Jennifer Lopez Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Jennifer Lopez, den berømte amerikanske skuespillerinde og også modedesigner formår altid at se smuk og fantastisk ud. Hun ser næsten halvdelen af ​​sin alder ud. Hun er mor til to børn, men alligevel er hendes skønhed ikke visnet væk. Jennifer Lopez, også kendt som JLo, passer godt på sit helbred og sin figur.

HOVED IMG

Dette er grunden til, at hun stadig formår at se så ung ud. Selv uden makeup ser hun det samme ud. Det er hendes naturlige skønhed, som hun er berømt for. Et par hemmeligheder er blevet nævnt bag hendes smukke hud og dejlige figur.

1. Fitness:

Fitness

Jennifer Lopez sørger for at dyrke motion i næsten en time hver dag. Hun laver både kardio- og frihåndsøvelser. For at se smuk ud foran kameraet forsøger hun at slippe af med alt det ekstra fedt og tone hendes krop. Dette er grunden til, at hun gør cardio for at tabe fedt og derefter frihåndsøvelser for at få hendes muskler forkert form. Hun mener også, at yoga hjælper med at få en god mængde ilt og til gengæld hjælper huden med at gløde.

2. Jogging:

jogging 2

Bortset fra alle træningsaktiviteterne sørger JLo for at jogge hver morgen. Hun springer ikke ud af sin løbetur. Dette giver hende en kickstart og får hende til at føle sig energisk hele dagen. Samtidig hjælper det også hendes krop med at holde sig i form og fri for carious sygdomme. Dette er en vidunderlig metode til at behandle sig selv naturligt.

3. Spise vaner:

Spisevaner 3

Hun tror ikke på strenge diætdiagrammer i stedet foretrækker hun at følge en afbalanceret kost, der indeholder alle slags næringsstoffer. Den indeholder dog mere af proteinrige fødevarer og mindre af kulhydrater. Forbrug af grønne grøntsager, æg, fisk og kylling er et must. Samtidig er det vigtigt at indtage den korrekte mængde vand. Alt dette får hendes hud til at lyse og holder hendes figur forkert form.

4. Hudbehandling:

hudbehandling 4

JLo stoler ikke meget på kosmetik og foretrækker at bruge de produkter, der er ordineret af hudlægen. Hun bruger naturlige produkter til at holde hendes hud fri for enhver form for bumser eller acne. Rengøring og fugtgivende er hendes hovedprincip for at holde hendes hud fejlfri. Hun bruger ikke meget ansigtspakker eller ansigtsbehandlinger til at holde hendes hud sund. Hun sørger også for at holde hendes hud fri for at blive solbrændt af de skadelige solstråler. Regelmæssig brug af naturlige produkter og de foreskrevne hudprodukter får hendes hud til at se glamourøs ud.

5. Makeup:

udgør 6

Jennifer Lopez bærer et minimum af makeup og tror på naturlig skønhed. Dette er grunden til, at hun engagerer sig i mange af de fysiske aktiviteter for at hjælpe hendes hud med at afspejle den indre skønhed. Hun foretrækker ikke at bruge stærke makeupprodukter og er afhængig af naturlige stoffer. I modsætning til alle makeupartisterne bruger hun let foundation til hendes hud. Hun forsøger at få hendes hud til at skinne og lægge meget vægt på øjnene. Hun kan godt lide at eksperimentere med sit hår, men passer også godt på det. En almindelig hårspa med korrekt massage hjælper hendes hår tykkere og skinnende. Indtagelse af vitamintilskud hjælper også hendes hår til at vokse stærkt.

6. Dans:

dans 5

Jennifer mener, at dans er en af ​​de sundeste måder at holde sig i form og i form. Hun laver latino -dans for at holde sig fleksibel og for at gøre hendes muskler stærke. Dette fungerer som en stressbuster for hende. Hun kan også lide at svømme for at holde sig sund. Denne regelmæssige handling hjælper hende med at tabe fedt og får også hendes hud til at lyse. Huden bliver også strammet og får hendes krop tonet. Dans giver hendes krop de korrekte kurver og får hende til at se sexet ud!