Scarlett Johansson Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Scarlett Johansson, den blonde bombe fra Hollywood ser altid ud til at få kviksølvet til at stige med sine sydende optrædener på skærmen. Hendes vellystne skikkelse og forførende blik, der er indvarslet som et nutidigt sexsymbol, har gjort hende til genstand for manges mand. Den 33-årige skuespillerinde, model og sangerinde, der har været omtalt i mange magasiner som en af ​​de mest sexede kvinder i verden, ser til Hollywoods guldalder for inspiration, sportsligt i slutningen af ​​1940’erne og begyndelsen af ​​1950’erne og frisure i mange af hendes optrædener. Hendes betagende træk og ønskelige krop er resultaterne af en døende skønhedsrutine og dedikation til en daglig træning og kostplan, som vi afslører for dig fra Scarletts pose med skønhedshemmeligheder.

scarlett johansson skønhedstip

Scarlett Johansson Beauty Tips:

Her er der nogle af de bedste Scarlett Johansson skønhedstips og fitnesshemmeligheder til dig.

Scarlett Johanssons hudplejerutine:

The Lost in Translation -stjernen lider af følsom hud og tager derfor lidt ekstra pleje, når det kommer til hendes daglige hudplejerutine. Hun vil ikke gå i seng med sin makeup på, selvom hun er hjemme klokken 4 om morgenen. Hun bruger katafyl i stedet for parfumerede produkter og hopper normalt over fugtgivende, da hendes hud har evnen til at balancere sig naturligt. Hun soler sig dog i en fugtgivende ansigtsmaske hver gang om ugen.

Scarlett Johanssons hud

Scarlett tror også meget på at bruge naturlige produkter og drikke masser af vand. Nogle af hendes hemmelige naturlige opskrifter består i at rense hendes ansigt i æblecidereddike og bruge honning som ansigtsmaske. For at behandle kedelig hud eller røde pletter vender Scarlett sig til kraften i rå citron ved at påføre den direkte eller fortynde den i vand. Blandt Scarletts foretrukne ting er en Cellular Performance Lip Treatment-balsam fra Kanebo Sensai og i blød i et langt bad med lavendelolie for at afstresse.

Scarlett Johanssons makeuphemmeligheder:

Scarlett Johansson er lige så særlig om sin makeup, som hun er om sine makeupbørster og svampe. Hun renser dem en gang om ugen for at befri dem for bakterier, som hun siger er årsag til udbrud. Når det kommer til kosmetik, er hun fan af Dolce og Gabbanas produkter og elsker simpelthen rød læbestift, som det fremgår af hendes mange optrædener. Hun mener, at rød læbestift kan “fuldende-eller-se-ud”. Hendes daglige brug af concealer er et must, mens hun begrænser grundlaget for, hvornår hun bliver fotograferet.

Scarlett Johanssons makeup

Ifølge Scarlett er hendes øjne ikke hendes bedste funktion, men hun ved, hvordan de får dem til at poppe med rigtig god mascara og eyeliner, som er et must-have i hendes makeuptaske. Også en fan af bronzer, hun bruger det på sine øjne lige så meget som hun gør på hendes hud som et alternativ til at sidde ude i solen.

Scarlett Johanssons øjeblikke i håret:

Premiere Of Marvel Studios '

Fra naturligt blond til brunette, sort til rødt hår, Scarlett har prøvet det hele, men føler sig mest som sig selv, når hun er tilbage i sit beskidte blonde hår. For sjovt og sexet udseende slider hun det ned i små bølger, selvom hun foretrækker den gamle Hollywood -stil updos, som hun føler får hendes ansigt til at se mere elegant ud.

Scarlett Johanssons rutine for fitness og kost:

Den 4-gangs Golden Globe-nominerede føler sin selvtillid bedst, når hun er fysisk egnet. Så når hun ikke arbejder, afholder hun stadig en 30-minutters træning hver dag uden at gå til et motionscenter eller henvende sig til flotte trænere. En blandet pose øvelser som yoga, vægtresistent træning, gåture, jogging, vandreture og kampsport har været med til at holde hendes stofskifte oppe og titlen Sexiest Woman Alive for anden gang sidste år.

Scarlett Johanssons fitness og kost

At holde sig i form er lige så vigtigt som at spise sundt for Scarlett. Så meget som hun elsker at snacke grillet ost og bage, erstatter hun de fede ingredienser med sunde og balancerer det med en sund kost af frugt, grøntsager og magre proteiner, der tilfredsstiller hende indefra og ud.

Håber du kan lide Scarlett Johansson Beauty Tips og fitnesshemmeligheder! Efterlad din kommentar herunder.

“>