9 legjobb hosszú hajú hajvágás

A bozontos hajvágás már régóta létezik, és lassan és folyamatosan ez a megjelenés uralja a divatos hajvágási oldalakat. Amikor a bozontos megjelenésről beszélünk, az általában egy többrétegű megjelenés köré tartozik, amelyet tollal vagy lépésvágással lehet felismerni, de sokkal élesebb módon. A modern idők egy sokkal szélesebb palettát, a megjelenés sokkal szélesebb körét igényelték, és a bozontos hajvágás egyszerűen egy újabb frizura, amely követi a trendet. Gyakran ezek a frizurák fürtökkel vagy frufruval érkeznek, vagy akár anélkül. Akárhogy is, itt van egy sor hosszú bozontos hajvágásból, amelyeket saját maga is megvalósíthat.

1. A puha oldalsó elválasztás:

hosszú bozontos hajvágás 1

Ha professzionalizmust és szórakozást szeretne egyszerre, ugyanabban a stílusban, ne keressen tovább. Ez a puha, oldalt szétválasztott bozontos hajvágás csak az, amit akarsz. Az ilyen frizurák általában hangerőt és személyiséget kölcsönöznek a hajnak, és ugyanakkor szórakoztató megjelenést kölcsönöznek. Gyakran hozzáadhat néhány divatos klipet vagy sávot, hogy hangsúlyozza ezt a megjelenést.

2. A hercegnő Shag vágása:

hosszú bozontos hajvágás2

Azoknak a hosszú hajú szépségeknek tökéletes megoldást kínálunk a hajadra. A Shag általában több réteget képez a hajadon, lágy, pezsgő megjelenést kölcsönöz. A tetején néhány hosszú nadrág a legvégén, és néhány puha tollzár az elején. Egy -két fonat jobban rögzítheti a kinézetet, és még csábítóbbá teheti.

3. A belső tollak:

hosszú bozontos hajvágás3

A belső tollas rétegek sokkal magasztosabbak és nyugodtabbak, mint mások. Ez tökéletes megjelenés az irodában vagy bármilyen hivatalos rendezvényen, és gyakran megváltoztatható csupán egy haj kiegészítővel. hogy a durva sörényt szelídnek tartsuk, egy hajszálcsiszolóval simítsuk le a hajat.

4. A férfiaknak:

hosszú bozontos hajvágás4

A bozontos hajvágás nem csak a női lakosságot szolgálja, és itt van egy klasszikus példa arra, hogy srácként mindig sportolhat néhány oldalsó tincset ezzel a frizurával. A fiúk számára a zárakat szándékosan gondatlanul és egyenetlenül tartják, és ágyfejjel néznek ki. Gyakran lehet ápolni, vagy tompítani a megjelenést valamilyen hajlakk és hátkefe segítségével.

5. A régi idők:

hosszú bozontos hajvágás5

A régi idők az arany idők, és a stílus manapság arra törekedett, hogy visszahozza azokat az arany napokat. Íme egy klasszikus megjelenés a régi kinézetű könyvből, amely bár elavult, néhány apró módosítással még mindig lehet egy -két dolog. Ez a megjelenés enyhe középső elválással rendelkezik, és a bozót akkor jön be, amikor az oldalak kisimulnak, rövid és éles zárak formájában.

6. A puha fürtök:

hosszú bozontos hajvágás6

Mostanra bizonyára kíváncsi vagy, hogy te és a göndör sörényed kipróbálhatod -e valaha ezeket a hűvös bozótvágásokat, és a válasz itt van ezen a képen belül. A megjelenés puha oldalsó elválasztással kezdődik, és a sportos ropogós külső reteszek helyett a haj gyönyörűen göndörödik, hogy puha megjelenést kapjon.

7. A Hardcore Front Bangs:

hosszú bozontos hajvágás7

mivel a fronton lévő frufru rövid és ropogós a szemöldöke fölött, ezt a megjelenést keménynek nevezik a kifelé gördülő rétegek élessége miatt, és mégis nagyon lealacsonyító megjelenést kölcsönöz.

8. A Beach Wave vágás:

hosszú bozontos hajvágás8

A fürtökhöz hasonlóan a tengerparti hullámok is lágy feminizmust hordoznak, ezért beépíthetők a sok bozontos hajvágásba. Általában a hajat vastagon tartják, ha gondoskodnak arról, hogy a fürtök puhaak és metszettek legyenek.

9. A finom hajra:

hosszú bozontos hajvágás9

A shag mindig a legjobb a finom konzisztenciájú hajvágáshoz, ezért itt van egy klasszikus példa arra, hogyan kezelheti a vékony haj problémáit egyszerűen úgy, hogy a haját többszörös rétegbe vágja.