Natalie Portman Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Natalie Portman er et af de mest uskyldige ansigter i Hollywood. Hun er anerkendt for sit talent, sin personlighed og sin tidløse skønhed. Vi får mange smukke ansigter, men skønhed med hjerner i hårde og hun er en af ​​dem. Hun bærer sig selv igennem, at medierne er ydmyge og faste, og hun gør aldrig hendes fans ked af det. Vi vil gennemgå et par af hendes skønhedshemmeligheder, som hjælper dig med at vide, hvad der holder hendes smukke hud fejlfri hele tiden.

Natalie Portman Skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Nedenfor ser du de bedste Natalie Portman skønhedstip og fitnesshemmeligheder.

Hun holder det enkelt:

natalie portman skønhedstip

Skuespilleren elsker at holde det enkelt og naturligt. Hun citerede: ‘Jeg vil føle mig naturlig, ikke som om jeg har en maske på, men også som en forstærket version af mit naturlige jeg’. Hun kan lide at holde sin hud hydreret, og derfor bruger hun regelmæssigt Pai hudplejeprodukter.

Makeup:

Natalie Portman Makeup

Til de begivenheder, der finder sted i løbet af dagen, forsøger hun at beholde så mindre makeup som muligt. I nat giver hun dog ikke op om læbestift og sin mascara. De fleste fair skuespillerinder elsker røde læbestifter, fordi det får dem til at se smukkere og kysselig ud, men hun kan godt lide at holde det let. Til parfume foretrækker hun mest blomster og jasmin.

Hårpleje:

Natalie Portman Hair Care

Vi har set mange dristige og smukke kvinder, men at blive helt skaldede og stadig se smukke ud, er noget, vi bemærkede i Natalie Portman. Hun er en skuespillerinde, der elsker at eksperimentere med sine frisurer. Hun splurrer mange penge for at få lavet forskellige frisurer til forskellige lejligheder eller til fotoshoots. Hun siger, at blegning af hår to gange om ugen er skadeligt og skal undgås.

Øjenmakeup:

Natalie Portman Eye Makeup

Natalie kan lide at holde sin makeup enkel, men hun elsker at skitsere sit øje. Begivenheder for natten kan ikke være uden hendes Dior Mascara, og hun hader at plukke øjenbryn for ofte, fordi hun føler, at de ikke vokser igen.

Lip Makeup:

Natalie Portman Lip Makeup

Natalie var aldrig for ivrig efter røde læbestifter, hun havde lige brugt Rouge Dior Rouge Blossom til Miss Dior Cherie -annoncen, og det var noget, hun virkelig kunne lide. Bortset fra at hun normalt kan lide at bruge lyse farver til hendes læber og ikke få det til at se meget klædt ud.

Hudpleje:

Natalie Portman hudpleje

Natalie holder fast ved at bruge Pai hudplejeprodukter. Disse produkter forbedrer ungdommen naturligt, og det er ikke som de andre anti-aging produkter. Natalie har sensitiv hud, så det passer bedst til hende, da hun er organisk og effektiv. Skuespilleren glemmer aldrig at rense og fugte hendes hud, inden hun går i seng. Hun foretrækker regelmæssig hud eksfoliering, som gøres ved at skrubbe, og det genvinder frisk hud og vasker de døde væk. Hun gør det også til et punkt at anvende solcreme, inden hun går ud til arrangementer.

Kosthemmeligheder:

Natalie Portman Kosthemmeligheder

Natalie elsker ikke kun at spise, men elsker også at lave mad. Hun holder sig til grøntsager, som hun spiser til frokost og middag, til morgenmad kan hun ofte lide toast og æg eller havre. Hun tager kosttilskud til D -vitamin, vitamin B12 og calcium for at holde hende energisk. Hun havde været igennem en drastisk forandring efter hendes levering, da hun skulle gøre sig klar til sin rolle i ‘Black Swan’. Hun sad kun fast i mandler, meget vand og grøntsager og forberedte sig snart på at blive Ballerina -danser til filmen.

Fitnesshemmeligheder:

Natalie Portman Fitnesshemmeligheder

Det er svært for skuespillere at tage tid til træning fra deres travle tidsplan, men ja, de har brug for det lige så dårligt, som de skal arbejde. Skuespilleren tager 4 timer fra sin uge og træner 4 gange for at holde sig i form. Hendes øvelser omfatter spinning, stretching, svømning og elliptiske maskiner, der gør hende stærkere som person, og hendes fleksibilitet øges.