A legjobb 9 hajhosszú hajhoz

A hosszú haj hatalmas probléma vagy álruhás áldás lehet. Ha a haja valóban jó minőségű, akkor hagyja cserben, és menjen az egyszerű – nekem nincs szükségem formázásra – megjelenésre. Ha azonban egy kicsit kifinomultabb megjelenést szeretne elérni, akkor sok mindent megtehet a hajával.

Hajhosszúságú hajra

Mindezek a stílusok a haj fésülésével kezdődnek, amíg sima és fényes lesz. Akár texturált hajlakkot is használhat, hogy úgy nézzen ki, mintha drága látogatást tett volna a szalonjába, ha tudja, mire gondolok. De összességében a következő frizurák könnyen elkészíthetők, és nem igényelnek túl sok időt.

9 legjobb haj hosszú hajra:

1. Csavart lófarok:

HAJRÁK HOSSZÚ HAJRA1

Ehhez a frizurához először el kell különítenie a haját három szegmensben, és külön lófarokba kell kötnie. Ezután vegye az elsőt, hajtsa magára, és adja hozzá a másodikhoz. Ismételje meg a folyamatot a másodiknál. A végső megjelenés valami ilyesmi.

2. Egyszerű Let it Loose Style:

Haj hosszú frizurák 2

Ha hosszú egyenes haja van, nem kell sokat kezdenie vele. Fésülje meg, és győződjön meg róla, hogy megfelelő az állaga, majd engedje el. Természetesen fúvóval kell szárítania, hogy egyenes és megjeleníthető legyen, de ezt követően a haja elvégzi a többi munkát.

3. Magas nyírt zsemle:

HAJRÁK HOSSZÚ HAJRA3

Ez egy meglehetősen egyszerű frizura, és nem tart tovább egy percnél. Még kevésbé, ha megszokja a napi készítését. Emelje fel a haját, és csavarja úgy, mint a lófarok készítése közben. Hagyja, hogy magához csavarja, és a tetejére csipessze. Hagyja hátra a végeket, hogy befejezze a megjelenést.

4. Oldalsó fonat:

HAJRÁM HOSSZÚ HAJRA4

Ha buliba készül, és valami bonyolultabbat keres a fentieknél, akkor nézze meg ezt a megjelenést. Gyűjtse össze a haját az egyik oldalon. Ezután vegye fel a felső felét és fonja be, kezdve a bal felső saroktól. A jobb oldali olvasás során mozgassa hátrafelé a fonatot, majd vágja félig, hagyja, hogy a vége keveredjen a többi hajjal.

5. Csomózott haj:

HAJRÓL HOSSZÚ HAJRA5

Ez egyszerűen elvégezhető, és póni vagy zsemle is készíthető. Ossza haját két részre – balra és jobbra. Fogja meg a két fél középső végét úgy, hogy maradjon közöttük hajszál, és csomózza össze őket. Ezután vegye a két fél maradékát, és csomózza újra őket.

6. Hivatalos megjelenés:

HAJRÁK HOSSZÚ HAJRA6

Az egyszerű, mégis formális megjelenés az, amikor nyitva tartod a hajad, de az eleje le van söpörve. Válassza le a haj első felét a hátsó részről. Ossza fel az első felét két részre, majd vegye a felét a bal oldalon, és söpörje vissza, és csíptesse a jobb oldalára. Ezután vegye a jobb felét és söpörje vissza, csavarja át a kivágott bal felén, és vágja le ezt a végét is.

7. Rendetlen fonat:

HAJRÁM HOSSZÚ HAJRA 7

Egyszerű oldalsó fonat néhány laza szállal, mesterségesen elrendezve, hogy aranyosabb legyen az arcod, szintén kiváló frizura.

8. Fonott lófarok:

HAJRÁK HOSSZÚ HAJRA8

A haj alsó szegmensét kösse póniba. Ezután vegye fel a felső szegmenst, és fonja be mindkét végétől a közepéig. Ezután adjuk hozzá a lófarokhoz.

9. Rögzített fonat:

HAJDAGOK HOSSZÚ HAJRA9

Férfi egy kifinomult francia fonat a haj aljától kezdve. Ezután hajtsa össze és rögzítse a tetején. Hagyja a végeit felborulni, és csapokkal rögzítse a laza szálakat.