Jennifer Lopez Szépségtippek és fitness titkok

Jennifer Lopez, a híres amerikai színésznő és egyben divattervező is mindig gyönyörűnek és lenyűgözőnek tűnik. Korának majdnem a felének látszik. Két gyermek édesanyja, de szépsége mégsem hervadt el. Jennifer Lopez, más néven JLo jól vigyáz az egészségére és az alakjára.

FŐKÉP

Ez az oka annak, hogy még mindig képes ilyen fiatalnak látszani. Smink nélkül is ugyanúgy néz ki. Ez a természetes szépsége, amelyről híres. Gyönyörű bőre és kedves alakja mögött néhány titkot is megemlítettek.

1. Fitness:

Fitness

Jennifer Lopez minden nap közel egy órát gyakorol. Kardio és szabadkézi gyakorlatokat is végez. Annak érdekében, hogy pompásan nézzen ki a kamera előtt, megpróbál megszabadulni minden felesleges zsírtól és tónusba állítani a testét. Ez az oka annak, hogy kardio edzést végez a zsírvesztés érdekében, majd szabadkézi gyakorlatokat végez az izmainak helytelen alakja érdekében. Azt is hiszi, hogy a jóga elősegíti a megfelelő mennyiségű oxigén beszerzését, és segíti a bőr ragyogását.

2. Kocogás:

kocogás 2

Az edzőtermi tevékenységeken kívül a JLo minden reggel kocog. Nem hagyja ki a kocogást. Ez lendületet ad neki a napnak, és energikusnak érzi magát egész nap. Ugyanakkor segít abban is, hogy szervezete fitt maradjon, és mentes legyen a szuvas betegségektől. Ez egy csodálatos módszer a természetes kezelésre.

3. Étkezési szokások:

Étkezési szokások 3

Nem hisz a szigorú étrendi táblázatokban, inkább a kiegyensúlyozott étrendet követi, amely mindenféle tápanyagot tartalmaz. Azonban több fehérjében gazdag élelmiszert és kevesebb szénhidrátot tartalmaz. A zöld zöldségek, tojás, hal és csirke fogyasztása elengedhetetlen. Ugyanakkor elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű víz bevitele. Mindez ragyogóvá teszi a bőrét, és helytelen alakját tartja alakjának.

4. Bőrkezelés:

bőrkezelés 4

A JLo nem sokat támaszkodik a kozmetikumokra, és inkább a bőrgyógyász által előírt termékeket használja. Természetes termékeket használ, hogy bőrét mindenféle pattanástól és pattanástól mentesen tartsa. A tisztítás és hidratálás a fő elve annak, hogy a bőr hibátlan maradjon. Nem használ sok arcpakolást vagy arckezelést, hogy megőrizze bőrének egészségét. Arról is gondoskodik, hogy bőrét ne károsítsa a káros napsugárzás. A természetes termékek és az előírt bőrápolási termékek rendszeres használata elbűvölővé teszi a bőrét.

5. Smink:

pótolja 6

Jennifer Lopez minimális mennyiségű sminket visel, és hisz a természetes szépségben. Ez az oka annak, hogy miért foglalkozik sok fizikai tevékenységgel, hogy segítsen bőrének tükrözni a belső szépséget. Inkább nem használ erős sminktermékeket, és természetes anyagokra támaszkodik. Ellentétben a sminkesekkel, könnyű alapozót használ a bőréhez. Próbálja ragyogtatni a bőrét, és nagy hangsúlyt fektet a szemekre. Szereti a hajával kísérletezni, de gondosan ápolja is. A rendszeres hajfürdő megfelelő masszázzsal segíti a haj vastagabb és fényesebb megjelenését. A vitamin -kiegészítők bevitele szintén segíti a haj erősödését.

6. Tánc:

tánc 5

Jennifer úgy véli, hogy a tánc az egyik legegészségesebb módja annak, hogy fitten és formában tartsa magát. Latino táncot végez annak érdekében, hogy rugalmas maradjon és erős legyen az izma. Ez stresszoldóként hat a számára. Szereti úszni is, hogy megőrizze egészségét. Ez a rendszeres cselekvés segít neki elveszíteni a zsírt, és ragyogóvá is teszi a bőrét. A bőr is feszes lesz, és tónusúvá teszi a testét. A tánc a megfelelő görbéket adja testének, és szexi megjelenést kölcsönöz neki!