9 legjobb frizura hosszú hajra íjjal

A hosszú haj nem érdekel az uralkodó himnusza ennek a generációnak, de néhány kiegészítő soha nem árt senkinek. Általában az ágyfej kinézete uralkodik ezekben az évszakokban, vagy az aszimmetrikus, amely meglepte a hajvágás világát, de a klasszikus megjelenés mindig körülvesz néhány kiegészítőt, hogy feldobja a megjelenést. A mai cikk arról szól, hogy milyen hosszú haj lenne ilyen jól az íjak használatával. Az íjak, mint a csokornyakkendő, olyan hajkiegészítők, amelyek aranyos megjelenést kölcsönöznek a hajadnak, ezért a mai cikk mindazoknak szól, akik hosszú hajú szépségek, akik íjat szeretnének a barátjuknak.

Hosszú haj íj stílusok:

1. A fél póni:

íj hosszú hajjal1

Az íjak minden frizurát jól mutatnak, még a legegyszerűbbeket is. Íme egy klasszikus példa rá, ahol feldarabolhatja a pónikat, és különleges megjelenést kölcsönözhet neki, ha csak íjat tesz hozzá. Most itt a fogás, tegye fel a fél hajat, és kösse össze egy fél póniba, a többit lefelé. Adjon hozzá íjat, hogy szép legyen.

2. A csillogó megjelenés:

íj hosszú hajjal2

Most a bálon a ruha minden készen áll, de a legfontosabb dolog, amire most szüksége lenne, csak a megfelelő frizura a megjelenéshez. Ha hosszú, szabad hajú megjelenést szeretne választani, miért nem csak elegáns hajviseletet készít egy nagy csillogó masnival a hátulján. Adjon hozzá néhány fürtöt a megjelenéshez.

3. A meghajolt póni:

íj hosszú hajjal3

Egy egyszerű póni sokkal aranyosabbá tehető, ha egy egyszerű kis íjat tesz hozzá a hátához. Minden alkalommal, amikor a mindennapi frizurák untatnak, legyen egy íjkiegészítő, amely szó szerint támogat. Csak hátrafésülje hátra a haját, majd rögzítse a szalag íjat a nyakkendőhöz.

4. A fonott íj:

íj hosszú hajjal4

Ehhez a megjelenéshez először simítsa ki a haját, és hagyja, hogy leülepedjen. Most kezdje az elülső zárral, és kezdje el fonni. Ha félig kész az elejével, rögzítse és kezdje a másik oldalról. Hozzáadhat egy második fonatréteget is, és hátul egyszerűen nyakkendővel kösse össze őket. Most a másik részhez használja az íjat a nyakkendő eltakarására.

5. Az íj alatt:

íj hosszú hajjal5

Ehhez a megjelenéshez mindössze annyit kell tennie, hogy a haját rendetlen kontyba köti. A frizura itt az íjat egyszerűen kiegészítőként használja. Először ecseteld vissza és gyűjtsd össze a hajad. Ahhoz, hogy ezt a pontos megjelenést kapja, először szét kell választania a haját két részre. Fonja meg mindkettőt, és most tekerje fel zsemlét. Add hozzá az íjat alább.

6. A haj íja:

íj hosszú hajjal6

Egész idő alatt csak íjakat használtunk kiegészítőként, de ebben a cikkben azt látjuk, hogy maga a haj masnivá változik, így mostantól sportolhat egy íjat anélkül, hogy kiegészítő tartozékként kellene használnia. Ehhez a megjelenéshez ismernie kell a bonyolult csomókat és részleteket, és készen áll.

7. Az íj zsemle:

íj hosszú hajjal7

Az íj konty megegyezik a felső frizurával, de itt ahelyett, hogy az egész hajból íjat készítenénk, elsősorban a kontyot használtuk. Ahhoz, hogy ezt a megjelenést megkapja, mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelően köti össze a zsemlét, de ne felejtse el szabadon hagyni a zárat. Használja a zárat, és készítsen fonatot.

8. Az íj zenekar:

íj hosszú hajjal8

Ez nem sok frizura, mint egy egyszerű kiegészítő. Ez egy előre elkészített vagy készített hajpánt, ahol a zenekar egy retro íjszalagban végzi.

9. Az oldalsó íj:

íj hosszú hajjal9

Ehhez a megjelenéshez kezdje el az oldal fonatát, és közben próbáljon hajszalag íjat beilleszteni a keverékbe. A végén rögzítse a fonatot nyakkendővel, majd kösse rá a szalagot.