Napi frizurák: 9 egyszerű mindennapi frizura hosszú hajú nőknek

Bármennyire is álmodunk arról, hogy hosszú hullámok és hajszálak vannak, a kezelésük meglehetősen nehéz lehet. Ezek a napi frizurák hosszú hajra megmentők. Függetlenül attól, hogy mozgalmas munkaidőben dolgozik, vagy alkalmi kirándulásokra kell mennie, ezek a frizurák és frizurák mind elegánsak, káprázatosak és gyönyörűek.

9 egyszerű mindennapi hajviselet hosszú hajú nőknek:

Nézze meg ezt a listát, és ugyanúgy szeretni fogja őket, mint mi!

1. Zsinór Bandanna -val:

mindennapi frizurák hosszú hajra

Ez egy szórakoztató és gondtalan frizura, vintage háttérrel. Vegyünk egy színes és világos bandannát, és kössük össze, mint egy hajpántot. Fogja meg a bandanna többi végét, és dolgozza be a fonatába. Ez nemcsak a haját tartja a helyén, hanem némi hangerőt is ad a fonathoz.

2. Pereces zsemle:

napi frizurák hosszú hajra

Végtelen zsemle néven is ismert, ez egy klassz megjelenés, amelyet naponta le lehet húzni. Úgy kezdődik, hogy egy közepesen magas lófarokot készítünk, és teljesen lecsavarjuk. Most hozza létre a végtelen hurkokat úgy, hogy a csavart hajat a kívánt formába rögzíti, és bobby csapokkal rögzíti. Végül tegye rendbe a csomókat és dudorokat, hogy minimális erőfeszítéssel primitívnek és megfelelőnek tűnjön.

3. Fejpánt fonat:

egyszerű mindennapi frizurák hosszú hajra

Ez hullámokat csap a kifutón és a vörös szőnyegen lévő gálákon. Ez nagyon egyszerűen egy francia fonat, amely a fej keretén keresztül fut le, és fejpántot eredményez. Megtarthatja egyszerűségét, vagy ingerelheti a koronát, hogy egy kicsit több textúrát és keretezést kapjon az arc körül.

4. Rendetlen oldalú lófarok:

mindennapi hosszú frizurák

A rendetlen oldalsó lófarok a legjobb rendetlen frizura, amelyhez igazán kevés vagy egyáltalán nincs szükség. Egyszerűen összegyűjtheti a haját lófarokba az egyik oldalon. Ha hangerőt szeretne adni a lófarokhoz, akkor csak adjon hozzá néhány fürtöt a hosszúsághoz, vagy a hátsó kefét, hogy bolyhosabb megjelenést kapjon. Adj hozzá egy kis pofát, ha van időd.

5. Fonott zsemle:

egyszerű mindennapi frizurák hosszú hajra

Ha egy kifinomult fonat szerető vagy, akkor ez a tendencia mindenképpen a hajadra vonatkozik. Csinálj egy fonatot, és gyűjts össze egy zsemlét. Ennek a stílusnak korlátlan variációi lehetnek. A legstílusosabb változat a fejjel lefelé fonott zsemle. Csak kezdje el fonni a tarkóját felülről, egészen a koronáig, és a fennmaradó szőr felcsavarható, hogy felső csomót vagy zokni kontyot képezzen, hangulatától és a kezében lévő időtől függően.

6. Inside Out Pony:

mindennapi hosszú frizurák

Ez a legjobb módja annak, hogy stílust adjunk útközben. Csak készítsen egy laza lófarokot, és fordítsa meg a hosszát a lófarok aljának közepén. Szép göndör mintát hoz létre hátul. Ezt a megjelenést a nap folyamán sokszor fel lehet frissíteni és át lehet alakítani, hogy friss legyen.

7. Fedett póni:

egyszerű napi frizurák hosszú hajra

Egy másik könnyed stílus, amely nagyon elegánsnak tűnik. Csak kösse be a lófarokot, és tartson néhány szálat, hogy elfedje a rugalmas anyagot. A masszívabb fogás érdekében fonattal is eltakarhatja, és bobby tűvel rögzítheti. Ha még több gömböt szeretne hozzáadni, használjon lapos vasalót közepes lánggal és sok hajszérummal, hogy fényesebb lófarokot kapjon egyenesen a divatmágusokból.

8. Nagy dupla lófarok:

hosszú haj egyszerű frizurák minden nap

Ez térfogatot ad a bágyadt finom hajnak, és megnöveli a hosszát. A felső magas póni a szerető póni habosabb változata. A bolyhosság eltakarja az alsó copfot, hogy nagyobb testet és hosszúságot biztosítson. Ez egy retro Bardot ihlette megjelenés.

9. Rendetlen méhkas:

mindennapi frissítés hosszú hajra

A méhkas a hátsó fogmosásról és az extra hangerőről szól. Csak hátrafelé kefe a koronát, és halmozza fel. Fedje le a hosszú kinőtt frufruval, és rögzítse csapokkal a fej hátsó részén.

Függetlenül attól, hogy egyenes vagy hullámos, pompás megtartása elegendő ahhoz, hogy a fejek az Ön irányába forduljanak.