Elizabeth Taylor Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Old Hollywoods stjerne er måske død og væk, men hendes legendariske skønhed er noget, hun altid vil blive husket for. Elizabeth Taylor er uden tvivl et af de mest kendte ansigter og meget beundrede skærmgudinde nogensinde. Hun har været et symbol på skønhed lige siden hun trådte på scenen fra en tidlig alder. Hendes frodige figur kombineret med hendes lille talje tilføjet til hendes dragning, som ‘Liz Taylor’ selv var stolt af. Udstyret med naturlig skønhed og gudgivet charme, havde denne to-gangs Oscar-vinder ikke en pose skønhedshemmeligheder, men hvis du vil komme tæt på at matche det glamourøse udseende og sofistikerede stil fra yesteryear’s legend, så er her en håndfuld tips at oplyse dig.

Elizabeth Taylor Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Elizabeth Taylors passion og make-up-hemmeligheder:

Elizabeth Taylor havde alt for sig, lige fra hendes gennemborende flotte udseende til hendes hvide porcelænshud. Hendes livslange passion for smykker og dufte overgik alt andet i hendes liv. Hendes samling af smykker med diamanter var en af ​​de største i verden. Følgende tæt på hælene var den succesfulde og tidløse vifte af dufte, som hun skabte til Elizabeth Arden. Hun mente, at parfumernes duftende kraft udstrålede kvindelighed på en magnetisk måde.

Elizabeth Taylor Beauty Tips og fitnesshemmeligheder 1

Når det kom til makeup, foretrak Elizabeth Taylor rødme, som hun plejede at give hendes hud en ekstra glød og hendes signaturrøde læbestift, som hun bar til perfektion. Med rød læbestift i dag i tingene, kan du genskabe Elizabeth Taylors sydende look på skærmen med en rød nuance, der perfekt supplerer din hudfarve.

Nogle hemmeligheder er bedst efterladt skjult, eller det ser ud til, at hvis du kendte denne lille hudplejehemmelighed om Elizabeth Taylor. Barbering af hendes ansigtshår var en del af Elizabeth Taylors hudplejeregime, som hun ikke kun ville have et fuzzfrit look, men også fordi hun mente, at det gav ekstra eksfoliering.

Elizabeth Taylors øjenhemmeligheder:

Elizabeth Taylor skønhedstip

Det mest markante træk ved Elizabeth Taylors var hendes varemærke violetfarvede øjne, hvorigennem udstrålede hendes sexappeal og legendariske glamour. Født med en dobbelt række øjenvipper forbedrede kun hendes udsøgte træk. Hendes naturligt tykke, mørke øjenbryn var et andet særligt træk ved hendes øjne, som hun yderligere fremhævede med mascara, eyeliner og øjenskygge for at fuldføre sit look på skærmen.

Elizabeth Taylors frisurer:

Elizabeth Taylors frisurer

Uanset hvilken coiffure hun havde, så så Elizabeth Taylors manke af ravnhår altid fantastisk ud. For det meste bar hun sit korte hår i livlige bølger. Da den blev trukket tilbage, fik hun tilbehør med diamanter og smaragd tiaraer fra sin egen samling. Hun har også været kendt for at dyrke udførlige og slående hovedbeklædninger, som kun en stjerne af hendes nåde og udstråling kunne føre til perfektion. Mod sine senere år var hun kendt for sin “Beverly Hills bouffant” den højt hævede hårmoppe, som blev hendes signaturstil.

Elizabeth Taylors fitnesshemmeligheder:

Elizabeth Taylors fitnesshemmeligheder

Hvordan lykkedes det Hollywoods sexsirene at opretholde sin smidige figur i de dage, hvor få kvinder motionerede regelmæssigt, og når de ifølge hendes egen indrømmelse ikke havde fordelen ved at have et trænings- og fitnessregime for at holde hende i form? At være en elsker at ride og nyde svømning og gåture kombineret med milde toningøvelser hjalp hende med at holde sig i topform.

Elizabeth Taylors kosthemmeligheder:

Elizabeth Taylors kosthemmeligheder

I hendes storhedstider blev Elizabeth Taylor sat på en kost med højt proteinindhold, men da hun blev ældre, bestod hendes daglige indtag af mad af alt fra bacon, æg og jordnøddesmør til stegt kylling, bøf og kartoffelmos og sovs ned med Jack Daniels på klipperne ved middagstid. At have levet dog til den modne alder af 79 på trods af at være plaget af mange sygdomme og skader, siger meget om en kvinde, der delte sine dæmoner om hendes kampe med vægtøgning og det mod og vedholdenhed, det tog for at genvinde hendes figur og selvværd i hendes selvbetegnede kostbog, “Elizabeth Takes Off”. Hendes personlige kostråd lægger vægt på at erstatte rødt kød og brød med masser af fisk, samtidig med at det understreger vigtigheden af ​​at spise frisk frugt og grønt hver dag.