9 legjobb hollywoodi szépség titka és tipp

A hollywoodi színésznőket mindenki csodálta. Ezen emberek többsége smink nélkül teljesen normálisnak tűnik! Megdöbbenve látná ezeket az arcokat. Tehát csak annyit kell tennie, hogy úgy nézzen ki, mint ők, megtanulnia a szakma néhány trükkjét. Ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Hol kezdje keresni ezeket a trükköket? Honnan tudod, hogy melyiket kell alkalmazni és melyiket figyelmen kívül hagyni? Nos, megpróbáltuk egy kicsit megkönnyíteni a feladatát. Itt található a legjobb hollywoodi szépségtitkok listája.

Hollywoodi szépség titkai és tippjei:

1. Szem smink:

Hollywoodi szépség titkai és tippek

A szem az arcod legfontosabb tulajdonsága. Megfelelő sminkkel minden szem hihetetlenné tehető! Használjon kohl jelzőt vagy sötétkék kékfestőket a felső szemhéjak peremének sötétítéséhez. Ez kiemeli a szeme fehérjét.

A szem sötét bélése azoknak néz ki a legjobban, akik világos színűek. Ha késő éjszakája volt, és kissé élénkebbé szeretné tenni a szemét, csak nedvesítse meg a szem alatti táskákat aloe géllel. A folyékony bélés használata ügyes kezeket igényel. A feladat megkönnyítése érdekében először használhat egy taupe bélést, majd egy folyékonyat.

2. szempillaspirál:

Szempillafesték

Mindig kétféle szempillaspirált használjon a felső és az alsó szempillákhoz. Használja a vastag fényes fajtát a felső és a vízálló fajtát az alsó. Ha szőke szempillái vannak, amelyeket nehéz elérni a normál szempillaspirállal, használhat egy nagyon finom hegyű fekete folyékony bélést..

3. A Táblázatok használata a piszkosság szabályozására:

A göndör szőrszálakat szárító lepedőkkel lehet szabályozni. Ezek nagyon jól működnek a gyors felvételekhez. Csak futtass egy lepedőt a hajadra, és megszelídíti a frizurát.

4. A foltok megszabadulása:

Megszabadulni a foltoktól

Van egy kiváló orvosság a foltok ellen, amelyet gyakran használnak Hollywoodban. Egy csomag száraz élesztőt összekeverünk egy fél citrom levével, és pasztát készítünk belőle. Vigye fel ezt a pasztát az arcára, és hagyja megszáradni. Ezután távolítsa el és vele együtt az összes foltot!

5. Ajak smink:

hollywoodi szépség titkai

Az ajak smink elsajátítása a jó megjelenés kulcsa is. A meztelen ajkak kiválóan néznek ki, és minden alkalomra alkalmasak. Most használhat másfajta rúzst is, amely működhet az Ön számára. Ha ez a helyzet, akkor ne változtassa meg azt, ami nem megfelelő Önnek. Általánosságban elmondható, hogy az ajkakat semleges béléssel kell bélelni, majd a közepét üresen kell hagyni, hogy rózsaszín fényes megjelenésű legyen a fény használata után. A teljesebb ajkakhoz használja a Make Up For Ever kéthegyes korrektor ceruzáját. Kicsit foltosítsa a vonalat, hogy lágyítsa a hatást, majd fényessé tegye.

6. Szemöldök smink:

Szemöldök smink

Igen, a szemöldöknek is kell smink! Az arc ápolása kulcsfontosságú, ha ápoljuk őket. Amikor porokat tölt be, használjon olyan hangszíneket, amelyek természetes megjelenést kölcsönöznek, mint a hamu színű por.

7. A Rejtegető Követi Alapítvány:

Soha ne használja először a korrektorot, majd keverje össze az alapozóval. A korrektornak mindig sikerülnie kell az alapozásnak, nem pedig megelőzni.

8. Tippek a kondicionáláshoz:

Kondicionáló tippek

Annak érdekében, hogy maximalizálja az előnyöket, ha bármilyen kondicionáló áll a gőzös zuhany alatt, a kondicionálót legalább tíz percig bekapcsolva. A gőz lebontja a kondicionálót, és megkönnyíti a haj lágyítását és simítását.

9. A bőr puha maradása télen:

A bőr puha marad télen

A tél forró zuhanyokat és fürdőket jelent. De pontosan ez lesz a visszavonásunk. Kerülje a forró vizet a fürdőkben és a zuhanyzókban, és használjon babaolajat, mielőtt habosítaná a hidratáló krémeket. Ez egy bolondbiztos módszer a bőr ragyogásának megőrzésére.

Remélem tetszenek ezek a hollywoodi szépség titkai és tippek. Hagyja alább megjegyzését.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80