Demi Lovato Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Som 19 -årig opnåede hun succes med rekordsalg med sin hitsingle “Give Your Heart a Break”, og som 20 blev hun drevet til international berømmelse med sit optræden som en af ​​de fire dommere på The X Factor. Med sit karakteristiske udseende og den perfekte teint har Demi Lovato mange unge kvinder overalt, der ønsker at abe hendes stil. Hendes skønhedshemmeligheder omfatter en hel liste over ‘magiske produkter’, som hun ikke havde nogen problemer med at afsløre via Twitter for nylig. Nedenfor viser Demi Lovato skønhedstip og fitnesshemmeligheder med billeder.

Demi Lovato skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

At være en ung stjerne kræver ekstra særlig omhu for at holde ens fysiske udseende i fremragende form og samtidig afværge de tidlige tegn på ældning, der følger med territoriet, så her er hvordan Demi formår at forblive frisk og strålende under konstant blænding af spotlights.

Demi Lovato Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Uanset om det er et ansigt fyldt med make-up eller naturligt, ser Demi altid dejligt ud, og hemmeligheden bag denne skønhed er en masse fugtgivende produkter. Når det er Showtime, går hun helt ud, men når hun ikke arbejder, bruger hun så lidt makeup som muligt, nogle gange endda uden. Hendes daglige hudplejeregime består i at vaske sit ansigt først, når hun vågner med en eksfolierende rens efterfulgt af en toner og fugtgivende fugtighedscreme. Hendes natlige rutine er ikke anderledes end at fjerne al hendes makeup og bruge en natnæringscreme til at genfugtige hendes hud. Demis favorit er Renee Rouleaus produkter, der hjælper med at holde hendes hud fri for acne og stråler strålende. Ud over dette får hun foretaget en ansigtsbehandling en gang om tre måneder og drikker naturligvis masser af vand for at nære hendes hud indefra.

Demi Lovato

Demi er ikke fremmed for mørke rande og hævelser og tager lige særlig pleje af sine øjne ved at bruge Algenist Complete Eye Renewal Balm, der hjælper med at reducere de mørke rande og hævelser under øjnene og minimerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker. Når hun beslutter sig for at bruge makeup, når hun går ud, sørger hun for, at området under øjet for det meste er dækket. Et andet stykke godbid til de uinformerede, Demi plukker sine egne øjenbryn for at sikre, at de altid er i topform.

Demi Lovato

Med alderen på sin side til at dække over selv det mest skandaløse look, elsker X Factor -dommeren at eksperimentere med forskellige hårfarver og dristige frisurer. Fra blond til brunette, lyserød, blå og lilla har Demi Lovato skabt overskrifter med sine farverige og funky frisurer. Med hvad der foregår med hendes hår, hvordan klarer hun så at tage sig af det? Ifølge Demi elsker hun at dybdekonditionere sit hår med en Well -maske, som hun efterlader i fem minutter og derefter venter så længe som muligt, før hun vasker håret. Også hun er af den overbevisning, at for meget vask gør hovedbunden virkelig tør.

Demi Lovato

Demi Lovato er kommet langt fra sine personlige kampe med bipolar og spiseforstyrrelser, vrede -problemer og stofmisbrug. Hendes overgang har set hende moden til en meget mere ansvarlig person i både sit professionelle og personlige liv. For at bevare sin ro i sindet frem for vægttab stiller hun sig ind i et seriøst fitnessregime, der omfatter jogging, løb, cykling, træning med en træner 5 til 6 dage om ugen og om yoga to gange om ugen. Selvom dette har fungeret godt for at lindre hende for hendes mentale angst, har det sikkert gjort meget for at få hende i fin form, så hun ser fantastisk ud.

Demi Lovato

For en der lider af en spiseforstyrrelse fra en tidlig alder, har Demi formået at få kontrol over den del af sit liv og spiser nu normalt efter en 3 -måltid om dagen kost bestående af korn, yoghurt og frugt til morgenmad, en sandwich, salat , og grøntsager til frokost og lidt makaroni og ost med grøntsager og et glas mælk til aftensmad. En fantastisk afslutning på en omtumlet start ville jeg blive.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80