9 søde toiletpapirrullehåndværk og designideer

Har du nogensinde forestillet dig, at toiletpapirruller også kan bruges til at lave dekorative genstande! Ja, kunst- og håndværksafdelingen i skoler og førskoler inkluderer også toiletpapirruller som ingrediens til fremstilling af håndværk med toiletpapirrulle. På grund af deres fasthed giver de en perfekt form og struktur til håndværksartiklerne.

toiletpapirrullehåndværk

Bedste toiletpapirrullehåndværk og designideer:

Her er nogle populære toiletpapirartikler, der er hurtige og nemme at lave til alle,

1. Toiletpapir Bee:

Toiletpapir Bee

Ja, bier har været det bedste toiletpapirrullehåndværk til børn på skolerne. Dækket med dekorative farverige papirer får de papvinger og antenner med øjne og smilende ansigt på det.

2. Lysestande:

Lysestande

Lysestager lavet med toiletpapirruller giver skarpe og designende stiklinger. Til dette er alt du skal gøre at købe toiletpapirruller til håndværk, som kan få en dejlig farve med korrekt formgivning. Rødfarvet vil altid være egnet til ethvert håndværksdesign.

3. Toiletpapir Minions:

Toiletpapir Minions

Minions har været i trend med håndværk til toiletpapirrulle til småbørn. Dækket med gule og blå farvepapirer får de yderligere tegninger i sort blæk, der er malet på det. De bruges til dekorationer i fester eller som gaver.

4. Toiletpapirhytter:

Toiletpapirhytter

Huse og hytter har været fantastiske håndværksideer ved hjælp af tomme toiletpapirruller. Dækket med trekantede kegleformede papdesign får de skitsepennedesign til fremstilling af vinduer og døre. Dette er den bedste måde at lave et design på; du kan bruge dem til din hall showcase. Det er en god idé at dekorere hjørne af dit hjem.

5. Toiletpapirugler:

Toiletpapirugler

Ideer til toiletrullehåndværk inkluderer også ugler, der er dekoreret ved at støbe oversiden af ​​rullerne, der danner en indadgående kurve og givet skitsepennedesign i sort for at give den en dekoration af en ugle. Du kan designe efter dit valg af ugles ansigt, lave på en sjov eller seriøs måde.

6. Julenisser:

Julenisser

Julenisser er ganske populære toiletpapirrullejulehåndværk, der bruges til at dekorere træerne og værelserne i julen. De er yderligere forbundet med paptekstur, der er givet elvflader og hætter osv.

7. Halloween med toiletpapirrulle:

Halloween med toiletpapirrulle

Halloween, når de fejres med toiletpapirrullehåndværk, giver de en fantastisk dekoration. Dekoreret med farverige papirer eller silkepapir laver de forskellige farlige ansigter, som kan tændes med stearinlys i.

8. Toiletpapirrullefrøer:

Toiletpapirrullefrøer

Frøer er førsteklasses toiletpapirrullehåndværk til voksne, der er fremstillet ved hjælp af pappapir, der også danner ben og ansigter, især øjne. Designet i grøn farve og sort markeringspen, giver de også en springende effekt.

9. Blyantholder fra toiletpapirruller:

Blyantholder fra toiletpapirruller

Toiletpapirruller gør gode blyantholdere, der er forbundet med faste papark på undersiden. Du kan også lave holdere i forskellige størrelser til at gemme forskellige ejendele som blyanter, kuglepenne, saks osv.

Toiletpapirrullehåndværk undervises i førskolerne, hvor de begynder med grundlæggende designs. Da toiletpapirrullerne er lette at bruge ingredienser til håndværk, bruges de i vid udstrækning til at lave ting som vægindretning, billedrammer, væghængninger og meget mere. Du kan også finde dette papirmønster i forskellige farver, få få ruller til at lave et håndværk i henhold til din kreativitet. Lad dine børn nyde at lave dette håndværk på en nem måde.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.