Rania királynő szépségtippjei és fitness titkai

Jordánia gyönyörű királynője nemcsak a világ egyik legelismertebb és legbefolyásosabb hölgye, de sokak számára inspirációt is jelentett. Abszolút döbbenetes, és rajongóinak ezrei vannak szerte a világon. Őszinte, kecses és stílusos, meleg és nagyon kedves személyiség. Szépségtitkai a közelmúltban kerültek ki, és ha javaslatokat kerestél, akkor jó helyre jöttél. A legjobb Queen Rania szépségápolási tippek és fitnesz titkok közül néhány a következő bekezdésekben szerepel.

Rania királynő szépségtippjei:

1. Queen Rania Beauty Tips Hair:

királynő rania szépségtippek Haj

A jordániai királynő szeret mindent stílusosnak és elbűvölőnek tartani. Inkább úgy szárítsa meg a haját, hogy szép fürtöket hozzon létre. Ő is szívesebben színezi és kiegyenesíti őket, mindez attól függően, hogy milyen alkalmon vesz részt. Ennek ellenére soha nem mulasztja el, hogy a legjobban nézzen ki.

2. Queen Rania Beauty Tips Skin:

Queen Rania Beauty Tips Skin

Rania királyné nem kísérletezik túl sokat a külsejével, mivel természetesen megáldotta gyönyörű és ragyogó bőrével. Egy egyszerű, tompa alapozót alkalmaz, majd jó rúzst és szempillaspirált. Egy szép szemhéjfesték is a kedvence. Jól ápolja bőrét a legjobb minőségű hidratáló krémek és szép krémek napi alkalmazásával.

3. Queen Rania Beauty Tips Eyes:

Queen Rania Beauty Tips Eyes

Rania királynő szeret szép mennyiségben sminkelni a szemét, hogy ilyen merész és elegáns megjelenést kölcsönözhessen magának. Drámai szemhéjfestékeket és szemceruzákat használ, hogy nagyon vonzó és érzéki megjelenést hozzon létre. Ez nagyon királyi és mesés érzést kölcsönöz neki.

4. Rania királynő diétás tippjei:

Rania királynő szépségtippjei diéta

Királynőként nagyon fontos, hogy Rania helyesen étkezzen, és gondoskodik arról, hogy megkapja napi vitamin-, kalcium- és fehérjeadagját. A napot áztatott dióval vagy mandulával kezdi. Reggelije általában tojásfehérjéből áll, az ebédje pedig barna rizzsel és párolt hallal van tele. Vacsorája mindig párolt csirke és zöldség.

5. Queen Rania szépségtippek és fitnesz rutin:

Queen Rania Beauty Tips Fitness Rutin

Rania királynő nagyon aktív életet él. Nagyon szereti a lélegzetelállító tevékenységeket, például a kocogást és a futást, valamint napi rendszerességgel Pilates -t, kick -boxot és karatét is végez. Szeret jó és felkészült zenét hallgatni, és gyakran választott jó aerobik- és harcművészeti órákat is.

6. Nincs rossz szokás:

Rania királynő szépségtippjei Nincsenek rossz szokások

Mivel Rania királynő nagyon vallásos, nem dohányzik és nem fogyaszt alkoholt. Tisztában van a megjelenésével, és helyesen eszik, hogy távol maradjon a halálos betegségektől és a nem kívánt kalóriáktól. Nagyon szereti a bárány és a mediterrán ételeket, és nagyon kiegyensúlyozott módon próbál enni.

7. Queen Rania Beauty Tips Dark Chocolates:

Queen Rania Beauty Tips Sötét csokoládé

Rania királynő hatalmas fétise a sötét csokoládék iránt. A tejcsokoládéktól eltérően a sötét csokoládék általában nagyon egészségesek és a szín intenzitásával javulnak. Ez megmagyarázza a királynő fitt testének okait is, mivel a sötét csokoládék nagyon kevéssé hajlamosak arra, hogy meghízjanak.

8. Queen Rania Beauty Tips Ajkak:

Queen Rania Beauty Tips Ajkak

Általában láttuk, hogy Rania királyné pasztell színeket visel az ajkain, mivel ez összpontosít az arc gyönyörű szerkezetére, és nagyon reprezentatívnak és gyönyörűnek tűnik. Ez az egyik alapvető szépségápolási lépés, amelyet Rania tett annak érdekében, hogy mesésen nézzen ki, bárhol is van.

9. Queen Rania Beauty Tips Öltözködés:

Rania királynő szépségtippjei Öltözködés

A királyi családhoz tartozó Rania királynő öltözködési képessége elképesztő. Szeret szoknyákat és elválasztókat viselni, amelyek általában pasztell színűek. Ruhái szintén elbűvölőek, és nagyon bájos megjelenést kölcsönöznek neki. Bár konzervatív ember, nem hagyja, hogy ez befolyásolja öltözködési érzékét. Ettől függetlenül csodálatosnak tűnik.