Rihanna szépségtippek és fitness titkok

Rihanna népszerű énekes és előadóművész, 2005 -től világszerte ismert. Első albuma megjelenése óta óriási sikert aratott, és azóta sok hírnevet, támogatást és elismerést szerzett. Ennek a barbadosi szépségnek óriási rajongói a követői, és híres gyilkos külsejéről, divatérzékéről, gyönyörű hangjáról és bájáról. A világ egyik legismertebb személyisége, és mindig is egyetemes vita tárgya volt.

Rihanna szépségtippek és fitness titkok

Rihanna szépségtippek és fitness titkok:

Szépségtippjeit nemrégiben hozták nyilvánosságra, és az alábbiakban osztjuk meg.

1. Haj:

Rihanna Beauty Tips Hair

Rihanna nagyon szereti megváltoztatni a frizuráját, és az elmúlt néhány évben a legdivatosabb és legvitatottabb frizurákat hozta. Különböző színekkel is kísérletezett, amelyek nagyon friss, stílusos és divatos megjelenést kölcsönöztek neki.

2. Bőr:

Rihanna Beauty Tips Skin

Rihanna gyönyörű és hibátlan bőrének oka a tökéletes termékek iránti szeretete. Összesen három terméket használ, beleértve a géleket, amelyek tökéletes hangot adnak az arcának. Kiegyenlíti a bőr tónusát és eltávolítja mindenféle hiányosságot.

3. Szem:

Rihanna Beauty Tips Eyes

Rihanna szeme nagyon merész, vonzó és gyönyörű. Általában úgy emeli ki őket, hogy füstös tapintást kelt, és jó adag szempillaspirállal és szemhéjfestékkel pumpálja fel őket. Ez nagyon érzéki és vonzó megjelenést kölcsönöz neki.

4. Diéta:

Rihanna összesen öt alkalommal étkezik naponta, ami lehetőséget ad arra is, hogy hetente ötször csaljon. Sok zöldséget fogyaszt, és kiegyensúlyozott étrendet tart. Távol tartja magát a gyorsételektől, és több fehérjét, rostot és cukormentes italt fogyaszt.

5. Fitness rutin:

Rihanna Beauty Tips Fitness Rutin

Az erőnlétéhez Rihanna hisz abban, hogy sok gyakorlatot végez minden nap. A kötélugrás, a kardió, az ugrók és a kerékpározás a kedvenc tevékenységei közé tartozik. Segít neki elégetni ezeket a nem kívánt kalóriákat, és mindig fitt és aktív maradni. Ünnepek és nyaralások alatt is futópadjain dolgozik.

6. Ajkak:

Rihanna Beauty Tips Ajkak

A vonzó megjelenésű ajkakhoz Rihanna általában élénkpiros színt használ, ami vonzóvá és fiatalosvá teszi. Időnként sötét színeket is használ, mint például a barna, minden alkalomtól függően. Mivel Rihanna gyönyörű ajkakkal van megáldva, jó színeket használ, hogy kiemelje szépségét és vonzerejét.

7. Nagy öltözködési érzék:

Rihanna Szépségtippek Nagy Öltözködés

Rihannát elismerték a végső trendmeghatározónak a fiatalok körében. Divatérzéke elképesztő, és mindig gyönyörűen néz ki, függetlenül attól, hogy koncerten áll a színpadon, vagy a vörös szőnyegen, vagy akár a zenei videók forgatásán. Jól néz ki ruhájában, alkalmi felsőjében és farmerében, díszes sarokkal vagy innovatív fekete ruhájában, amelyet a bulikon visel.

8. Hidratált marad:

Rihanna Beauty Tips Hidratált marad

Mint minden híresség, Rihanna is szeret hidratált maradni. Sok vizet és természetes és cukormentes italt fogyaszt, hogy megőrizhesse egészséges alakját és testét. Segít abban is, hogy a bőre mindig tökéletes és ragyogó legyen. Ez az egyik egyszerű lépés, amellyel fittnek és mesésnek tűnik.

9. Kedvenc termékek:

Rihanna Szépségtippek Kedvenc termékei

Nagyon elegáns nő, Rihanna a legjobb márkákat és termékeket használja. Szereti a Clarins Gloss Appeals -t, a Lipcote at Boots -ot és a MAC Iridescent Loose Powder -t, amelyet egész testére felvisz, hogy tökéletesen bronz állagú és megjelenésű legyen a bőre. Annak ellenére, hogy ezek a termékek drágák, elbűvölő és gazdag nőknek, mint Rihanna, egyáltalán nem okoz gondot a vásárlásuk.