst til førskolebørn. Eleverne får udleveret et kortpapir, hvorpå der er tegnet en bamse, mens de bliver bedt om at stikke brune papirsnitt for at farve bamsen. Børn nyder denne form for håndværk; det er med til at skærpe deres kreativitet.

3. Paper Dish Bear Face:

Papir fad bjørn ansigt

Håndværk bamser fremstillet af affaldsmaterialer gør virkelig de bedste ting. Her bruges et papirfad til at lave bamseens ansigt, mens ørerne, næsen og øjnene er skåret af tykt kortpapir. Pæn skæring med korrekt måling giver et godt udseende til papirkurven.

4. Sovende bamse:

Sovende bamse

Sovende bamsehåndværksideer bruges mest, mens du laver et håndværk med kortpapirer. Huset, en bjørn og træet er fremstillet ved hjælp af kortpapir og holdes stille på gulvet for at give det et levende udseende. Børn vil nyde dette håndværk, og de vil beholde dette i deres soveværelse, børn kan lide at lave nye ting.

5. PomPom Bamse:

PomPom bamse

At lave en håndværksbjørn ved hjælp af uldstrikkene ville helt sikkert give dig et pompomdesign af en bamse. Bjørnen kan laves ved hjælp af din yndlingsfarve sammen med to knapper til øjnene. Dette er helt håndlavet, så blød funktion er nøglen til dette bjørnefartøj.

6. Marionetbamse:

Marionetbamse

Ideer til dukkebjørne blev vedtaget for mange år siden for at få bamsen til at bevæge sig ved hjælp af to fingre. Dukkens bamse er lavet med tykt papir, der laver to huller under fodbenet for at vise og flytte det. Enkel måde at lave bjørnehåndværk på, så vil dette mønster altid være det bedste valg.

7. Cotton Craft Teddy:

Cotton Craft Teddy

Isbjørnens håndværksideer får et realistisk præg, når de er fremstillet ved hjælp af bomuld for at give det et blødt, lodent ansigt. Bomuldet sidder fast på kartonpapir, der er skåret i form af bamse. Det gives for det meste til børn i førskolen.

8. Alfabetisk bamse:

Alfabetisk bamse

Bær håndværk til småbørn, når de får et alfabetisk strejf, de giver en perfekt chance for småbørnene at lære med sjov. Bjørnen her er tegnet på alfabetet B med øjne, hænder og ben fast på den.

9. Stående isbjørn:

Stående Isbjørn

Stående isbjørnefartøj gives generelt som et håndværk til eleverne i 2.. Bamser får en stående stilling lavet i hvidt med øjne og næse tegnet på det.

Når det kommer til kunst og håndværk, nyder børnene generelt at lave forskellige slags håndværksbamser. Du kan også observere børn, der laver bamser af rør, perler, krystalperler og meget mere for at få et nyt look frem.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.