10 gyönyörű hollywoodi híresség pattanásokkal

A pattanások a legrosszabbak a bőrproblémák közül. Lehet, hogy szép a sima, foltmentes bőröd, ráadásul nyomokat hagynak még akkor is, ha lejárt az idejük! De úgy gondolja, hogy egyedül áll szemben ezekkel a problémákkal? – Nem igazán. Az akne a mindennapi élet gyakori része. Ezen a bolygón minden ember átesett a saját pattanásfázisán, akár a hírességek is! A tévé tökéletes arcai végső soron emberek is. Próbáld ki valaha a smink maszkja nélkül, és látni fogod, hogy valójában nincs olyan tökéletes elefántcsontbőrük, amilyennek színlelik.

10 gyönyörű hollywoodi színésznő pattanásos hegekkel:

Itt van egy lista néhány olyan képről, amelyeken hírességek pattanásos arcúak.

1. Alicia Keys:

hírességek-aknával

Alicia Keys, a világszínvonalú zenész és színész most egy gyermek édesanyja, és ez stresszesebb munkát igényel a személyes és szakmai életével való zsonglőrködésben. A stressz az aknehez hasonló problémák egyik fő oka.

2. Rihanna:

Rihanna a világon kívüli frizurákkal és a legjobb zenék közül néhányat pattanásokkal is látott! Ezek a hírességek nagyon ügyesek a sminkben, és legtöbbször olyan messziről nézed őket, hogy a pattanások teljesen eltűnnek.

3. Katie Price:

Katie price 34 évesen már három nagyon édes gyermeket szült. De utódai minden bizonnyal lerövidítették azt az időt, amelyet szakmai életére fordíthat. Angol médiaszemélyiség, író, korábbi glamour -modell, alkalmi énekesnő és üzletasszony, őt is smink nélkül és időnként pattanásokkal lehet látni.

4. Victoria Beckham:

A rengeteg nő és lány irigységét viselő nő négy gyermek édesanyja, valamint lelkes divattervező és vállalkozó. A szakmai és magánélete közötti egyensúly fenntartása stresszes lehet. Főleg, ha ehhez négy gyereket kell hozzáfűzni! Így kétségtelen, hogy a pattanások valamikor ronda fejüket mutatták.

5. Megan Fox:

Megan Foxnak is vannak pattanásai. Láthatjuk, ahogy könnyen pontozzák az arcát, és elbújnak a smink habja alatt. Amellett, hogy világhírű modell és színésznő, most anya is.

6. Britney Spears:

A nagy Britney lándzsák, a zenei legenda, most a kétgyermekes édesanya harmincegy éves korában nem olyan foltmentes, mint ahogy a plakátjai és a képe elhiteti velünk! Az akne a terhesség gyakori mellékhatása, és két gyermek bizonyítja, hogy Britney valamikor vagy máskor szembesült ezzel a problémával, amely a hétköznapi nőket kínozza.

7. Cameron Diaz:

A világszínvonalú színész, Cameron súlyos pattanásokkal szembesül. Teljesen vörösre váltották az arcát. Ez a 40 éves színésznő azonban ügyes abban, hogy ne hagyja, hogy az akne akadályozza szakmai karrierjét. Ha a smink be van kapcsolva, szinte lehetetlen megállapítani, hogy a lehető legrosszabb bőrű.

8. Miley Cyrus:

A tinédzserek szembesülnek a legrosszabb akne problémákkal. Ez a 20 éves rocksztár is hajlamos volt a pattanásokra!

9. Kate Moss:

Kate Moss -nak is van gyereke, és mint fentebb említettük, a terhesség gyakran pattanásokkal jár. Így időnként észreveheti ezt a modellt pattanásokkal, nem olyan jól rejtve a bőrén. Harmincnyolc évesen az ilyen problémák az élet szerves részévé válnak.

10. Jessica Alba:

Jessica Alba a híres színésznő a fantasztikus négy közül. Most két gyermeke van, akik modellként és színésznőként elfoglalt életével együtt zsonglőrködnek. Ilyen nehézségek mellett a pattanások elég könnyen kezelhető problémának tűnnek.