A tüskés körte 9 legjobb egészségügyi előnye

A tüskéskörte kaktuszként ismert növény gyümölcsei híresen tüskés körték. Gondolkozhat azon, hogyan lehet ehető vagy bármilyen hasznos kaktusznövény?

Igen! A fügekaktusz az egyik ízletes és ovális alakú gyümölcs a kaktuszból, amely szintén hatalmas előnyökkel jár az egészségre nézve. A gyümölcs színe a zöldessárgától a mélyvörösig, sőt a lilaig is terjedhet. Amellett, hogy része a diétának, a tüskés körte is ismert gyógyító tulajdonságairól. Nyersen és szárítva is fogyasztható. Az Egyesült Államok és Mexikó délnyugati régiójában nagy a növekedés a szúrós körtét illetően.

A tüskéskörte gyümölcs egészségügyi előnyei

A tüskés körte csodálatos egészségügyi előnyei:

Mielőtt azonban ténylegesen használná a gyümölcsöt, fontos tudni, hogy mi vár a jólétére. Ez segít könnyebb és jobb döntéseket hozni. Nézze meg ezt az alábbi listát, ha többet szeretne megtudni:

1. A cukorbetegség kezelése:

A szakemberek szerint a hipoglikémiás hatások a tüskés körte egyik fő tulajdonsága, amelyet felhasználhat. Ez az egyik természetes termék, amelyet cukorbetegségben és több mint 1000 éve használnak. Ez különösen igaz azokra, akik Közép -Amerikában tartózkodnak.

2. Segíti az emésztést, kezeli a székrekedést:

Az élelmi rostok sok gyümölcsben, zöldségben és még gabonában is jelen vannak, és természetükben oldhatatlanok. Ez a rost segít az emésztőrendszer szabályozásában, valamint a székrekedés kezelésében. Ugyanez van a tüskés körtében is. Ez segít az emésztésben, és megelőzi a gyomor- és bélrendszeri problémákat.

3. Csökkenti a rossz koleszterint:

Nos, ismételten, a magas élelmi rost az Ön javára válik, és kiüríti a szervezetből a rossz koleszterint, más néven LDL -t, így távol tartja a szívproblémákat. Segít csökkenteni a stroke és a rohamok kockázatát, és ezáltal jól védi a szívet.

4. Alapvető ásványi anyagokat biztosít:

Az ásványi anyagok, mint a kálium és a magnézium, elősegítik az enzimek szekrécióját a szervezetben, ami segít szabályozni a szervezet összes funkcióját. Valójában ezek is hozzájárulnak az anyagcsere fokozásához és jó energiát termelnek. Segít továbbá a rendszeres szívverésben, valamint az izmok és az idegek megfelelő működésében.

5. Csont erőssége:

A csontok fejlődésével együtt a tüskés körte segít a csontok megfelelő erejének és jó egészségének biztosításában. Ez a gyümölcs az egyik legjobb, ha magas kalciumszintről van szó. Körülbelül 1 adag gyümölcs elegendő ahhoz, hogy hozzájáruljon a napi kalciumszükséglethez.

6. Segít a súly kezelésében:

A telítetlen zsírok és a korlátozott kalóriák fontosak a megfelelő súlykezeléshez. A fügekaktusz kétségkívül az egyik legnagyobb lehetőség a súly kezelésében és a fogyásban. Mindössze annyit kell tennie, hogy ennek a gyümölcsnek egy részét felveszi az étrendbe a legjobb célok érdekében.

7. Aminosavakat ad:

Körülbelül 8 aminosav található a tüskében, amelyeket a szervezet nem képes előállítani, és szüksége van táplálékforrásokra. Az aminosavak nagyon fontosak a szervezet megfelelő működéséhez és szükségleteihez. Nincs egyetlen kérdés sem, hogy a tüskés körte tartalmaz a legtöbb aminosavat másokhoz képest.

8. Másnaposok kezelése:

A rossz másnaposság hatásainak csökkentése érdekében a tüskés körtét mindenképpen érdemes megfontolni. Az alkoholos másnapossággal járó minden kellemetlen érzés, mint a hányinger, hányás és szájszárazság, kezelhető ezzel a gyümölccsel.

9. Erősíti az immunitást:

A tüskés körtében poliszacharidok találhatók, amelyek serkentik az immunrendszert, és a betegségek és fertőzések elleni küzdelem egyik előnye..

A kép forrása: Shutterstock


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80