9 legjobb frizura hosszú hullámos hajra

Hajjal teli fejjel a legutóbbi aggodalom, ami miatt éjszakánként mellszéledtél, az, hogy különböző módon fűszerezheted a megjelenésedet anélkül, hogy veszélyeztetnéd a nehéz fürtöket. A hosszú haj esetében az a helyzet, hogy bármilyen új stílus vagy frizura könnyen megvalósítható, mert a hossza kárpótol minden mást.

A legjobb frizurák hosszú hullámos hajra

De ugyanaz a régi, régi haj talán kissé túl sok az unalmas napokhoz. Aztán megint a rossz hajnapok tönkreteszik a tökéletes hullámokat stb. Itt van egy lista a legjobb frizurákról, amelyeket választhat a hosszú folyású tincseivel.

Különböző hosszú hullámos haj frizurák lányoknak:

A kis zsemle:

frizurák hosszú hullámos hajhoz1

Ehhez a hajhoz próbálja meg jobban csípni a haját. Megpróbálhatja úgy, hogy előző este befonja a haját, hogy másnap reggel megtartsa a haj formáját, és elegáns fürtöket kapjon. Most vágja szét a haját a felső felétől, és egy kis nyakkendővel rögzítse rendetlen kontyba. Ez a tökéletes frizura a szellős nyarakra, amikor távol tarthatja a hajat az arcától, és továbbra is úgy viselheti, ahogy szeretné.

Magas póni:

frizurák hosszú hullámos hajhoz2

Mostanra a póni szó túlságosan elterjedtté vált, és szórakozni szeretne benne. Gyűjtse össze az összes hajat hátulról, fejét lefelé fordítva, hogy jó csöpögést érjen el. Miután ezt megtette, alaposan fésülje meg, és alulról hagyva egy hajtincset, kösse a többit egy magas póniba. Most az egyetlen zár segítségével tekerje körbe az alap körül, hogy elrejtse a szalagot.

A hátsó fonat:

frizurák hosszú hullámos hajhoz3

Ezzel a technikával egyszerűen hozzon létre fonott zsinórt a fej hátsó részén. Vágja le a hajat mindkét elülső tincse közül, és kezdje el fonni őket egyenként. Ha kész, ahelyett, hogy nyakkendővel rögzítené őket, rögzítse egy tűvel. Most vigye vissza, és rögzítse a csapokat a fejéhez.

Az első puff:

frizurák hosszú hullámos hajhoz4

Ez egy elég egyszerű mindennapi frizura, amelyet választhat. Ez alkalmas lehet egy film estére vagy akár az iskolába. Göndörítse vagy csípje össze a hátsó hajat. Most használjon puha puffanást az elülső oldalon, ugratva az elejét, majd rögzítse csapokkal. A hangerőt még a fej hátsó részén is ingerelheti.

A vízesés zsinórja:

frizurák hosszú hullámos hajhoz5

Próbálja ki a vízesés fonatát a nehéz sörényfejhez. Általában a vízesésfonatok félelmetesen néznek ki hullámos hajjal, mivel a haj hullámossága hangosan megjelenik a szabadon hulló szőrszálak használatával, amelyek jól illeszkednek a többihez. Kezdje az egyik oldalról, majd lassan haladjon a másikra.

A rendetlen alacsony zsemle:

frizurák hosszú hullámos hajhoz6

Ha még mindig aggódik a hajhullás miatt a jövő heti esküvőn, ne keressen tovább, mert itt a tökéletes frizura az Ön számára. Kezdje a haj göndörítésével, hogy még inkább meghatározza hullámait. Most használjon egyedi hajfürt -darabokat, és hajtsa össze és rögzítse ezeket a megjelenés érdekében.

A teljes évjárat:

frizurák hosszú hullámos hajhoz7

A 90 -es évek puffjához hasonlóan itt egy újabb klasszikus frizura, amelyet választhat. Használja az ugratást, és ütközéssel hozza létre ezt a megjelenést.

A felső fonat:

frizurák hosszú hullámos hajhoz8

Ez egy meglehetősen egyszerű és izgalmas megjelenés a mindennapi megpróbáltatásokhoz. Fogja meg a felső elülső zárakat, és kösse őket fonatba. Most jól szellőztesse ki a fonatot, hogy hangerőt adjon a megjelenésnek, és rögzítse a másik oldalsó zárak alá csapokkal.

Hamis Faux:

frizurák hosszú hullámos hajhoz9

Emlékezz a klasszikus műbob frizurákra, amelyek népszerűek voltak a 90 -es években. nézd vissza ezt a határozott erős hullámot.